Още една жертва на кървавата драма в „Димитър Миленков“

Починала е майката на убитите при стрелбата брат и сестра
Обновена: 19 мар 2013 08:47 | 19 мар 2013 08:43,
284
Още една жертва на кървавата драма в „Димитър Миленков“
Мястото на кървавата драма. Снимка: Булфото

Почина майката на убитите брат и сестра при кървавата драма в столичния квартал "Димитър Миленков", съобщи "Фокус". 56-годишната жена беше приета в много тежко състояние във ВМА с огнестрелна рана в главата.

Вчера в 21.30 часа в болницата е издъхнал и стрелецът – 67-годишният бивш военен Иван Калмуков. Вчера следобед той стреля срещу съседите си с незаконен пистолет "Макаров", след което се самопростреля.

Още по темата

Иван влязъл в двора на съседите си и започнал да стреля, при което на място умира 26-годишен мъж и са ранени тежко две жени - на 28 и 56 години – сестрата и майката на убития на място. Тежко ранен е и 22-годишен техен приятел. На път за болницата умира 28-годишната тежко ранена сестра на убития, а днес е починала и майката на жертвите брат и сестра. 

22-годишният техен приятел все още се бори за живота си.  

Междусъседската разпра започва още в неделя следобед. Група роми от крайния столичен квартал се събират да отпразнуват първия ден от великденските пости - Сирни Заговезни, на който по традиция се палят огньове. Димът от запалена гума предизвикал гнева на стрелеца Иван, който вчера нахлу в съседския двор и стреля по своите комшии.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


284
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
3
 
65
 
! Отговори
търпелив българин преди 11 години
Очаквам *** от кв. Христо Ботев да ми възстановят откраднатите медни съдове , метални отпадаци , керемиди, ограда, плодни дръвчета, едноетажна къща унищожени с помоща на бездействието на милиция и полиция. Единственото оръжие което мога да ползвам е автомат калашников и чакам да навъша пределната възраст.
19
3
 
59
 
! Отговори
Манипулират новините преди 11 години
Има нещо гнило в цялата история!1. Явно човекът не е имал незаконен пистолет, а просто му е изтекъл срока на разрешителното за законния пистолет. Щом от полицията не са го потърсили за да му го вземат, значи не са имали основание да го притискат. В такъв случай номера с "криминалните му регистрации" издиша - ако е так щяха да му вземат пищова отдавна.2. Само по една ТВ казаха, че *** са го били, когато им е направил забележка за гумата. После мълчание по въпроса... , а колко са го били?
18
2
 
65
 
! Отговори
До 13 преди 11 години
Родната полЮция не закача ***, не закача и мутрите - тя бие само тези, които плащат данъци.
17
3
 
90
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ставам днес и гледам, едно, такова хубаво слънце, 3-*** *** с общо 72 регистрации за криминални прояви по малко... и си мисля:-Какъв хубав ден....
16
4
 
83
 
! Отговори
призив преди 11 години
Призовавам всички да отделим по някой лев за издигане на паметник на националния герой Иван Калмуков. Лека му пръст!
15
3
 
85
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
За *** законите не важат. Раждат на 12, свалят желязо от чужди дворове, лъжат и убиват възрастните хора, горят си гуми и въобще си правят каквото искат. На хората започва да им писва от бездействието на държавата и започва саморазправата. Наглите *** сутринта пред камера заявиха, че щели да изтрепат семейството на стрелялия ами ние ако решим да си отмъщаваме за всичко което са ни причинили, сещат ли се, че ще стане страшно. Законите на страната важат и за тях, да им го припомнят.
14
3
 
59
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Къде е министъра по екология? За палене на гуми трябва да се въведе каторга.
13
2
 
38
 
! Отговори
123 преди 11 години
Някой има ли снимка на Геройя Иван Калмуков лИскам да я сложа на сайта си!
12
2
 
68
 
! Отговори
Ф.С.В преди 11 години
Навремето в ЮАР двама *** влизат в къщата на бял да крадат - белия застрелва единия и ранява тежко другият - идва линейка ,полиция, и полицаите му казват - Добре защо не успя да застреляш и другият ? .--Сега ще трябва да го лекуваме и държавата да поеме лечението му ....,,Таксата за отстрел е няколко раунда към кметството .частната собственост е неприкосновенна !
11
1
 
89
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
*** снощи ги гледах по Канал 3 и се заканваха люто, че ще му подпалят къщата и ще избият роднините на военният, Бог да го прости!А полицията? Тя гледаше безучастно, вместо да арестува наред подивялата ***!
10
85
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ей скапани нацистчета какво се радвате ,че някакъв *** убил невинни хора , не разбрахте ли ,че нито оня ненормалник Сидеров ,нито скапаните ви руснаци ще ви спасят евреите управляват света и те ще закрият скапаната ви държава.
9
2
 
83
 
! Отговори
Оригинална традиция! преди 11 години
На Сирни Заговезни се палят ритуални клади от борови клони, а не от автомобилни гуми!
8
66
 
10
 
! Отговори
идиот преди 11 години
Възмутен съм от коментарите. Май наистина е време да си стегна багажа. Просто не е истина, че все още живея в това общество!
7
4
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
От днес българия вече е едно по добро място за живеене
6
2
 
32
 
! Отговори
aзъ преди 11 години
Крайно време е да почнат да се изтрепват помежду си
5
4
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
браво!дано всчки циганя чумата да ги тръшне
4
3
 
77
 
! Отговори
Niki Peev преди 11 години
Ако беше оживял стрелеца, при условие, че е гръмнал *** извън ловния сезон, най- много да го бяха съдили за бракониерство.
3
5
 
70
 
! Отговори
еко преди 11 години
Един еколог свърши добра работа,само че не му трябваше да се самоубива
2
7
 
82
 
! Отговори
Богдана Карадочева преди 11 години
Ако всеки самоубиец като тези които се самозапалиха взимаше по 3-*** *** със себе си..."...тогава, тогава, предвиждам такъв живот, че само си викам "Дано""
1
5
 
77
 
! Отговори
вижда се преди 11 години
Още една добра новина за българският народ !!!