Нападнаха тийнейджър от Мали в София

МВР потвърждава, но все още проверява за инцидента
Обновена: 11 ное 2013 09:52 | 11 ное 2013 09:24,
146
Нападнаха тийнейджър от Мали в София
Снимка: архив, Булфото

18-годишен младеж от Мали е пребит и намушкан в столицата, съобщи ТВ7.

Тийнейджърът с инициали А.К. е наръган с остър предмет, по всяка вероятност хладно оръжие.

За момента няма официална информация при какви обстоятелства е възникнал инцидентът, както и дали извършителите са били заловени от полицията.

Още по темата
От МВР съобщиха за Dnes.bg че има инцидент и проверяват информацията.

Конфликтът не е бил тежък, било е спречкване. Няма наръгване и тежко пострадал, който да е настанен в болница, уточниха от полицейския пресцентър.

Това е поредният инцидент с  чужденци в столицата след нападението над 20-годишната Вики в магазин на столичната улица "Пиротска".

Преди седмица 17-годишно сирийско момче беше намушкано с нож пред общежитието в столичния квартал "Военна рампа".

Жена от Камерун също стана обект на нападение - на автобусна спирка в София миналия понеделник.

Преди два дни пък скинари пребиха с ритници 28-годишен българин от турски произход, мислейки го за нелегален имигрант.

Случката отново се разигра на "Пиротска", на метри от джамията Баня Баши, където Метин работел.

Състоянието на мъжа остава изключително тежко. Той е с черепно-мозъчна травма и е в кома, настанен е във ВМА.

Днес лекарите ще опитат да го изведат от комата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


146
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
65
4
 
21
 
! Отговори
БАЧКАТОР преди 10 години
До оооБоли ли те хеят за Европа? Знаеш ли Европа в какво се е превърнала? В негро-арабско гето, в което джамиите ще станат повече от църквите.... скоро ! Плюя на такава Европа !
64
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Neka doide Edin diktator Kato v Severna Korea da vi zatvori 6ibanite granici I da si stoite Sami v 4istata ograni4ena rasistka durjava I da si mrete ot glad I mizeria. I Dano v koiato I durjava po Sveta da idete da vi so4ar s prust za rasistka ***. Jalko za veliki Bulgari Kato Levski I Rakovski. Te pone ne propovidvat omraza kam bezza6titni hora! SRAM Za Bulgaria! NE NA RACIZMA!!!
63
11
 
12
 
! Отговори
опс преди 10 години
Ако Ботев и Левски имаха възможност да следят глупостите на днешните "патриоти" и "националист" то 100% щяха да се обесят преди да тръгнат да освобождават България.До всичките *фоби по-долу - вие сте ***! Вашите глави стават единствено за саксии за китки и природата много се е изложила с вашето създаване.
62
4
 
14
 
! Отговори
qwerty11 преди 10 години
До KeepWalkingа откога България има обща граница с Мали бе крачещо човече....
61
7
 
24
 
! Отговори
Omnia Mea преди 10 години
До ооо 59Аз живея на принципа на реципрочността - ако Европа ни мислеха доброто, бих се засрамила от лошото им мнение за нас, но тъй като целенасочено се опитват да ни погубят, пет пари не давам за какви ни мислят! Важното е да оцелеем въпреки кризата, която ни спретнаха!
60
7
 
24
 
! Отговори
мая преди 10 години
ДО ДИМИТЪР! ТИ СИ ЕДИН ГОЛЯМ ***! РЪГАНЕТО С НОЖОВЕ ПО УЛИЦИТЕ НА ЕМИГРАНТИТЕ ДАЛИ РЕШАВА ПРОБЛЕМА! ЕЕЕЕЙЙЙЙ ТЪПАНАРСКИ НАРОДЕ АМИ АКО НАС ТАКА НИ РЪГАТ ПО УЛИЦИТЕ В ЛОНДОН/?? ЩО ЗА ТЪПИРИ СТЕ ТАКА ЛИ СИ ИЗКАРВАТЕ ОМРАЗАТА ЗАЩОТО СТЕ БЕЗСИЛНИ ДА С Е СПРАВИТЕ С БЕДНОТИЯТА И С ТИЯ В ПАРЛАМЕНТА ЗАТОВА АГРЕСИЯТА ВИ СЕ НАСОЧИ НЕПРАВИЛНО!! НИКОГА НЯМА ДА СЕ ОПРАВИ ТАЯ ДЪРЖАВА ДА ЗНАЕТЕ НИКОГА!
59
7
 
