Ваксини, 5G, Бил Гейтс предизвиха вълна от протести

В редица страни имаше шествия срещу мерките от коронавируса
20 май 2020 07:10, Петя Славова
311

Протести практически срещу всичко - ваксини, 5G и Бил Гейтс – пандемията от Ковид-19 предизвика вълна от недоволство в редица страни по света, предаде Bulgaria ON AIR.

През последните седмици в редица страни по света се проведоха протестни шествия срещу мерките, предприети за овладяването на пандемията.

Освен банери за вредата от строгата карантина върху икономиката, мнозина вдигнаха антиваксърски плакати. Недоволните са категорични - не искат задължителна имунизация.

"Протестирам, защото нарушават правата ми. Нарушават ги с карантината и със задължителната ваксинация", каза една от протестиращите.

Демонстрации срещу рестрикциите имаше и у нас. И тук също имаше яростни противници на предполагаемата бъдеща имунизация.

"Всички желаят и хвърлят огромни усилия да направят ефективна ваксина, която ще спаси света. В България организираме протести срещу нещо, което още не е създадено Протести не се водят само на улицата", заяви главният държавен здравен инспектор доц. Ангел Кунчев.

От началото на пандемията в социалните мрежи върлуват теории, свързващи пандемията с 5G мрежата и план на Бил Гейтс да създаде ваксина, с която хората да бъдат маркирани.

Публикациите, често без конкретен автор, набират все по-голяма популярност и армия от Facebook последователи. В част от тях подробно се описва как чрез ваксината в телата ни ще бъдат вкарани микрочипове и наночастици, с които ще бъдем контролирани. А контролът ще става възможен чрез новата 5G технология.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


311
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
208
16
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Аз се ваксинирам всяка година и за Ковид19 ще се ваксинирам!а вие яжте чесън!
207
0
 
1
 
! Отговори
До 224 преди 3 години
Не позна, не харесвам и Тръмп. Пробвай пак.
206
9
 
30
 
! Отговори
М да и....... преди 3 години
Бил Гейт и компания,трябва да бъдат съдени за геноцид,срещу човечеството
205
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да де, но Джокович не е овца и няма да се ваксинира.
204
0
 
8
 
! Отговори
izh преди 3 години
Винаги ще се намерят хора да изкярят някокви пари на гърба на тези дето мисленето и четенето не са им най силните черти
203
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Те и заплахите са без явен автор... но не спират да са заплахи!
202
1
 
4
 
! Отговори
гого преди 3 години
това видео е от преди 10 дни при нас англия нещата вече са ок всички са навън
201
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"ако Джокович иска да играе с него трябва да е ваксиниран"- Защо?Нали Надал е ваксиниран и за него всичко е безопастно. Джокера е единствения изложен на риск и си носи сам отговорността за здравето.
200
2
 
6
 
! Отговори
До Ваксина преди 3 години
Нищо общо с държавата. Преди няколко дена във връзка с изказване на Джокович против Ковид19 ваксинирането, мисля ,че беше Надал който беше цитиран , че ако Джокович иска да играе с него трябва да е ваксиниран. Параграф 22
199
2
 
22
 
! Отговори
мисъл преди 3 години
До ваксинаДа, но може да има други последствия. Например:- Трябва да си ваксиниран - за да се качиш на самолет - за да работиш определени неща, например в болница, в офис, в магазин - за да посещаваш физически училище/университет И тези ограничения може да не са от държавата, а от фирма, организация
198
11
 
29
 
! Отговори
ваксина преди 3 години
Държавата не може да задължава хората да се ваксинират. Дори да беше доказано полезно. По тая логика държавата може да забрани тютюнопушенето изцяло или да задължи всички да ядат по един лимон дневно. Нелепо е! Не е работа на държавата да налага.
197
14
 
25
 
! Отговори
Два въпроса преди 3 години
Коя е ваксината на Гейтс против коронавируса, която е задължителна?Кое е вредното на 5G?
196
7
 
16
 
! Отговори
-- преди 3 години
Не съм антиваксър Но за пореден път виждам опит за подигравка с възмущението на онези, които са против гласуването на закон за задължително ваксиниране за коронавирус. И не, не доц. Кунчев, на никого не му трябва да се произведе ваксината, за да е против задължителността й.
195
13
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Въпросът не е въобще против ваксините, въпросът е че трябва да се забранят противовирусните ваксини с недоказана полза (против грип например), в които специално са добавени алуминий и живачни соли като усилители!!! Без тях тя не работела! Това подтиска имунната система.
194
8
 
34
 
! Отговори
Като гледам преди 3 години
въобще нямаме нужда от съвременна медицина! Медицината се превърна в търговия!Държавите без съвременна медицина са по здрави!Индия, Африка и беженските лагери, там където хората се лекуват чрез традиционни методи, точно там хората умират по-малко от корона вирус.Какво стана със съвременната медицина? От прогрес тя се превърна във търговия и регрес. Тъжно но факт!
193
12
 
14
 
! Отговори
До 223 преди 3 години
Аз съм русофоб т.е. не харесвам руската държава и нейните лидери, но съм против Бил Гейтс, задължителната ваксинация, и използването на технологии с доказано вреден ефект върху човешкото здраве. Ха сега!
192
10
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
публикациите не са без без конкретен автор, а са от известни автори, независими учени, професори, лекари и журналисти, които са обявявани за луди и цензурирани от корпроративните фалшиви медии. има хиляди излседвания за вредата от 5Г, има хиляди изследвания за вредата от mrna ваксините които модифицират гените. бил гейтс произвежда точно такива. те са недостатъчно тествани, не стимулират имунната система, а изменят гените, стерилизират и предизвикват мутации на органите. бил гейтс е менгеле N2
191
10
 
11
 
! Отговори
До 219 Анонимен преди 3 години
"Тези, ако се разболеят, защото не са се ваксинирали, не трябва да ги лекуват! Само жалко за децата им, защото тези *** и тях няма да ваксинират..."Надявай се въобще някой да те лекува от каквото и да било. От здравеопазването никой няма да получи нищо друго освен ваксини. Медицината такава, каквато я познавахте досега няма да съществува. Още отсега ви залостиха вратите на болниците под предлог карантина. После ще дойде заболяването Х и пак болниците ще са празни.
190
23
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Как може да има толкова прости хора в 21 век? Тези, ако се разболеят, защото не са се ваксинирали, не трябва да ги лекуват! Само жалко за децата им, защото тези *** и тях няма да ваксинират...
189
8
 
27
 
! Отговори
Хан Тервел преди 3 години
Напишете в Гугъл "5G вишки подпалени" и ще видите дали хората режат и палят "стълбове за осветление"!!!Журналята от платените медий мислят всички хора по целия свят че са дебели като тях.Същото беше и с Истанбулската Конвенция, напъваха се да ни убеждават че не сме я разбрали и че не сме дорасли да й схванем посланието...а пък то всички много добре я прецениха що за гадост е!Господа *** на хонорар не се ласкайте, че можете да манипулирате общественото съзнание както ви го поръчат...НЕ