Нападнаха тийнейджър от Мали в София

МВР потвърждава, но все още проверява за инцидента
Обновена: 11 ное 2013 09:52 | 11 ное 2013 09:24,
146
Нападнаха тийнейджър от Мали в София
Снимка: архив, Булфото

18-годишен младеж от Мали е пребит и намушкан в столицата, съобщи ТВ7.

Тийнейджърът с инициали А.К. е наръган с остър предмет, по всяка вероятност хладно оръжие.

За момента няма официална информация при какви обстоятелства е възникнал инцидентът, както и дали извършителите са били заловени от полицията.

Още по темата
От МВР съобщиха за Dnes.bg че има инцидент и проверяват информацията.

Конфликтът не е бил тежък, било е спречкване. Няма наръгване и тежко пострадал, който да е настанен в болница, уточниха от полицейския пресцентър.

Това е поредният инцидент с  чужденци в столицата след нападението над 20-годишната Вики в магазин на столичната улица "Пиротска".

Преди седмица 17-годишно сирийско момче беше намушкано с нож пред общежитието в столичния квартал "Военна рампа".

Жена от Камерун също стана обект на нападение - на автобусна спирка в София миналия понеделник.

Преди два дни пък скинари пребиха с ритници 28-годишен българин от турски произход, мислейки го за нелегален имигрант.

Случката отново се разигра на "Пиротска", на метри от джамията Баня Баши, където Метин работел.

Състоянието на мъжа остава изключително тежко. Той е с черепно-мозъчна травма и е в кома, настанен е във ВМА.

Днес лекарите ще опитат да го изведат от комата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


146
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
85
0
 
31
 
! Отговори
ЖороПърви преди 10 години
P.S.- в Мали има конфликт, но този конфликт беше провокиран от френския преврат в държавата, за това предлагам всички малийци да ги изпратим във Франция-така няма да има нападнати малийци в София
84
3
 
13
 
! Отговори
Браво преди 10 години
Този път са уцелили :)
83
0
 
33
 
! Отговори
ЖороПърви преди 10 години
Стига глупости-вчера дори един представител на сирийската общност в България каза, че повечето от сирийските бежанци не са политически бежанци, а просто търсят по-големи социални помощи...за малийци, афганистанци , алжирци и т.н.т. не ми се говори. Ако 1000 от всичките 10 000 бежанци са бежанци по политически и военни причини-пак ще е добре..Фактът е факт- в тези страни има ОГРОМНА раждаемост-Сирия утрои населението си за 30 години, и сега просто искат да ползват Европейските социални фондове
82
1
 
18
 
! Отговори
qwerty11 преди 10 години
До Анонимен 75ами 75 просто трябва да се спазват законите това са нарушители на държавната граница на РБ гранична полиция трябва да си изпълнява задълженията по закон и нямя да има проблем няма да има разни расистовски и ксенофобски коментари преди така наречената бежанска вълна да е имало някакви такива настроения и фобии не е имало хората просто реагират на това че държавните институции не си изпълнявят задълженията имаси закони трябва да се спазват просто и ясно като 2+2 ако не разбираш...
81
18
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До WTF??????Ти от къде разбра, че е нелегален? Дали скинарчетата искат паспорти и визи преди да наръгат някой на улицата за малко по-различен цвят на кожата? Писна ми от *** като теб!
80
4
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Камилари и *** от Африка не ни трябват .Eдинствено сирийски семейства с малки деца могат да имат някакъввременен статут на закрила тук в БГ.
79
0
 
25
 
! Отговори
Сократис преди 10 години
Факта,че го определяте като"тийнейджър"а не с техните си местни понятия,показва,че вече сте поамериканчили тези индивиди както се опитвате да сторите и с нашите си родни младежи или още по-народното ни определение-юноши.Лично аз никога не мога да оправдая посегателство върху личността на който и да било човек ако разбира се,не става дума за неизбежна самоотбрана,но в тези случай трябва да носят равна отговорност и политиците които натресоха този чужд етнос в България и разбуниха духът народен...
78
3
 
