Жена се хвърли пред влак на метрото в София

Движението на мотрисите е спряно в двете посоки
Обновена: 11 фев 2017 14:28 | 11 фев 2017 12:38, Елка Василева
147
Жена се хвърли пред влак на метрото в София
Снимка: архив, Булфото

Жена се е хвърлила пред движеща се мотриса на метростанция "Жолио Кюри", съобщиха от МВР.

Движението на метрото беше спряно в двете посоки между станциите "Младост 1" и "Васил Левски", съобщиха от пресцентъра на Столичната община.

Жената е загинала.

От МВР съобщиха, че жената е била на 46 години, самоличността й е установена, пише "24 часа".

По всичко личи, че инцидентът в метрото е самоубийство. Това каза за "Фокус" изпълнителният директор на Метрополитен ЕАД Стоян Братоев.

„Прегледани са записите в диспечерския пункт, на които се вижда как жената чака влака, засилва се и се хвърля пред него. Така че това е самоубийство – няма технически проблеми или друго, което да предизвика подобен инцидент“, обясни инж. Братоев.

Тялото на жената вече е транспортирано. Машинистът е изведен и ще бъде сменен до края на работната смяна. Предстои с него да работи психолог. „Жената буквално се хвърля върху предното стъкло“, обясни инж. Братоев.

Първоначално беше разпоредено да бъдат пуснати автобуси по маршрута на затворения участък.

Малко след 14 ч. от Столичната община съобщиха, че движението на метрото в отсечката "Васил Левски" - "Младост 1" е възстановено и в двете посоки.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


147
Още по темата: метро
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
93
2
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
В този квартал живущите си караха благо, благо в соц..
92
13
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И АЗ ИСКАМ ВИДЕО :D
91
4
 
49
 
! Отговори
ддд преди 7 години
Егоизъм...Пий си хапчета, беси се, гръмни се или каквото искаш сам . Защо трябва 100 човека да се депресират и да ходят на психолог... Какво може да докара на децата или бременните жени...
90
4
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
красотите на демонокрацията в действие
89
2
 
41
 
! Отговори
Съсипаха държавицата преди 7 години
До 104 ИСТИНАТАПо-кратко и ясно от това едва ли би могло да се опише...
88
0
 
35
 
! Отговори
бойлерът е по-силен преди 7 години
Ако от топенето на снега се спира водоподаването и старите бойлери работят,жената е права да се хвърля пред влака
87
3
 
94
 
! Отговори
ИСТИНАТА преди 7 години
Поредната жертва на 30 годишния преход в балгаристан. Мизерия, беднотия до шия, оядени и овъл4ени срещу собствения си народ освирепели пишман бизнесмени, фалшиви банки и паразитни институции с лоясали 4иновнци нищо не правещи по цял ден освен да папкат държавна маджа и кифтета и да пийват кафенце подплатено с някой друг фас. Ново поколение осакатено умствено и физи4ески 4акащо на майи и бащи, баби и дедовци, пра-баби и пра-дедовци да го хранят и поят. И тъй бавно и полека отиваме в небитието....
86
3
 
33
 
! Отговори
Сър Пичук преди 7 години
До "умника" 86:Посочи поне една от многото станции, за да смениш посоката на движение, трябва да излезеш и да се таксуваш на нова сметка.
85
1
 
40
 
! Отговори
Един българин преди 7 години
Ей, да му се не види, все се опитвам да не се ядосвам на някои, особено гербаджии, гледащи от собствената си камбанария, ама не мога.Аз не съм го закъсал дотолкова че да нямам какво да ям, но има ояли се, като например "лекари-спасяващи хора", които си мислят че са истински лекари (повярвали са си), и понеже разполагат с много, предостатъчно пари, си мислят че всеки който е решил да се самоубива има пари и той. И предлага заем - а като умре как ще ги върне мислил ли е този "лекар"?
84
3
 
50
 
! Отговори
Един българин преди 7 години
До: номер 96 (Лекар-спасяващ хора)"Като ще се убиваш моля ти се *** и си организирай първо погребението веми 2500 лв бърз кредит за да може бедните почернени да ти платят погребението."Ами ти лекарю, спасяващ хора, замислял ли си се какви причини може да има жената за да се самоубие? А замислял ли си се, че една от причините може да бъде именно тази, че може да е взела вече 2500 лева бърз кредит, който не може да върне и са идвали в къщи мутро-колектори да я тормозят?
83
2
 
37
 
! Отговори
До 99 паетлив преди 7 години
Около теб се самоубивали, аколко останалите хора не са се самоубивали. Кой е виновен? Така че хайде по-кротко!
82
22
 
41
 
! Отговори
паметлив преди 7 години
1981г ...Комшията ми скочи от 7-мия етаж. Борисов е виновен. 1988 г. ...друга съседка скочи от 4 ет. на отсрещния блок. Борисов отново беше виновен. 1985г. един мой познат пък се обеси....Този път Горбачов му беше причината...Коментирате отдолу гадости, а аз ви напомням други гадости........
81
2
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 92Да живееш за друг?! Значи ми осигурява разбирането и комфорта. Правите щастлив. Да умреш означава да са те обезличили от лицето на Земята.
80
1
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 93Преди дни се случи с 35 годишен мъж. В хотел. Отново наранен.
79
15
 
42
 
! Отговори
Лекар-спасяващ хора преди 7 години
Самоубийците освен погребение с плоча моля осигурете си приживе за роднините и поп свещи салфетки сладко жито канела,найлонови чували да ви събират останките и осигурете и час за психиатър на екипа лекари от ужаса на видяното,които са длъжни да ви гледат шият и събират след това да ходят при децата си.Осигурете и 6 банки кръв мин.чанта с медицински принадлежности катетри,импланти някое дете може да умре въпреки,че му се живее щото вие сте използували кръвта понеже сте полуубил себе си.
78
8
 
69
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Баце-тиквата срина държавата, загроби я с милиардни дългове, открадна милиарди за себе си, направи българ*аците най-мразеният народ в Европа и пак 50% от ганьовцитеще гласуват за него.И това ако не е МЕГА-МАЗОХИЗЪМ то не знам кое е.
77
5
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Лекар-спасяващ хора 90Оди се пери бе ***!!!Живота си е на всеки и той може да се самоубива, да те убива или да прави каквото си иска с него.А да ми се афишираш за доктор не е никак уместно като знам каква нефелна и некадърна *** сте!!!
76
22
 
45
 
! Отговори
Петър преди 7 години
Ами като е решила да се самоубива,хубаво да си вземе едно въже и да се обеси вкъщи или един нож и да си среже вените.А не заради нейните щуротии 500 хил човека да се чудят как да стигнат до избраните за тях места.
75
2
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да живееш за другите е толкова тъпо колкото и да умреш за другите, освен ако не си родител. Всеки има правото да живее собствения си живот както намери за по-добре и всеки има правото да го прекрати, когато прецени. Всичко това не се отнася за родителите, които освен за себе си носят отговорност за създадените от тах деца. И да смятате самоубийците за егоисти, те не са по-големи егоисти от вас. Съболезнования на близките!
74
9
 
37
 
! Отговори
Работи ли метрото? преди 7 години
Метрото движи ли се вече?