Българин осъден във Франция, принуждавал съпругата си да проституира

Във Франция има между 8000 и 9000 български проститутки
31 мар 2014 16:11, Елка Василева
27
Българин осъден във Франция, принуждавал съпругата си да проституира
Снимка: архив, Reuters

Българин беше осъден на една година затвор във Франция, защото принуждавал съпругата си да проституира, пише френският в. "Юнион".

Двойката живеела в микробус в къмпинг в Атиши, в департамента Оаз. Всеки ден без неделя мъжът откарвал микробуса със съпругата си до национален път номер 31 край Фим. Там жената предлагала разнородни сексуални услуги срещу заплащане и успяла да спечели 30 000 евро. На ден тя печелела между 200 и 500 евро. Работното й време било от 11 до 18 часа шест дни в седмица.

По данни на Централното бюро за борба с трафика на хора във Франция има между 8000 и 9000 български проститутки, посочва изданието. Пак по данни на бюрото в повечето случаи проститутката е принуждавана от съпруга си да предоставя платени сексуални услуги, пише БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
0
 
10
 
! Отговори
Oxy преди 10 години
Когато има негативни коментари във връзка с българския етнос се трият веднага, а малцинствата могат да се хулят и обиждат свободно(4,6,7,8,10,11,13,14,16,18). Както винаги българите са "по-равни"! Всички са равни, но някои са по-равни от другите. Ето това показва лицето ви, българи. А то е изкривено от злоба и омраза.
20
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Браво ще прославят България .......
19
0
 
4
 
! Отговори
Realist преди 10 години
Eto kade e badeshteto na BG vav Francia s nad 8 000 mladi predstavitelki.
18
4
 
3
 
! Отговори
българин преди 10 години
Има и българки, но повечето *** са бълг.гражданки - ***, туркини и др.Но се срамуват там да си кажат етноса и всички са "българки", а м/у българи и български граждани има разлика.Не сме цветета ,но чак да прославяме проституцията и туй не е .
17
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Защо не си изтрил изверженията на това "Оху"?Не си ли чул какво се полага на медиите, чрез които се злепоставя нацията?
16
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Семейството случайно да не е било с ввиолетови венци, златни зъби, а мъжа да е бил с големи мустаци и татуировки в стил : "Айше 2002" "Фатма 2004" "Зюмбула 2005" ... Иначе браво за бизнесменския нюх- след украинките, рускините, чехкините, словачките, шведките, и т.н... българките са най-хубавите жени, освен ако не са от Добруджа, Мизия или Тракия
15
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Снимани са френски полицаи?!Като нац. им отбор по футбол,нали!
14
4
 
5
 
! Отговори
До 12 преди 10 години
Тези от витрините ли ти казаха, че са "чистокръвни българки"? Сигурно са добре изрусени и белосани, а бащите и братята им "берат джилязу"?
13
8
 
4
 
! Отговори
До Оху 13 преди 10 години
Всичко, което си написал дотук, важи за мургавото племе. Ти или си един от тях, или си от нищожния брой бели ***, родени в семейство като това, което описваш по-долу
12
4
 
8
 
! Отговори
kesiksik преди 10 години
Otidi v Bruksel na djamovete samo 4isto krivnni bulgarki .Zasto samo *** sa VI vinovni .
11
12
 
7
 
! Отговори
До "Оху" преди 10 години
Ами защото това се върши от *** с български паспорти, а европейските медии ги представят за българи!Толкова ли е трудно да го проумее чутурата ти?
10
4
 
10
 
! Отговори
Възмутително е преди 10 години
Много *** имат наглостта дори пред репортер и пред камера да заявят, че след като си купят булка, тя трябва после "да изработи" дадените за нея пари. Затова по-свестните ***, когато си омъжват дъщерите, поставят условие на сватовете - да не принуждават момичето след сватбата да краде или да проси, за "да върне" парите, които са платени за нея. След промените, някои от *** практикуват и такова безобразие - купуват момиче от родителите му, уж за булка, а я правят ***.
9
3
 
16
 
! Отговори
Oxy преди 10 години
8-9000 регистрирани във Франция, a нерегистрираните, a колко са в света? Изглежда, че четвърт от българите си изкарват прехраната с проституция,друга част от измама с банкови карти ... и тн. Защо тука всички българи се правят на честните гугутки и се възмущават от статията?
8
5
 
10
 
! Отговори
ПЕЗЕВЕНК преди 10 години
Ала,Алаа,Алааа! Турски оруспета с *** тескерета.
7
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Браво на братчеда . По добре така да си изкарва хляба за сметка на франсетата отколкото да направи 10 деца на жена си и да живее на наш гръб от помощи и детски. Дано повече *** направят като него и хванат пътя към Европа.
6
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Европейският натиск за меко отношение към етническите групи с проблеми, доведе до възпитание на определени морални ценности в Бъгарските ***. В момента същата тази европа ни обявява за нискоморални, понеже същите тези *** демонстрират нисък морал. Еми да решат в карайна сметка какво желаят. Да решат склонни ли са да поемат последствията от действията си. Ако продължават да се държат безотговорно и нагло, да ни налагат идиотщини и след това да ни обиждат, няма да стане.
5
4
 
18
 
! Отговори
до 2 преди 10 години
Бил е от вида българи с български паспорт. Това, че вероятно е бил *** не го прави по-малко българин в очите на французите....
4
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Спрете да казвате "българи" на ***!!!
3
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
bravo,v balgaria niama da izkara ,tyk se predlagat bez pari .jeneni razvedeni sami vsichkite bedni .za po 10 do 200 leva .
2
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ха, познайте какъв "българин" е бил.