Нападнаха тийнейджър от Мали в София

МВР потвърждава, но все още проверява за инцидента
Обновена: 11 ное 2013 09:52 | 11 ное 2013 09:24,
146
Нападнаха тийнейджър от Мали в София
Снимка: архив, Булфото

18-годишен младеж от Мали е пребит и намушкан в столицата, съобщи ТВ7.

Тийнейджърът с инициали А.К. е наръган с остър предмет, по всяка вероятност хладно оръжие.

За момента няма официална информация при какви обстоятелства е възникнал инцидентът, както и дали извършителите са били заловени от полицията.

Още по темата
От МВР съобщиха за Dnes.bg че има инцидент и проверяват информацията.

Конфликтът не е бил тежък, било е спречкване. Няма наръгване и тежко пострадал, който да е настанен в болница, уточниха от полицейския пресцентър.

Това е поредният инцидент с  чужденци в столицата след нападението над 20-годишната Вики в магазин на столичната улица "Пиротска".

Преди седмица 17-годишно сирийско момче беше намушкано с нож пред общежитието в столичния квартал "Военна рампа".

Жена от Камерун също стана обект на нападение - на автобусна спирка в София миналия понеделник.

Преди два дни пък скинари пребиха с ритници 28-годишен българин от турски произход, мислейки го за нелегален имигрант.

Случката отново се разигра на "Пиротска", на метри от джамията Баня Баши, където Метин работел.

Състоянието на мъжа остава изключително тежко. Той е с черепно-мозъчна травма и е в кома, настанен е във ВМА.

Днес лекарите ще опитат да го изведат от комата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


146
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
125
3
 
6
 
! Отговори
bai carvulan преди 10 години
samo bezmoza4ni bezgrabna4ni pihtii tolerirat napadeniqta nad 4uzdenci ot haika sopoli i nadrusani shizofrenici , koito se pravqt na maze pred nevini zertvi kato naprimer tineigjari i zeni. tova ne e svetsko a divashko. kato ste tolkova erbab izpre4ete sena mutrite, koito izpolzvat vashite srstri i maiki kato istrivalki.
124
6
 
5
 
! Отговори
да преди 10 години
Не стига,че повечето са нелегално минали границата ни, ами се разхождат необезпокоявани по улиците ни с риск да ни разнасят разни болести тук и винаги са с нож в себе си. А полицаите вместо да проверяват всеки от тях за документи и да ги затварят, седнали да проверяват мирните граждани на протестите за документи /да вмъкна, че тези граждани им плащаме заплатата/.
123
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До KeepWalkingУСА е класическа емигрантска страна. Там по друг начин не може и да бъде.УСА нямат друга алтернатива, затова те не могът да бъдат пример за една национално държава.Същото се отнася и за Канада и вообще за всички емигрантски страни.Европейските страни са нещо съвсем друго. Всяка стрна, всеки народ си има своя собствена най често хилядолетна история, която тачи и респектира.На теб ом ти харесва да живееш, като безродник живей си там и зравствувай.На нас ни стигат ***.
122
0
 
1
 
! Отговори
уха преди 10 години
До inzaghi_9Какво всъщност се опитваш ка кажеш?
121
2
 
12
 
! Отговори
баба ви преди 10 години
Мисля, че нападенията над чужденци са провокирани умишлено. Новините започват с насилие и исканията за оставка се споменават с тих глас. Направиха шествие срещу имигрантите и после колят на ден по един. Това е отклоняване на общественото мнение, а за ранен африканец или арабин на кой да му пука. То на нас не ни пука за нас самите и си стоим у дома и чакаме правителството да падне, като презряла круша, вместо да го обрулим. ОСТАВКА!!! Сигнализирахте за неуместен коментар
120
3
 
7
 
! Отговори
баба кика преди 10 години
предлагам , да спрем за малко писането и на улицата ,всички тия неканени гости да ги изпратим там от където дойдоха заедно с тия който им помагат да си заминат на техните земи
119
2
 
5
 
! Отговори
боко тиквата преди 10 години
До inzaghi_9--ти си пълен *** и ти е много където ти пиша,защо въобще не заминиш там от където си ,мръсни ***
118
8
 
10
 
! Отговори
Синхеадс София Запад преди 10 години
Това дело е с наш подпис!БЪЛГАРИЯ НА ТРИ МОРЕТА!ОТ ОХРИД ДО ЧЕРНО МОРЕ,ОТ ДУНАВ ДО БЯЛО МОРЕ !БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
117
1
 
2
 
! Отговори
до 127 преди 10 години
Мисля, че е вярна информацията ти и точно това имам предвид. Не само турците са опустошавали в миналото, а и т.нар. цивилизован свят е вършил срамни неща като е сривал сгради и избивал чуждаверници и инакомислещи. Но аз живея в настоящето и ме е страх от отварянето на кутията на Пандора, защото лесно можеш да превърнеш в убиец един ограничен и примитивен човек, което не се отнася до хора като мен /очевидно и като теб, защото си интелегентен/.
116
1
 
