Арестуваха Динко, ловецът на мигранти. За отвличане и побой

Задържан е за 24 часа по сигнал на човек, който твърди, че е бит
13 юли 2017 07:00,
127
Арестуваха Динко, ловецът на мигранти. За отвличане и побой
Снимка: архив "Булфото"

Динко Вълев, прочул се като ловецът на мигранти, е арестуван вчера за побой. Той е задържан за 24 часа по сигнал на човек, който твърди, че е бил бит от него.

Според свидетеля Вълев се опитал да го отвлече, съобщи bTV. Полицията все още изяснява случая.

Това е поредният случай, в който Динко е обвинен от пострадал в побой. През април приятелката му Деси обяви публично, че я е пребил жестоко в къщата си в Ямбол.

Тогава младата жена внесе жалба в полицията и си издейства ограничителна заповед. Въпреки това тя призна, че се страхува за живота си. Динко обаче отрече и обвини гаджето си, че била пияна и сама се е наранила, а после я нарече луда.

За жестокия побой разказаха първо близки на Деси. По-късно и самата тя призна за юмруците от първо лице. Деси обвини Динко в редовно малтретиране.

Още по темата
"Той ми каза:"Ела да те прегърна", а аз казах, че не искам. Той посегна и ме удари", разказа през пролетта Деси за поредния побой. "Аз станах и той ми се разкрещя и започна да ме удря по главата с юмруци, започна да ме дърпа за косата. После поиска да си отключа телефона, за да го провери", описа ужаса Деси.

Десислава отказала да си отключи телефона и това отприщило още по-агресивно поведение у Динко. Той взел нож и казал "Сега ще те подстрижа, сега ще видиш ти."

От страх жената отключила телефона си и му го дала. Тогава Динко я ударил в бъбреците и тя паднала превита на земята. Казва, че трудно е дишала, а Динко й взел палеца, за да отключи отново телефона. Кошмарът продължил близо час.

Динко взел по-голям нож и се опитал да й отреже част от косата, тя се опитала да се дръпне назад, но той я удрял през цялото време. Завлякъл я до банята, влязъл и той и заключил вратата. Тя няма ясен спомен колко дълго са останали там – 10 – 15 минути.

Версията на Динко тогава беше разпространена в клип в социалните мрежи. В него той се обръща към момичето с думите: "Нит съм те бил, нит съм те заключвал в банята. Разкажи колко пияна беше, как падаше, как се търкаляше. Как викаше "Ще се самоубия". Защо не ги казваш тези неща".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


127
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
55
11
 
9
 
! Отговори
до бау преди 6 години
Осъзнавам едно - само той посмя да се опълчи на мейнстрийма....не съм видял върнал се мигрант - щото се е притеснил от драсканици във форума.
54
5
 
24
 
! Отговори
Бау преди 6 години
До 75Не осъзнаваш ли простия факт, че мутрата си е мутра ? Какво става като вече няма мигранти ? Следващата му жертва ще са българи, толкова ли не можеш да го схванеш. Освен това той не помага вълната да спре. Той ги ХВАЩА не ги ВРЪЩА. Като ги хване те отиват в нашите центрове за настаняване и са си при нас... Дефакто геройството му е, че ги бие. Невероятно..
53
9
 
11
 
! Отговори
до бау преди 6 години
Ако знам, че парите ги е прибрал от "клетите мигранти", и си е купил.кола - ще кажа - халал да му са!Ти на кои ръкопляскаш - на трафикантите с по 2000? на глава?Те са по-страшни от Динко!
52
6
 
15
 
! Отговори
до 71 преди 6 години
Че тя Европа отдавна стана Гулаг!Нямаш право на лично становище встрани от с о р о с о и д н и те неолиберални ценности!И като газят, и взривяват роднините ти....имаш право да купиш кило плюшени мечета!
51
7
 
16
 
! Отговори
Бау преди 6 години
До 67Да хващал е и е бил. Въпроса е защо го е правил? За парите, които носят или защото обича да бие хора и те са жертва за, която на никого не му пука? С какво точно помогна Динко с/у мигранската вълна освен, че стана известен и си купи супер скъпа кола? Или това, че е набил няколко те кара да спиш по-спокоен ? Динко е мутра и след мигрантите ще бие обикновени българи. А пардон .. той вече започна..
50
12
 
