84 невинни души – Шон, Броуди, Линда, Мишел...

Ваканцията на семейство започва с фламенко, а завършва със смърт
Обновена: 15 юли 2016 21:13 | 15 юли 2016 20:13,
41
84 невинни души – Шон, Броуди, Линда, Мишел...
Снимка: Reuters

27-годишен продавач на павилион за цигари и вестници на име Тимоте Фурние е загинал при вчерашното нападение в Ница, спасявайки бременна в седмия месец жена, блъскайки я настрани, точно преди камионът да я прегази, разказва негова братовчедка, цитирана от Франс прес и БТА. 

Още по темата

Баща и син от Тексас, отишли на ваканция в Европа със семейството си, са сред жертвите на смъртоносното нападение, съобщиха днес техни близки, цитирани от Асошиейтед прес. 51-годишният Шон Коупланд и 11-годишният му син Броуди са загинали вчера вечерта в нападението във френския средиземноморски град, каза техен семеен приятел.

Ваканцията на семейство Коупланд започнала с бягане пред бикове в испанския град Памплона, продължила с фламенко в Барселона и приключила трагично с честването на Деня на превземането на Бастилията в Ница. Оцелелите членове на семейството са в Ница, съкрушени са и не искат да дават изявления за медии, каза семейният им приятел.

Една от жертвите е 54-годишната швейцарка Линда Казанова Сикарди, данъчен инспектор, която била на екскурзия със съпруга си Жил, който е оцелял при атентата. 60-годишна мароканка на име Фатима Шарихи, 48-годишният Еманюел Гру, високопоставен граничен полицай на летището в Ница, 28-годишен преподавател по икономика на име Мишел Пелегрини и 20-годишна руска студентка на име Виктория Савченко също са загинали. Сред жертвите на нападението има и трима тунизийци.

Със светлините на френския трикольор днес в памет на жертвите от Ница ще бъде осветена и Айфеловата кула, предадоха световните агенции. Очаква се в памет на жертвите да бъдат осветени с цветовете на френското знаме и други прочути обекти по света.

По най-новите данни на полицията при вчерашното нападение на крайбрежния булевард "Промнад дез англе" в Ница загинаха 84 души, от които 10 деца и тинейджъри, 202 са ранени, от които 52 все още са в критично състояние. 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


41
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Някой ще се хване за правописа друг, че си комунист или демократ, а ние се изяждаме от вътре, а те превземат и убиват всеки час, Трябват мерки за да спасим Европа. Децата ни къде ще живеят?
28
1
 
5
 
! Отговори
... преди 7 години
Ех дайте ми аз да движа нещата за 1 година и света няма да е същия.Ще бъде много, много по-добър. А тези брадясали смешници и последователите им ще ги затрия за 72 часа.Малко по-дълго ще ми отнеме да затрия и идеята в главите на лудите, но и това ще стане.Например: Всеки терорист трябва да е наясно, че след, като направи беля, затрива и неговото семейство.Разстрел на цялата фамилия, защото не са го възпитали. Да видим тогава, кое тежи повече: Девствениците и Алах или Мама, Тати и Батко. ;)
27
1
 
5
 
! Отговори
... преди 7 години
Дали не е време вече и "цивилизования свят" да отговори ? Не е, като да не сме ги порили всичките амуджи в Африка и Арабския полуостров.То се вижда, кой е в "първи клас" и кой живее в новото време! Не е, като да не сме я печелили тази война вече.Явно циганьорете забравиха кой - кой е!Нито съм расист, нито екстремист, но не искам и да ни избиват невинните деца!Въпроса е, как ще убием идеята ?!?!?
26
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Мирната религия в действие
25
1
 
9
 
! Отговори
Moi преди 7 години
Мили, невинни души. Да почиват в мир. Толкова дечица, сърцето ми се къса. Пожелавам всичко най-лошо на тези грозни откачки и на този, и на оня свят. ***.
24
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Хората от гетата са екекторат на социалиста Оланд. Социалистите ин обещават хиляди привилегии ако гласуват за тях и изпълняват голяма част от тях.
23
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Всичко се контролира от мозаците ни всичко е в Интернет пространството хората се контролират по много *** начин но никой не разбира че Интернет пространството подтиква към такива неща късно ще го осъзнаят хората !!!
22
3
 
5
 
! Отговори
ФРОНТА Е НА ИЗТОК! преди 7 години
НЕ ПРАВЕТЕ --АНТИТЕРОРИСТИЧЕН ФРОНТ В ЕВРОПА!!!ПРЕНЕСЕТЕ ЦЕЛИЯ ФРОНТ ---ТАМ КЪДЕТО СА ГО ИЗМИСЛИЛИ И ОТ КЪДЕТО СА ГО ИЗПРАТИЛИ!ОТ ВСИЧКИ ТЕЗИ БЕЖАНЦИ И ЕМИГРАНТИ --НАПРАВЕТЕ "АНТИТЕРОРИСТИЧНА АРМИЯ"...И ГИ ИЗПРАТЕТЕ ОБРАТНО ДА СЕ БИЯТ ЗА СВОБОДАТА СИ!!!ТАКА СЕ ПРАВИ ---"АНТИТЕРОРИЗЪМ"!!!!!!!
21
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ako az sam na Oland i merkel, edin arabelski grad shteshe da e v ruini, bez ogled na naselenieto. I vseki pat taka.... mechti......
20
2
 
