С брадви, ножове и пистолет: Ром си краде булка

Кънчо и хората му издебнали жената, но попаднали на клопка
3 дек 2016 13:00,
47
С брадви, ножове и пистолет: Ром си краде булка
Снимка: архив "Булфото"

Брадви, ножове и дори пистолет влязоха в употреба при схватка между две групи в старозагорско село. Причина за свадата бил опитът на млад ром да отвлече жена. По думите му той я искал за булка, но според други мнения щял да я включи в мрежа за проститутки.

При сбиването 25-годишният Кънчо бил прострелян в корема и опериран по спешност в клиниката по коремна хирургия на Университетската болница в Стара Загора.

Куршумът от пистолет "Джерико" перфорирал тънко черво на пострадалия, пише "24 часа".

Преди това Кънчо и двама негови авери на възраст 24 и 27 години изчакали да се стъмни и към 18,30 часа пристигнали с лека кола в село Коларово, за да отвлекат младата жена.

Тепърва разследващите ще изясняват със сигурност целта на отвличането - според едни така Кънчо искал да си вземе булка, но според друга версия мургавите от Калояновец възнамерявали да включат момичето в трафика на проститутките.

Нарочената жена обаче разбрала за намеренията на душманите си и потърсила закрила от свои колеги - мъже на 50, 37 и 28 години. Тя била работничка на арендатора от Стара Загора Димитър Димитров, на 57 години, който освен зърно гледа и овце в района на Коларово.

Разправията между двете групи ескалирала малко преди 19 часа, като "аргументи" в нея били извадени брадви и ножове. Тогава дошъл арендаторът, който, според разкази в селото, бил нападнат от тартора на натрапниците Кънчо с брадва.

За да се защити, Димитров първо стрелял във въздуха със законния си пистолет "Джерико", а след това последвал и изстрел в корема на младия мъж.

В сбиването бил контузен в главата, но леко, още един от нападателите от Калояновец, мъж на 27 години.

Сигнал за инцидента е подаден в районното управление на МВР В Раднево в 19,05 часа.

Пристигналите намясто полицаи успели да отърват от ромски линч стрелеца, който е задържан за 24 маса.

Той предал на униформените доброволно законния си пистолет, с който стрелял.

От участниците в инцидента са иззети още брадва и нож. Работата по случая продължава, образувано е досъдебно производство за опит за убийство.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


47
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Свикнали са всичко да си "берат", само нашите управляващи се правят на ощипани. Покъщнина, дрехи, бакър, джелезо, от градините, от гората ... все неща под минималната заплата, но ....затова пък ежедневно! Докато не научим местните шведи да си плащат за масрафа, България държава няма да е!!!!
8
0
 
43
 
! Отговори
Едно ченге преди 7 години
Другото освен промените в НК, трябва да се либерализира и закона за притежание и носене на огнестрелно оръжие, всеки неосъждан и психически здрав български гражданин с минимум основно образование трябва да има право да притежава и носи оръжие. В противен случай какво става, м...те си ходят с ножове и брадви, мутрите с незаконни патлаци, а обикновенния човек с вазелин.
7
0
 
32
 
! Отговори
Гунчо преди 7 години
Политиците гледат *** като писани яйца, за да тормозят българите- да им влизат в къщите, да бият и изнасилват, да убиват, да ограбват, да рушат и да правят още купища мизерии. Полицията се крие от *** или ги прази. Българите са беззащитни, изтребвани, обезверени, пасивни. Кръвта на народа я смучат *** и той бавно заспива вечния си сън.
6
0
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бедни ми поп Минчо Кънчев, по твое време ромиту заобикаляха село Арабаджиево, днес плашат с линч българите... напразно те ядоха въшките в Диарбекир.
5
0
 
45
 
! Отговори
Едно ченге преди 7 години
Досъдебно производство за опит за убийство е образувано срещу стрелеца /арендатора/. Дано човека да има късмет и да прекратят разследването, без да му повдигат обвинение, защото ако е вярно това което пише, най - вероятно е стрелял при неизбежна отбрана. Аман от толерастия, трябват промени в Наказателни кодекс, нападне ли те по начин и със средства да ти причини средна, тежка телесна повреда или смърт, нападнатия трябва да може да използва смъртоносна сила, иначе не сме хора, а овце!
4
0
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ДА СЕ ИЗГОНЯТ ОТ БЪЛГАРИЯ И ДА СИ ОТИВАТ В ИНДИЯ ЧОВЕК О ПОДОБНИТЕ ПАР****ЗИТИ!
3
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Работата по случая продължава, образувано е досъдебно производство за опит за убийство.===За който не е разбрал: делото е насочено срещу ромляноподобното, което е атакувало с подобните си няколко души и се е опитало да ги линчува.
2
0
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Искам да се направи ново преброяване!С милионите имигранти и с високата раждаемост на ***.те, със сигурност българите сме вече малцинство. Така да започнем и ние да се ползваме с привилегии, помощи и да се радваме на политическата любов.
1
0
 
40
 
! Отговори
Българин преди 7 години
На кого е образувано досъфебно производство за опит за убийство, бъдете по изчерпателни с информацията си.И как така все българите трябва да бъдем спасяване от линч от тези малцинства? Докога?Докато чисто статистически ние станем малцинство в собствената си държава ли?Трябва да се подкрепяме и при всяко посегателство над българи от тези малцинства да има ответен и подобаващ отговор! Иначе сме загубени!