7
 
! Отговори
лол преди 10 години
нямаме нужда от *** президент и сегашният е достатъчно ***, така че не мерси :)))))))))
58
15
 
13
 
! Отговори
ооо преди 10 години
Сега цяла Европа ни мисли не само за ***,измамници и просяци а и за фашисти
57
6
 
6
 
! Отговори
qwerty11 преди 10 години
До Фен на ФК Левскиколкото направихте нещо когато ограбиха паметника на ЛЕВСКИ скътахте се като *** ани А ани Б и така до днес....
56
6
 
4
 
! Отговори
Димитър преди 10 години
До АнонименДо Анонимен "Човекопобните" са също така познати като: ***, African American (в USA), и т.н. Съжалявам че любовта ти към тях е предизвикала треперене в ръцете докато си ми писал името.
55
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Въобще не ми дреме за тия африканци, не им е тук мястото, хубаво е да го разберат.
54
1
 
35
 
! Отговори
Бай Димо преди 10 години
До Шведътнавремето когато идваха шведите в БГ и виждаха золумите, които правят нашите *** много се възмущаваха как не можем да ги интегрираме в обществото ни. Бяха възмутени как гоним *** и не ги искаме сред нас. Днес и те се убедиха, че няма спасение, че *** е генетично неконтролируем. Че колкото и пари да инвестираш за интеграция, резултатите са плачевни. Вари го, печи го, *** си остава ***. Същото е дереджето и с араби и ислямисти. Ти сам го знаеш с примери от Швеция.
53
0
 
8
 
! Отговори
ФФ преди 10 години
Основния принцип във Вселената е йерархията и различието. Пример различни по големина и състав планети, звезди, галактики, черни дупки. Всяко е на съответното си място. Ние сме част от тази Вселена и естествено не правим изключение. Хората са красиви и грозни (не са еднакви), умни и глупави (не са еднакви) и т.н. Някои хора са по-близо да животинските видове от други.
52
0
 
5
 
! Отговори
Никой преди 10 години
Според мен е битовизъм. Точно нещото което всички пренебрегваме, защото е тривиално и няма да продава толкова ако го има в медиите. А истината е че битовата престъпност е най-сериозната след обирите.
51
2
 
13
 
! Отговори
qwerty11 преди 10 години
До Анонимен а вие в Швециа що събрахте тая черна *** от кол и въже и сега плачете че ви е ат жените дъщерите че и мъжете ви че ви трепят в автобусите като сте толкова толеранцийни ще ви изпратим и нашите p.s.това са нарушители на държавната граница на РБ(престъпници) а щом си швед знаеш как се прилагат законите да ама не .....
50
9
 
17
 
! Отговори
БАЧКАТОР преди 10 години
Да беше си седял тинейджъра в Мали! Тука не сме го калесвали. Не ми е жал изобщо за такива негря и араби.
49
1
 
18
 
! Отговори
Шведът преди 10 години
Ами не беше лесно да науча кирилицата да ви кажа :) Но тъй като живея в България означава, че ми харесва и малко или много съм си вградил живота тук. Смятам, че в случая аз съм длъжен да науча ваш език както в Швеция българите там трябва да научат нашия език. Относно град Малмьо ми е съвсем ясно ситуацията там и е типичен пример за какво се случва когато се допускат "бежанци" които до вчера бяха сомалийски пирати в европейски град. В Малмьо един бял християнин не може да стъпва след 19 часа.
48
2
 
18
 
! Отговори
Бай Димо преди 10 години
До Анонимен,прощавам ти нескопосаният сарказъм. Но е тотално не в час. Българинът е доказал толерантността си - виж евреи, или арменци - изцяло интегрирани малцинства. Някой да скача срещу тях ? Да пребива арменци или евреи ? Ама да излизаш с номера, че заради единични случаи на бой всички българи са нетолерантни е гнусно, тъпо, идиотско, тъпанарско, грозно, подло и отвратително !
47
14
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До димирърКакви *** ти разбираш ли какво си написал бе необразован ***. Всички хора са еднакви!!!Еднаквиииииии
46
6
 
8
 
! Отговори
тго преди 10 години
Тъжно е да четем такива новини 2013г.