Лондон спира социалните на мигрантите за 3 г.?

Това била сделката Великобритания да остане в ЕС
Обновена: 26 дек 2015 13:44 | 26 дек 2015 10:25,
43
Лондон спира социалните на мигрантите за 3 г.?
Снимка: Reuters

Президентът на Франция Франсоа Оланд и германският канцлер Ангела Меркел са се договорили да позволят на британския премиер Дейвид Камерън да спре социалните помощи на мигрантите във Великобритания за три години. Това пише в днешния си брой The Daily Telegraph, цитиран от БНР.

Така двамата европейски лидери са решили да спрат излизането на Великобритания от Европейския съюз.

Прегледът на международния печат съдържа и информация, цитирана от The Independent., че Агенция за социологически изследвания е направила проучване сред представители на 17 държави по света с въпрос колко важни за тях са любовта, здравето и парите.

В западните държави любовта е на първо място, следвана от здравето и парите. Източните държави, сред които Китай, Сингапур и Саудитска Арабия, поставят по важност здравето, парите и семейството.

The Guardian  съобщава, че администрацията на президента на Турция Реджеп Тайип Ердоган е разубедил мъж да не се самоубива. Мъжът е искал да скочи от мост в Истанбул.

Конвоят с автомобили на турския президент е минавал през мост над Босфора в Истанбул, когато отчаяният човек стоял на ръба на парапета на моста.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


43
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
за какво ми говорят за турския в тази статия бе...????
27
2
 
3
 
! Отговори
Мучачос преди 8 години
Я Миков да се вземе в ръце,да направи едно ТКЗС с оръдия на труда кон,каруца и мотика и да организира комуна на мигрантите за самозадоволяване в североизточна БГ.Така ще има по-голям електорат за БСП.
26
1
 
19
 
! Отговори
БАЧКАТОР преди 8 години
Браво на Камерън! Никой християнин не е длъжен да плаща за развъждането на цветни джихати в собствената си страна. Ай стига вече криворазбрана толерантност.
25
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Само си спомнете 2012 и 2013г. Каква риторика, какъв език срещу нас и Румъния имаше. Щяха да удължават срока, през който нямахме право да работим там. Щяха да ни лишават от здравни услуги или да си плащаме някакви здравни карти по 200 лири годишно. Щеше да има квоти за българи и румънци... Кое от това стана? Законите на ЕС са категорични и този клоун ще ходи да се ежи на някой друг. Да, може да спре помощите, ако ги спре и на британците, другото е нарушение. Точка.
24
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Няма как да има такава сделка.
23
1
 
1
 
! Отговори
ДЕДО ТАШУНКО преди 8 години
трябвало е да оставят отчаяният човек да наптрави, каквото ен намислил. Един *** по-малко...
22
1
 
2
 
! Отговори
Наблюдател преди 8 години
Колко струва "сделката" ще се разбере на Референдума, а до тогава могат да се случат много работи....
21
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До КукувицаЧакай да се събуди Сидни Ав$тралия и той ще ни обясни :-)
20
30
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Англия не е Германия нито Франция.Англия е люлката на цивилизацията.Всички останали са бивши диваци
19
2
 
16
 
! Отговори
Кукувица преди 8 години
Аз не споря....само твърдя, че това не е решение. Решение няма нужда да измислям. То съществува в Австралия.Ако искаш да живееш в Австралия трябва да подадеш документи в австралийското посолство в страната в която живееш. В самата Австралия- не става. Ако те удобрят- тогава можеш да отидеш. Просто е и е ефективно. Така австралийците си избират хора с образование и потенциал.
18
3
 
19
 
! Отговори
До 17 преди 8 години
По-добре да дават пари за заплати на полицаи, които работят, отколкото да развъждат ***.
17
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
A KOGA SHTE IZGONI NASHITE NEGODNIZI OT ANGLIA-MRASNITE PREDATELI.
16
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
19, не се изказвай неподготвен. Защо тогава той обикаляше от столица на столица като просяк с купичка? Защото мнението на тези държави няма значение ли? Полша много ясно му казаха "Не" на тази "оферта" за помощите. Словакия, Чехия или дори ние също отказахме. Влака го кара Германия, но не всички решения взима тя. Ето, бежанците, успя ли Германия да ги пробута на другите? Категорично не. Тя си ви взе всичките и ще взима още милиони.
15
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 16ХА-ХА, Кой ги пита такива държави като Бг, Романеща и т.н.След като още не си разбрал кой кара влака в ЕС значи си умствено доста ограничен.
14
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
На *** трябва да им забранят не за 3 години помощите ами за 33.
13
2
 
23
 
! Отговори
Кукувица преди 8 години
Като им спрат социалните, ще трябва същите пари да дадат за полиция. Повечето мигранти могат само да просят или да крадат. Трето положение - няма. Това не е решение.А колкото до Ердоган... Аз не съм журналист, но с един екип и 5 човека охрана мога да заснема днес най-малко 5 такива сценки и то с по-добро качество.
12
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Това е много съмнително. Франция и Германия са само 2 държави, той има нужда от съгласието на всички. Поне 10 държави са твърдо против и никога няма да се съгласят. Хич не ми се вярва да успее да ги убеди.
11
2
 
29
 
! Отговори
Хехе преди 8 години
Хитри са англичаните,неслучайно са владеели половината Свят!
10
1
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Става въпрос за хората от източна Европа, а не за традиционните им колонии като индийци, пакистанци и бангладешци.Интересно защо не се вземат реципрочни мерки? Мигрантите от УК да се лишават за три години от социални помощи?
9
2
 
60
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
КЪСНО Е КАМЕРЪН ВСИЧКИТЕ ИМАТ ВЕЧЕ ПО ПЕТ ДЕЦА.И ЩЕ ВИ ИЗТОЧВАТ ДОЖИВОТ БЕЗ НИТО ЕДИН ДЕН ТРУДОВ СТАЖ.