Забраниха на биячите на Тодор да напускат страната

Искането на прокуратурата за "задържане под стража" не бе уважено
Обновена: 16 яну 2016 18:23 | 16 яну 2016 18:22,
128
Забраниха на биячите на Тодор да напускат страната
Снимка: Булфото

Окръжна прокуратура - Враца забрани на братята, обвинени в убийството на 18-годишния Тодор, да напускат страната.

Още по темата

След произнасянето на Окръжния съд във Враца, с което искането на прокуратурата за задържане под стража на двамата не бе уважено, още същия ден от прокуратурата са наложили забрана за напускане на страната на Иван и Десислав Дамянови.

За наложените мерки са уведомени компетентните органи на МВР и им е разпоредено да не допускат излизането на обвиняемите от страната ни без разрешение на прокурора.

По-рано днес говорителят на Окръжния съд във Враца Снежана Наумова заяви, че двамата братя нямат забрана да напускат страната.

Десислав и Иван Дамянови вчера бяха освободени под домашен арест, а един от мотивите бе, че след 2 аутопсии в заключенията на медиците пише, че нанесените му над 20 удара са му причинили болка и страдание, но не са довели до фаталния край.

Една от възможните причини за смъртта на момчето може да са сърдечни проблеми, но родителите на Тодор са категорични, че той не е имал такива.

"В кориците на делото има данни за сърдечни проблеми на починалото момче. Взети са проби и се налагат хистологични изследвания", заяви Снежана Наумова.

Днес във Враца организират нов пореден протест с искане за справедливост за смъртта на Тодор. Очаква се да има подобни събития и на други места в страната.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


128
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
88
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До 90В малките населени места всички са с прякори, не само мутрите. Старецът, който коси тревата на стадиона в с. Гложене е "мрътвия" и той ли е мутра?
87
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Коментарът на 1 "аз и моят брат" го виждам за пети път поне. Явно някой се опитва да контролира общественото мнение.
86
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Да оставим държавата да си свърши работата! Протестите после!
85
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 97И докато се обаждаме на полицията, ни убиват от бой с бокс, бухалка и т.н.
84
1
 
2
 
! Отговори
възможност преди 8 години
Стреса да го боксират пред приятелката му също е важен фактор .В последна сметка дори и да е съучастник в конфликта Тодор е със смъртен изход.Това няма как да бъде пренебрегнато като щета
83
3
 
1
 
! Отговори
ОБЕКТИВНО преди 8 години
2:1 - неравенство!Възраст - 2 х30 срещу 1х18 ?! Картинката: единия го държи и го обезврежда донякъде - другия го блъска като круша!!! Тодор - е таеквондист ...мавашито / или долю чагито/го може ........но се е въздържал!Гилти са двамата по всички гледни точки. Казах!!
82
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Селяни, не се саморазправяйтеТърсете полицията навреме
81
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ако някой шофьор нападне баща ви на зебра, той какво да прави? Да пада на колене ли?
80
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И по- хилаво човече, ако някой го нападне на пешеходната пътека , може да се защити и после някой "здравеняк" с болно сърце да се просне на земята.Селяни, не се саморазправяйте
79
2
 
2
 
! Отговори
до 91 преди 8 години
Всички имах прякориЗаглавие:" Бокса срещу Поничките - мач на седмицата"Оставете правораздаващите органи до си свършат работата.Тия форумни протестъри започват да приличат на КУ КЛУКС КЛАН
78
2
 
1
 
! Отговори
до 88 преди 8 години
Дори не й забраняват да напуска страната
77
1
 
1
 
! Отговори
до 88 преди 8 години
После не сме я питали дали й си прави секс
76
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Също така ще ги тренират да пресичат "бързо" пешеходните пътеки във Враца
75
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Само фактът, че имат такива прякори говори сам по себе си.Няма мутра или мафиот в тази държава, който да няма прякор.А това, че имат досиета явно е без значение.
74
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Народът вече се противопоставя на малките мутрички с боксове
73
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Значи, когато някой отива на спортно състезание по бойни изкуства, за да го бият за пари, не е стрес и не е опасно, а ако го ступат на пешеходната пътека - вече е стрес
72
2
 
7
 
! Отговори
факт преди 8 години
Сърдечна аритмия причинява с.мърт и при сексНе съдят жената, че го е довела до оргазъм
71
3
 
13
 
! Отговори
Кирил Софийски преди 8 години
Нещастните хорица ! Нападнати и бити от разбеснял се тинеиджър. Естествено е да реагират след като без вина са заудряни с бокс ! Съдбата си знае работата. Не извъртайте нещата! В случая тези клетници не са биячите! Просто бияча си е намерил майсторите в тяхно лице. Иначе жалко за Тошко !Жалко за всеки загубен живот ,особенно на млад човек! Но да се вменява вина на тия двама клетници ?!?! Друг е въпроса ако те го бяха нападнали в колата му. А тук е ясно тои ги напада на пешеходната пътека !
70
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Всички, които наричат братята "убийци", я си кажете, искате ли утре да се спречкате с някой като Тодор, брат му или приятелите им? ***, който вади бокс или друго хладно оръжие, заслужава да му го наврат в г*за. А кифлата да каже защо не е повикала полиция, когато гаджето й излезе с бокса. Аз така бих направила. Или си е мислила, че ще гледа как тъпкачът й млати други мъже?
69
1
 
5
 
! Отговори
iss преди 8 години
Забрана за напускане на страната, само дето личната ти карта си у теб и на практика с нея можеш да напуснеш когато си поискаш. То и Илиян от Соло имаше забрана за напускане на страната а къде е сега?