Нападнаха тийнейджър от Мали в София

МВР потвърждава, но все още проверява за инцидента
Обновена: 11 ное 2013 09:52 | 11 ное 2013 09:24,
146
Нападнаха тийнейджър от Мали в София
Снимка: архив, Булфото

18-годишен младеж от Мали е пребит и намушкан в столицата, съобщи ТВ7.

Тийнейджърът с инициали А.К. е наръган с остър предмет, по всяка вероятност хладно оръжие.

За момента няма официална информация при какви обстоятелства е възникнал инцидентът, както и дали извършителите са били заловени от полицията.

Още по темата
От МВР съобщиха за Dnes.bg че има инцидент и проверяват информацията.

Конфликтът не е бил тежък, било е спречкване. Няма наръгване и тежко пострадал, който да е настанен в болница, уточниха от полицейския пресцентър.

Това е поредният инцидент с  чужденци в столицата след нападението над 20-годишната Вики в магазин на столичната улица "Пиротска".

Преди седмица 17-годишно сирийско момче беше намушкано с нож пред общежитието в столичния квартал "Военна рампа".

Жена от Камерун също стана обект на нападение - на автобусна спирка в София миналия понеделник.

Преди два дни пък скинари пребиха с ритници 28-годишен българин от турски произход, мислейки го за нелегален имигрант.

Случката отново се разигра на "Пиротска", на метри от джамията Баня Баши, където Метин работел.

Състоянието на мъжа остава изключително тежко. Той е с черепно-мозъчна травма и е в кома, настанен е във ВМА.

Днес лекарите ще опитат да го изведат от комата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


146
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
12
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
По принцип пободен краен национализъм е последното обежище на комплексаря. Дава ясна мишена за комплексаря: всеки който е грамотен, образован, няма гола тиква и не ходи на стадион. Винаги, ВИНАГИ членовете на такива смешни партии с единствената политика "омраза срещу някой" са някакви алкохолизирани, безработни наркоманчета от гетата. Толкова смешни и жалки. Никога не са стъпвали извън Люлин. А пък в Европа се чудят защо нашите крайно-десни приличат на *** и те.
24
4
 
27
 
! Отговори
ами преди 10 години
да се пръждосват и да ходят там, където хората не са гладни и безпарични
23
6
 
32
 
! Отговори
Бай Димо преди 10 години
До KeepWalkingЗащото идеята на БГ е да остане относително етнически чиста. В Америка корпоративните хулигани мешат бели, с латино, с ***, с азиатци и на всичката тая пасмина й викат "Американци". И искат не искат ще живеят заедно. Няма къде да ходят. Аз обаче не искам да живея с мангаля и с ***. Не са добре дошли тук. Всички говорят за тяхното право къде да живеели ! А моето право кой да ми е съсед и кой да допускам в двора ми ?! Заврете си задокеанската "демокрация" знаеш къде !
22
10
 
11
 
! Отговори
Бай Боян преди 10 години
Това, че сте невежи като номер 6, не значи, че сте прави.В Мали има гражданска война от близо 2 години и това, че е по-далеч от БГ в сравнение със Сирия не я прави по-малко жестока... Сомалия от години е кървава баня, тунизийци в България няма, просто там е по-добре в сравнение с БГ, дори след арабската пролет. Палестинците в България са само икономически емигранти, те никога не са претендирали за бежанци... та, ей това сте прости и неуки хора с мнение...
21
14
 
16
 
! Отговори
KeepWalking преди 10 години
до 18Специално за L.A ти казвам ....че има цели квартали от бездомници...не си мисли ,че на запад е както в приказките......Не си измисляй такива фрази,някой като стъпил на криво....Ако на тези хора може да им се даде шанс добре......но да ги биеш или да се мъчиш да ги колиш и да си мислиш че така ще направиш нещата по добри за държава ти или за обществото.....си един пълен *** нищо повече.....
20
13
 
10
 
! Отговори
Атанас преди 10 години
До KeepWalkingТова което написа е адски правилно, но тук повечето са или някакви пикльовци или няк'ви безработни, които само злобеят и не си виждат по-далеч от носа. Явно те не са излизали от България и не знаят, какво е да те гледат от високо, само защото си от България да речем... Надявам се в България, все повече хора да мислят като теб и да не допускат такива неграмотници въобще да изказват!
19
2
 
