Повдигат обвинения на закопчаните от групата за мокри поръчки

Неин лидер първоначално е бил убитият през 2005 г. Райко Василев-Кръвта
Обновена: 17 авг 2013 16:44 | 17 авг 2013 12:37,
27
Повдигат обвинения на закопчаните от групата за мокри поръчки
Снимка: МВР

Очаква се прокуратурата да повдигне обвинения на 8-те задържани вчера при полицейска акция в Пернишко. Според МВР става дума за престъпна група, занимаваща се с поръчкови убийства, наркоразпространение, лихварство и черно тото. 

Зловещи разкрития бяха направени вчера близо до Трън. Полиция, прокурори и съдебни лекари откриха заровени в земята останки от човешки тела.

Ще бъдат направени ДНК експертизи, но се предполага, че става дума за 3 жертви на бандата. Престъпниците са ликвидирали предимно свои хора. Едно от телата е на изчезналия преди време Теодор Неофитов-Ханс, предаде БНТ.

Още по темата
По информация на телевизията данните са за 7 души в неизвестност.

Полицията издирва още хора от бандата. Смята, че начело на групата първоначално е бил разстреляният през 2005 година Райко Василев-Кръвта. В ареста от вчера, по неофициална информация, е неговият баща - Васил Станков.

Разследващи смятат, че групата е имала и друг лидер. Той се издирва, но има предположения, че и той може да не е вече между живите. Арестуваните засега са задържани за 72 часа.

„Задържаните членове на престъпната групировка нямат връзка с така наречената група „Новите килъри” или „Килърите 2”, това е друго криминално предприятие”, заяви вчера главният секретар на МВР Светлозар Лазаров.

По информация на "24 часа" серийният убиец Станислав Ангелов-Сиси също е бил разпитван за дейността на бандата, но най-вероятно няма да бъде обвинен и ще остане свидетел.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още по темата: убийстваобвинения
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
1
 
4
 
! Отговори
arhar преди 10 години
Когато Цв. Й. арестува ' кръстника ' на мафията и неговите ' вицета ' , а ' независимите ' прокуратура и съд наистина си свършат работата и въпросните лица попаднат зад решетките , тогава ще бъде изкоренен корена на злото и организираната престъпност ще се превърне в неорганизирана , откъдето следва, че тежките криминални престъпления / убийства, отвличания, наркотици, проституция / значително ще намалеят / в пъти / и по този показател ще започваме да догонваме Швейцария .Но Станишко, др. Кутев и сестра Галева , ако са обвързани с мафията в държавата, няма как да станем Швейцария на Балкани
15
1
 
5
 
! Отговори
arhar преди 10 години
Поредни пи ар акции за отвличане на вниманието...Когато Станишко, др. Кутев и сестра Галева кажат кой е ' кръстника ' на мафията и кои са неговите ' вицета ' , а Цв. Й. отиде с белия автобус и ги арестува, тогава може и да повярвам в желанието на червените за борба с организираната престъпност ...
14
2
 
1
 
! Отговори
foreigner преди 10 години
Не закачайте килърите,те са наши хора!
13
0
 
10
 
! Отговори
Един преди 10 години
Защо не пишете за поръчителите?
12
1
 
20
 
! Отговори
megi 55 преди 10 години
"Очаква се прокуратурата да повдигне обвинение!"То от нашата прокуратура всичко се очаква!Може и да повдигне но после като позатихне случая и тези убийци се окажат с много финикийски знаци ще се окаже ,че няма достатъчно доказателства (като много други случаи) и на свобода!
11
0
 
3
 
! Отговори
Пернико преди 10 години
До Анониментой е в затвора приятелю с доживотна
10
13
 
29
 
! Отговори
До дали преди 10 години
А ЦвЦв какво направи?Задраска всичко каквото беше постигнало МВР и приписа всички успехи на себе си!Да не би ЦвЦв да е разкрил наглите? Това е резултат от продължителна полицейска работа, само реализацията беше по времето на Цв, но той не пропусна да си направи пиар на гърба на обикновените ченгета.Все едно че не беше имало МВР преди да се появи Цветанов...Сега лъсна истината за некадърността на Цвинокио и той взе да реве, че не го споменават по телевизията!
9
5
 
5
 
! Отговори
До 10 преди 10 години
Колко акъл ти трябва за да знаеш че е за защита от разпознаване. За да не им пострадат семействата както и те самите.
8
3
 
4
 
! Отговори
дали преди 10 години
За информация на пишещите до тук,осведомете се от кога ги наблюдават и тогава коментирайте.Не подвеждайте хората!Или така ви отърва!
7
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен 1 преди 10 години
Защо вечно се крият лицата, нека хората ги видят кои са!
6
2
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
"серийният убиец [...] най-вероятно няма да бъде обвинен и ще остане свидетел"абе в другите държави убийците...не ги ли вкарваха в затвора или се бъркам!?!?!?!?
5
4
 
56
 
! Отговори
_anonimen_ преди 10 години
Единствената работеща формула е - по-честа смяна на управляващите ...Няма добри и лоши ... всички са еднакво лоши и единствения начин нещата да вървят е постоянен натиск от улица, от медии и от опозиция.Иначе се oяждат, започват да бездействат, а при достатъчен комфорт се срастват с престъпността
4
41
 
44
 
! Отговори
Ммдааа... преди 10 години
...при мафиота Цветанов убийците и престъпниците живот си живееха и тероризираха изстрадалия български народ, но сега при ореха и новото правителство нема лабаво - полицията действа твърдо и решително срещу престъпността. Никога повече ГЕРБ, никога повече Борисов и Цветанов, никога повече мафия и престъпност!
3
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ко? Не
2
41
 
63
 
! Отговори
Атакист преди 10 години
А на Цецко *** вместо да му сложите белезниците и да бъде наврян в следсвения арест, се изказва от трибуната вчера на НС.
1
21
 
59
 
! Отговори
smehurko:))))))))))) преди 10 години
Спокойно Цацаров ще ги пусне за кой ли път за кой ли път :))))))))))))))))))))))))))))))))