33
 
! Отговори
WTF?????? преди 10 години
"Сирийски бежанец"... от Мали се шляе из София необезпокояван. Може да е терорист, спинозен или сериен убиец - никой не знае...Какво прави "родната милиция ни пази" ? Как защитавате БЪЛГАРСКИТЕ данъкоплатци от потенциално опасните НЕЛЕГАЛНИ емигранти. Кой изобщо ги пуска през границата???Ние държава ли сме или разграден двор?И за да не съм несправедлив към сегашните, трябва да кажа, че вината е предимно в Тиквата, която вместо да построи стената по турската граница, режеше ленти !!!
77
14
 
5
 
! Отговори
deep spirit преди 10 години
..IDIOTSKO DEYANIE! TOZI AKT E RASISTKI I TRYABCA DA BUDE OTKRIT PRESTUPNIKA! BULGARIYA E LULKA NA TOLERANTNOSTA! NE E OT ZNACHENIE RELIGIYATA..NITO CVETA! BULGARITE CENYAT HUMANNISTTA...NO NE PROSHTAVAT NA PLATENITE LAKEI!
76
0
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ей-Швеция ще репатрира 100 000 иракчани, защото в Ирак вече нямало политически преследвания-диктаторът Саддам Хюсейн падна....а ние защо ги приемаме все-още?Тези не са политически емигранти-това са ислямисти, искащи да се възползват от благата на Европа!
75
0
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Европейската агенция за охрана на външните граници Фронтекс и Гърция масово връщат бежанците, пристигащи в страната през турската граница служители на специалните части задържат пристигналите на гръцка територия бегълци без да ги регистрират, след което ги отпращат обратно към Турция. Специалните части на гръцката брегова охрана връщат бегълците в турски териториални води. Защо в България това не се случва?
74
2
 
22
 
! Отговори
фюрера преди 10 години
Триете ми коментарите, нещастници от днес бг!Я питайте хората от селата, какво мислят!
73
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
В никакъв случай не толерирам това,което става в България най-малко защото съм Българин,но според мен всички тези новини за нападения и злодеяния срещу беззащитни чужденци е меко казано 'Чудовищно".Съществува и вариант,който изкуствено се създава от господтващите партии с цел отклоняване на хорското внимание именно с такива случаи на насилие,за да могат така наречените управляващи спокойно да разпределят финансовия ресурс с цел лично облагодетелствуване...мисля,че е напълно реално.
72
4
 
13
 
! Отговори
Мунчо преди 10 години
Според правителството малиецът е сирийски бежанец-това ви го казвам аз, *** от "Под игото"
71
10
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Анонимен-73,целия свят порицава расизма,а в България го толерират,за това са виновни политиците от 2-3партии ,които искат да правят политика с различните малцинства.
70
5
 
27
 
! Отговори
До 31 преди 10 години
Като си от Швеция никой няма да те закача. Ние нямаме проблеми с хора като нас - християни, бели, които работят, учат, гледат си децата. Проблемът са араби мюсулмани и ***, които никога не биха се интегрирали тук. Кофтито е, че го е отнесъл онзи български турчин, което не е трябвало да става. Но риск от грешки винаги има и тези, които ги правят тези работи трябва да внимават повече. Дано се оправи младежът. но пък винаги могат да те убият и при грабеж, просто няма държава, няма полиция и закон
69
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До 66 и аз съм с теб брат и не на расизма не на нападането на безащитни граждани. Не на саморазправата.
68
9
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
скин хедс -недораслици и празни кратуни.Всеки един от тези поотделно сте се *** ,ама в агитка са голема сила -***
67
2
 
7
 
! Отговори
1 преди 10 години
До мая,Мая те не са тъпири,те са просто българи-***,но виж за Лондон си права,дано не съм пророк,но ответни действия ще има,дали ще са в България,или някъде по чужбина ,нали знаеш поговорката,който вади нож ,от нож умира.
66
3
 
3
 
! Отговори
Димитър преди 10 години
До маяТака е Майче, много си прозорлива :)