11
 
! Отговори
БЕДАТА НЕ Е В ИСЛЯМА преди 7 години
ИЗПРАТЕТЕ ВСИЧКИ ТЕЗИ ЕМИГРАНТИ И БЕЖАНЦИ ДА СЕ БИЯТ ЗА СОБСТВЕНАТА СИ СВОБОДА!НЯМА ПОДАРЕНА СВОБОДА ----ИМА САМО ИЗВОЮВАНА ТАКАВА!!!Това е борбата с тероризма:ИЗПРАТЕТЕ ВСИЧКИ НА ФРОНТА ДА СЕ БИЯТ---ЗА ДА НЕ ПРЕНАСЯТ "ФРОНТА " ...У НАС!!!!ТОВА Е ИСТИНАТА!!!
19
5
 
9
 
! Отговори
Хенде Хох преди 7 години
Да се противопоставим на тероризма с мощен гей парад!!!
18
8
 
10
 
! Отговори
ПРОБЛЕМА НЕ Е ИСЛЯМА преди 7 години
ПРОБЛЕМА СЕ НАРИЧА-----ИСЛЯМО-ЛЕВИЧАРИТЕ НА ПУТИН , КАДИРОВ , АСАД И .....ЦЯЛАТА ЕВРО-ЛЕВИЦА НА ЕС , ИЗБИРАНА С ГЛАСОВЕТЕ НА АРАБСКИТЕ ГЕТА ОТ ЕМИГРАНТИ И БЕЖАНЦИ В ЕВРОПА .СЪЩО , КАТО НАШИТЕ КОМУНИСТИ ОТ БКП/БСП ---ВЕРНИ ДРУГАРИ НА ДПС И АТАКА!!!!!!!!!!...А , ЗНАЕТЕ ЛИ КОЙ ИМ ПЛАЩА ЗА ДА СА ЗАЕДНО...??!!!!ПОЗНАЙТЕ ОТ 3-ПЪТИ....ХА,Х А,ХА,ААААААААААААА......
17
1
 
8
 
! Отговори
Ружди преди 7 години
Ако пак *** истрииш шта съдя за нетулираност и исламофобиа
16
2
 
27
 
! Отговори
Факт преди 7 години
Дъщеря ми беше на екскурзия включваща Ница преди месец и половина.Остана потресена от града-мръсотия и тар*амбуки навсякъде!Няма и помен от перлата на Лазурния бряг.Това,което се случи там е напълно естествено следствие от процеси продължавали с години!Южна Франция е на практика превзета!
15
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ТУНИСЦИ??????????Ама в тази псевдомедия продължавате с безпрецедентната неграмотност. Глоба от СЕМ!
14
2
 
21
 
! Отговори
бубс преди 7 години
Нищо лично.Но не беше ли точно френския президент дето десетки пъти ни кореше, че не ги ИНТЕГРИРАМЕ?Голям залък ***, голяма дума не казвай!
13
10
 
11
 
! Отговори
УБИЙЦИ... преди 7 години
...НОВИ 84-НЕВИННИ ДУШИЦИ ---ЖЕРТВА НА ИСЛЯЯМО-ЛЕВИЧАРИТЕ , КОМУНИСТИТЕ И НАЦИОНАЛ-СОЦИАЛИСТИТЕ НА ПУТИН , КАДИРОВ , И БАШАР АСАД!ВСИЧКИ СОЦИАЛИСТИ В ЕС---ПОДКРЕПЯТ ИСЛЯМО-ЛЕВИЧАРИТЕ И РУСОФИЛИТЕ НА ПУТИН И КАДИРОВ!!!ЦЕЛТА Е РАЗБИВАНЕТО НА ЕВДРОПЕЙСКОТО ЕДИНСТВО И ЕС!!!!ЖАЛБИТЕ ЗА СТАРИТЕ АРАБСКИ РЕЖИМИ---СА ЖАЛБИ ЗА ЗАГУБЕНИТЕ ОРЪЖЕЙНИ ПАЗАРИ НА РУСИЯ И КОМУНИСТИТЕ!!!РУСИЯ И ПУТИН --ОТ ТОВА ОРЪЖИЕ СЕ ХРАНЯТ И СЪЩЕСТВУВАТ!!!ТОВА ПРААВЕШЕ И НАШИЯ "КИНТЕКС" .....НА БКП!!!
12
9
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
,,84 невинни души ... " преди седмица в Ирак бяха над 250 но в демокрацията са само статистика .
11
3
 
23
 
! Отговори
ЕК преди 7 години
Кой дал фира дал, време е да се върнем към важните въпроси като кривината на краставиците и размера на тоалетните казанчета!
10
1
 
9
 
! Отговори
СА преди 7 години
Е, не само трикольорът. Оланд се закани да ударят Ирак и Сирия.