12
 
! Отговори
до Бау преди 6 години
Лековерният се ти! Вярваш на хора, които са част от активно мероприятие. Някой си бил бит от Динко!? Колко навреме. То и аз мога да кажа, че ти си ме пребил. Който се осмели да даде някакъв отпор става неудобен и жертва на скалъпени обвинения. Имам чувството, че Европа е на път да надмине сталинските методи!
49
8
 
7
 
! Отговори
до 68 преди 6 години
А такива "ориентирани" като теб...да ги слушаме...докато България...стане Б у л г а р и с т а н...и цял Кабул се премести в София...Не...мерси!
48
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Слушайте и се поучавайте от милиционера с тясната руска фуражка под псевдонима Кинкалерия. Той ще ви направи патрЕоти железни хора силно мразещи запада и до безкрайност обичащи чуждата държава Русия. А България? Какво пък беше това? Не е ли това Задунайката?
47
7
 
10
 
! Отговори
до бау преди 6 години
Динко хващал..и ритал...афганистански сеячи на опиумен мак...политиците ги събират...плащат им по 1050лв. социал...и за развлечение им дават да горят трибагреника!
46
6
 
4
 
! Отговори
до64 преди 6 години
Този си носи килимчето под мишница...и е на надник при уахабитите от Саудитска Арабия
45
6
 
20
 
! Отговори
Бау преди 6 години
Колко престъпления трябва да направи, за да видите какъв е ? По същия начин вярвате на лъжливите политици. Как може да сте толкова наивни и късогледи ? Бил няколко пъти на границата, 'хванал' няколко мигранта - герой! Някои лъжлив политик обещае нещо 'мило' и хоп овцете тичат да гласуват. Мислете бе хора...
44
3
 
5
 
! Отговори
до 55 преди 6 години
Провокатора,не пиши от името на Обединените Патриоти,и не се опитвай да очерняш славяните.От далече вониш на югоизточни азиатски ценности.
43
1
 
10
 
! Отговори
до 62 преди 6 години
А сега , който каже нещо против алахогъзниците е фаш ист!Голяяяяма разлика - чак да те втресе!
42
5
 
5
 
! Отговори
Помнещ преди 6 години
До КинкалерияХаха!Навремето който кажеше нещо против любимото ти СеСеСЕРЕ, изчезваше МИГНОВЕНО, а не го ПРАВЕХА НАЦИОНАЛЕН ГЕРОЙ, КОЙТО НЕ СЛИЗА ОТ МЕДИИТЕ!Има голяма разлика, таварищ дежурна СТАРШИНКА!
41
11
 
12
 
! Отговори
Вербовчик преди 6 години
Динко е пример за подражание на всички подрастващи!Красив, умен, почтен, трудолюбив, успял самостоятелно в живота, и най-важното - мноооооого патриотично настроен и антизападно!Хахахахахахах
40
5
 
10
 
! Отговори
Stefko 88 преди 6 години
Няма извинение поради което да удариш жена. А.Х. (не че не са за бой повечето :) )
39
8
 
7
 
! Отговори
До 52 преди 6 години
Патриота, хайде ставай от компютъра и отивай да ловиш мигранти по границата.Много сте отворени пред компа.
38
2
 
8
 
! Отговори
Бай Иван преди 6 години
Я се засрамете малко. Четвъртък сутрин е, а още не сте изтрезнели.
37
6
 
8
 
! Отговори
БСП преди 6 години
Динко, Перата, Петното..........все наши момчета
36
3
 
14
 
! Отговори
до 49 преди 6 години
Ще.. ще...търсиш ти Сибир в гората от джамии...и афганопакистански алахогъзници...ама първо ще трябва да положиш изпит за знаене на кУрана.Ще ставаш сутрин с воя на ходжата...и ще си лягаш с него! Робството вече ти е стъпило на врата...ама ти още не си усетил! Ако преди работеше само за "нашите си..родни роми", сега ще трябва да работиш и за вносните!С 40 диоптъра късогледство...ще се усетиш най-късно когато ти пъхнат иб рик в афтъра!И пак ще търсиш обяснения...