Атанаска не е имала съучастник, убийството не било планирано

Погребват осемгодишната Александра от Поморие утре
12 апр 2014 14:14, Александър Попов
90
Атанаска не е имала съучастник, убийството не било планирано
Снимка: Булфото

Убийството на осемгодишната Александра не е било планирано, а е извършено инцидентно. 43-годишната Атанаска Георгиева, на която вече е повдигнато обвинение, не е имала съучастник.

Още по темата

Пред разследващите Атанаска е направила самопризнания, след което ги е завела в квартирата си, където под леглото е бил скрит трупът на детето, разкриха криминалисти пред "24 часа".

Убийцата е пренощувала с трупчето на детето и не е напускала таванското помещение, в което живеела под наем.

Арестуваната няма психични проблеми, вменяема е, но тепърва ще се правят експертизи.

Атанаска Георгиева е изпращала SMS-и на родителите на Александра, за да ги заблуди, че става въпрос за отвличане и откуп, обясни главният секретар на МВР Светлозар Лазаров пред TV7.

Мотивите за убийството обаче остават неясни засега, работи се по различни версии - от битово престъпление до неуредени финансови взаимоотношения.

Погребението на убитото дете от Поморие ще бъде утре.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


90
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
74
1
 
4
 
! Отговори
Юлс преди 10 години
Е оакахте се вече политдраскачите, нормалните хора се прогнусиха и от форумите и от партиите които ви плащат.Вашите шефове ако имат поне малко акъл в главата вече не се ли усещат, че започвате да отблъсквате хората по този начин.Наистина ли мислите че с фекалиите, които оставяте под всяка статия печелите симпатизанти... е не сте познали!Трябва ли преди да стигна до мнението на един нормален човек, да изчета тонове тролски фашкии.Кажете на шефовете си(всички знаят кои са), че моя глас го губите.
73
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До КомунистМне, тогава комунистите вършиха тия неща безнаказано и разбира се "медиите" не отразяваха нищо.
72
12
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Страната ни е пълна с психари. Главно те са от по-дъртото поколение, повредени още в зародиш от "онова време" и не можещи да живеят в условия където не е за всички еднакво и това как ще живееш зависи от теб самия. За съжаление в страната ни младите хора и децата са жертва на тези хора, на тяхното закоравяло мислене и държание, с които ни бутат само и единствено назад и към по-зле докато имат някаква власт. Заради това всеки, който може се спасява в чужбина.
71
5
 
4
 
! Отговори
психопат си от МВР преди 10 години
До психолог от МВРТи не си психолог от МВР,а си психопат от МВР. Докато БКП и Живков бяха на власт всяко убийство се наказваше със смърт. БСП не е БКП. Хайде стига измами и мошеничества! Стига взаимно се рекламирате със Съдъсъто. То нарича ментето БСП с името БКП, че пенсионерите да гласуват масово за ментето. БСП пък ви връща услугата като нарича вашето Съдъсъ фашисти, Тоест внушава на десните хора да гласуват за Съдъсъто. А то е пълно с агенти на ДС като Георги Марков и Иво Инджев. Измамници!
70
2
 
6
 
! Отговори
ангел преди 10 години
Доживотен затвор без право на замяна!
69
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Лазаров няма ли да си даде пак оставката? ? Некомпетентността му както всички виждаме - струва скъпо..
68
1
 
5
 
! Отговори
Strict преди 10 години
Александра е била задушена с найлонов плик, но преди да издъхне дететомного дълго се е съпротивлявало. По врата му имало ужасяващи следи от притискане.Най-вероятно то е замъкнато от двама нагоре по стълбите които са го стискализа гърлото да не вика. Има следи от удари и затискане на устата.Съдебният лекар Косьо Янков е приключил работата си още в 9 сутринта,а близо 4 часа след това върху тялото е работил професионален гримьор,нает от частна погребална агенция.
67
1
 
2
 
! Отговори
Трябва да се върне с преди 10 години
66
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
#69 ami ako veche sa napraveni i prosto chakat rezultatite?ti tup li si ili prosto slushash chalga?
65
1
 
16
 
! Отговори
Strict преди 10 години
"Погребението на убитото дете от Поморие ще бъде утре."Много бързо искате да го заровите детето, бе! Да не би да е починала от естествена смърт,че я карате по бързата процедура! Това е тежко криминално престъпление убийство,при което трябва да се правят лабораторни анализи и съдебно-медицински експертизи,които може да продължат и месец, ако се наложи. Да не се сетите да разравяте гробищата, за доказателства след като започне делото, каквато май е практиката в БГ съдилища.
64
14
 
14
 
! Отговори
психолог от МВР преди 10 години
Винаги съм смятал, че когато БКП-БСП-ДС са на власт в нашата Родина стават много убийства, грабежи, кражби и всякакви престъпления. Никога обаче не ми е минавало през ум, че само за една година от управлението на БСП-ДПС-Атака-ДС това чудо ще ни връхлети. Това показва, че няма никакво правителство или Държава. Тази безнаказаност поощрява всякакви престъпления а МВР и Прокуратурата търсят вини в ГЕРБ или Б. Борисов и Ц. Цветанов. При управлението на ГЕРБ беше в пъти по спокойно и нормално и никакви опорни точки на мутреса Моника не могат да променят истината.
63
1
 
23
 
! Отговори
Бесен преди 10 години
За тази ***, друго определение за нея не мога да намеря, би трябвало да лежи до живот, без право на замяна. За такива ***, убили едно невинно дете дори трябва да се върне и смъртното наказание. Това не е човек а ***.
62
0
 
8
 
! Отговори
Lili преди 10 години
63, така си мислиш....Не е решение на проблема в пиенето на хапчета, а да се направи така, че народът да има човешки (не унизителни) условия на живот, за да не изтрещява, както казваш и което е безспорно! Да се върне усещането за сигурност и вярата в справедливостта при правораздаването у нас. За да не се саморазправят по най-варварски начин помежду си! Това е потресаващо, ужасно престъпление.....но за него носи вина цялата държава, т
61
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Исмаилтия са "българи" АМА като тебе
60
17
 
24
 
! Отговори
Комунист преди 10 години
Е, как е народе, добре ли се живее при демокрацията? Всеки ден убийства, взривове, отвличания, рязане на пръсти и уши. И ако изобщо има виновни - най-много за година и половина в затвора и пак излизат да ви гърмят като глигани.При нас имаше ли случай да отвлекат 8-годишно дете и да го удушат. Или да надупчат 20-годишно момиче заради имот. Или да отвлекат и да убият 16-г. момиче, като Мирослава от Перник?Има ли поне един да си спомня нещо такова да е станало при нас, да напише кога и къде?
59
3
 
19
 
! Отговори
изтрещявят явно преди 10 години
Страшно става. Народът масово не си пие лекарствата ,а през пролетта много психически заболявания се обострят.
58
32
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Факт е че правителството на ГЕРБ работеше по добре в борбата с престъпността. Сега МВР само констатира убийствата и вика линейката да прибере труповете.
57
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
NEZABAVNO VRASHTANE NA SMARTNOTO NAKAZANIE GOSPODA DEPUTATI....!!!!!!!!!!!
56
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
NEZABAVNO VRASHTANE NA SMARTNOTO NAKAZANIE GOSPODA DEPUTATI....!!!!!!!!!!!
55
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Психара от МВР показва гербаджииски мурафети. Виновен е Станишев и Путин.