8-годишно дете пострада тежко при катастрофа край Монтана

Колата, шофирана от баба му, е паднала в дере
6
8-годишно дете пострада тежко при катастрофа край Монтана
Снимка: Булфото, архив

Дете на 8 години е настанено в болницата в Монтана с опасност за живота му, след като е пострадало при пътно-транспортно произшествие на главен път Е-79, съобщиха от Областната дирекция на МВР.

Към 16 часа в събота 50-годишна жена е карала своя лек автомобил от село Смоляновци към Монтана. На километър 79 в землището на селото тя е изгубила управление поради висока скорост, ударила се е в началото на мантинелата и автомобилът е паднал в дере.

Пътуващите на задната седалка внучета на жената  - съответно на 8 и 1 година, са пострадали в различна степен.

По-голямото дете е със счупени прешлени и вътрешни наранявания и в момента лекарите се борят за живота му. Бебето също е пострадало и е настанено в болница със счупен крайник.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Колко е удобно за КАТ и общините виновник за подобни катастрафи винаги да е високата скорост, но някакси е невъзможно статистически. Дано се оправят дечицата!
3
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Бабата все пак е само на 50, което е една съвсем активна възраст. Наистина странно е, че е карала толкова бързо, но не защото е баба (т.е. стара), а защото е возила внучетата си, които обича и за които носи отговорност! Дано дечицата се преборят и възстановят напълно!
2
1
 
0
 
! Отговори
До Размисли на гладн преди 10 години
за съжаление не е цирк. циркаджийски е коментара ти.да се оправят хлапетата
1
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
От Монтана към Видин пътя е в окаяно състояние, като разоран. Ужким сме в 21 век и в ЕС, а пътищата ни са от 18 век. Дано се оправят дечицата.