41
 
! Отговори
Бай Димо преди 10 години
До KeepWalkingстига с това лицемерие. Точно в САЩ расизмът е огромен. Бяли и черни работят заедно, защото няма чалъм, но иначе културата, разбиранията, навиците са различни. Сегретирани са - черният квартал, белият квартал, черна музика и т.н. Тия фантасмагории колко е толерантна САЩ ги говори на *** от Бронкс.
18
30
 
15
 
! Отговори
KeepWalking преди 10 години
Ако имате роднини в чужбина....значи тях трябва да ги бият,и да ги колят...така ли?Защото се казват Иван или Мария .....а не Джордж или Линдзи??Защо така оставяте да ви мятят главите,някакви *** бе??
17
4
 
45
 
! Отговори
до 8 преди 10 години
До KeepWalkingВсеки, който честно заработва парите си и не създава проблеми на местното население е добре дошъл. Проблемът е, че тези пришълци нито работят, нито се съобразяват с обществения ред и законите в страната. Във Лондон и Флорида наистина има много емигранти, но там силите на реда са си на мястото и само някой ако стъпи на криво го прибират на топло! А при нас под прикритието на някаква толерантност сме готови да им разрешим и да им простим всякакви изцепки!
16
8
 
29
 
! Отговори
айде преди 10 години
да си ходят обратно, тука никой не ги е канил
15
4
 
8
 
! Отговори
bg преди 10 години
Sataninskite svine ot dnes.bg I sataninskite muslemski svine ot Mali Aljir,afganistan I Yemen da hodat v Izrael,tam 4e budat tretirani po-dobre.
14
3
 
29
 
! Отговори
SKYBET преди 10 години
,KOI PLASHTA TOKA I VODATA V BEJANSKITE LAGERI ?
13
16
 
10
 
! Отговори
Атанас преди 10 години
До Big Bad WolfСигурен съм, че имаш роднини в чужбина... е представи си да говорят така за тях (те говорят така за НАС, но ти си ограничен и едва ли си напускал града в който живееш) и си представи, че тези хора не бягат от лукс и красота, че да дойдат в нашата корумпирана и бедна България! :)
12
42
 
23
 
! Отговори
KeepWalking преди 10 години
Живея в САЩ,като отида в банката служителите са ***,латиноси,бели,и азиатци...но всички са американци...няма държава в света която да е просперирала когато е имало омраза и сегрегация между расите .....САЩ ти дават възможност да покажат какъв си...не те съдят по цвят ,сексуална ориентация или религия...за това са супер сила...защото са успели да привлекат най кадърните и най можещите......Така,че не се оставайте да бъдете манипулирани от *** като Сидеров и оня цайсатия от ВМРО
11
12
 
34
 
! Отговори
14/88 преди 10 години
Kaкъв го дири в БГ? Ай сиктир, депортация или бесило за тия камикадзета. Идват нелегално, плодят се като гризачи, след 20 години ще станат 1 милион и ще поискат полумесецът да изгрее на трибагреника ни ! Ние ако идем в техните държави живи ще ни одерат като "друговерци" тия генетични недоразумения на природата. Ах, Фюрере, колко беше прав за всичко. Нужен си ни днес повече от всякога.
10
3
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
В България идват само най простите бежанциЧовек с нормален интелект би предпочел да умре в родината си пред живота в България
9
16
 
9
 
! Отговори
Атанас преди 10 години
До АнонименМалоумник! Първо се научи да пишеш! Ти нима нямаш роднини в чужбина, а? Те к'во правят там... ***!
8
8
 
49
 
! Отговори
Big Bad Wolf преди 10 години
Разни африканци от бивши френски колонии къв *** дирят тука - да вървят във Франция - нали са франкофони.
7
21
 
5
 
! Отговори
KeepWalking преди 10 години
do 5Виждаш ,че не се случва само при нас това...Като член на ЕС сме подписали конвенции за правата на човека...същото в Италия и в Гърция....Давам ти пример в Флорида не се говори английски ,знаеш ли защо? Защото Куба е на 100 километра и като кубинците идващите от комунистическа държава стъпят на американска земя,автоматично стават американци...същото е при нас ,като идват от държави с военни режими....Няма значение кой е на власт в случая...в Лондон бели хора има ли? да ми кажеш?
6
8
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
kakva rabota imat tuk hora ot mali , somalia ,aljir, tunis , palestina i drugi ? nali samo v siria ima voina?