11
 
! Отговори
Ani преди 10 години
Всички родени тук сме българи нека не позволяваме на отделни личности да запалят нещо ,което няма да се угаси БОРЕТЕ СЕ ПОЛИЦИЯТА ДА ВЪДВОРИ РЕД И ВСИЧКИ НЕЗАКОННИ ЕМИГРАНТИ ДА БЪДАТ ВЪРНАТИ И ДА НЯМА ЗАПЛАХА ЗА БЪЛГАРИТЕ ПО УЛИЦИТЕ .ДОСЕГА НЕ Е ИМАЛО ЕТНИЧЕСКИ КОНФЛИКТИ МЕЖДУ НАС НЕКА ДА ОСТАНЕ И ЗАНАПРЕД ТАКА .Борете се за България тя е на всички които сме тук останалите полицията да си свърши работата и да спре незаконно влезлите останалите сме едно дълги години и нека да си останем едно .
115
1
 
4
 
! Отговори
NIKO11111 преди 10 години
До 125Доколкото си спомням, първи са опустошили църквата западните кръстоносци, които превземат Константинопол в началото на 13 в.И то заради тежката схизма между двете големи църкви в Константинопол и Рим. Но за кръстоносните походи вече има съвсем достоверни данни, че са инспирирани от крупни евреиски лихвари, на които папата е бил силно задлъжнял по онова време и те водени от омразата си по православния свят, в който лихварството е било ЗАБРАНЕНО нападат точно тук, за да го разрушат тогава.
114
1
 
1
 
! Отговори
до 120 преди 10 години
Прав си за това, че са нискообразовани, ама с историческа омраза можем да направим историята още по-зловеща. Умният човек има задръжки, но "първичните индивиди" са способни на страхотии, от които тръпки ме побиват. Що се отнася до изказването ти за архитектурата ще те попитам нещо: кой пръв ограби и оскверни църквата "Света София" в Константинопол?
113
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До 121 Кирил и Меодий са българи?! Нациналисти сме, ама айде да не се излагаме като кифладжии! Ако питаш макетата, и македонци ще ги докараме, ама не са :)
112
2
 
6
 
! Отговори
NIKO11111 преди 10 години
До 121Ами ти, защо не кажеш за себе си какъв си *** ли си, арабин ли си, турчин ли си, мюсюлманин ли си.Това, което ми става ясно дотук, че си абсолютен враг на българския народ и че пръскаш лъжи и ти се плаче за психиатрията щом можеш да наречеш българите Кирил и Методи, евреи.Сбогом.Пръскай си лъжите, ако някой им хване вяра обаче на такива простовати лъжи. Нямам намерение да си губя времето с теб.
111
7
 
3
 
! Отговори
inzaghi_9 преди 10 години
Ti 6te razdava6 prisydi za horata da ne si BOG , kaji be tangrist li si povizantii4en hristqnin kakyv si, taq azbuka e prodadena na varvarite ot solunskite bratq evrei , kazi be cifrite li sa izmislili bg-te ili arabite ..... palq4o hodi gi razpravai i pribivai hora v West Europe da pomogne6 na bratqta ti evropeici, pone da te oko6arat nabyrzo i da ni spasi6 ot zalkoto si prisystvie.
110
0
 
8
 
! Отговори
NIKO11111 преди 10 години
До 119Архитектурата ни е била варварски съборена от османците при нахлуването им на Балканите.Цели крепости и манастири са били сривани от твоите предци- османците, дори арабите не са правили това в Европа.
109
6
 
4
 
! Отговори
inzaghi_9 преди 10 години
Kakava arhitektura sa ostavili velikite Bg-ri be evropeeco. Edin Carevec koito dori ne e i istinskiq a e komunisti4eska vyztanovka ama aide. Tova li velikata civilizaciq Zivqla v Iurti i betonni kloaki ..... i robstvo, zeni *** prodava6ti se za zylti stotinki i ...pleme ot Robi , glupaci 4iqta kryv e prolivana naprazno za 6umkarska zemq kato macedonia za smetka na nqkoe prevod4e v Smetkite na stambolov, Koburga i dr, Generali koito sa sadili opim
108
1
 
10
 
! Отговори
NIKO11111 преди 10 години
До 115Аз като се погледна в огледалото, виждам един снажен и светъл мъж, без дръпнати очи, а ти като си *** или турче, съвсем ясно е че ще виждаш друго.
107
3
 
8
 
! Отговори
NIKO11111 преди 10 години
Сега пиша до 110Разбрах те много добре, но аз пиша за правилото, а не за изключенията както ти.Естествено, че и при белите има много ограничени хора, но са малцинство. Примитивизмът е част от природата на *** и мюсюлманите, те са изостанали в интелектуалната еволюция.
106
6
 
4
 
! Отговори
inzaghi_9 преди 10 години
Vsi4ko mi e qsno na men, pogledni se v ogledaloto s drypnatite o4i i ne mi s e sravnqvai s Nemci,swedi naprimer , hodi si v prarodinata tam konskata opa6ka za zname tam pri reka Volga i se moli na Tangra varvarskiq bog .... i si pravi zertvoprinu6eniqta zloben varvarin , 4ovekomrazec i promit typ rasistki mozyk. No ne zaka4ai obiknovennite hora ,te imat pravo da ziveqt kadeto si posikat poneze horata ne sa s ni6to po-dolu ot teb .