Бун: Украйна е арена на "неописуеми престъпления" на руските войски

Според Франция Русия поставя "завеса от кръв" между себе си и Запада
Обновена: 29 юли 2022 12:37 | 28 юли 2022 23:00, Йоана Цонева
221
Бун: Украйна е арена на "неописуеми престъпления" на руските войски
Снимка: БГНЕС

С войната в Украйна Русия иска спусне "завеса от кръв" между себе си и европейските си съседи, заяви днес държавният секретар на Франция по европейските въпроси Лоранс Бун, цитирана от Франс прес, предаде БТА.

Бун поздрави Украйна и Молдова за получаването на официален статут на страни кандидатки за членство в Европейския съюз. "Този статут е жизненоважен за тези страни", каза тя и добави, че "не са възможни половинчати мерки, когато Русия е избрала да спусне завеса от кръв между себе си и съседите си".

Още по темата
Украйна е арена на "неописуеми престъпления" на руските войски и е замесена във "война, която трябва да спечели, защото от това зависи нейното бъдеще, както и нашето", заяви още Бун в рамките на дебат за приключилото в края на юни френско председателство на Съвета на Европейския съюз.

Тя поздрави 27-те страни членки за реакцията на руската инвазия с "колективен отговор от невиждани санкции с безпрецедентен обхват", чиято цел е "войната да стане трудна за Русия в икономически, финансов и военен аспект".

Според оценката на Лоранс Бун ЕС е успял да "скъса с едно голямо табу", финансирайки въоръжаването на Киев. "Времето за стратегическа умереност приключи", подчерта още тя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


221
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
149
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
махнете вече тази статия немога да гледам тази снимка човек лие или май......на
148
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Парцалена кукла на конци, спусната от САЩ!
147
1
 
9
 
! Отговори
Кармазъ Сикиш преди 1 година
Тия, които до преди няколко години рязаха ръце на деца в Конго, днес ми обясняват ква била Русия. Ще си получите заслуженото ***,....
146
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Динев работя в москва получавм 130 000 рубли съпругата ми получава 150 000 рубли сам сметни колко лева са плащам ввсички бит.услиги до тел.инета 12 000 руб даже и нема 10процента от дохода ни да плювате и да унижавате от ревност бг умей макар че сте гладни и боси и се палите живи от немотия това ли ще ми кажеш г-нр де.би.л
145
12
 
5
 
! Отговори
Динев преди 1 година
Нашистите русофили и неграмотници не е лошо да стягат багажа у да заминават за московската федерация,през анадоло че няма други пътни връзки ,да отидат да работят там за 14000 рубли минимална,около 390 лева,с външни тоалетни в повечето градчета,може да си купят някоя пералня открадната от бурятските солдати на путнина
144
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Пропаганда! А да не говорим колко страни са наистина арена на престъпления на западните войски.Сърбия, Ирак, Сирия, Афганистан, Либия...
143
9
 
11
 
! Отговори
HeinrichHimmler преди 1 година
Престъпленията ги вършат укрите, но Европа никога няма да го признае! Лицемери!
142
6
 
3
 
! Отговори
Бун греши! преди 1 година
Не "колективен отговор от невиждани санкции с безпрецедентен обхват" ще реши изхода от войната в Украйна, а космическата атака на Пентагона, нека само крепостните натиснат ядреното копче, за да изчезнат в следващия миг от лицето на Земята..
141
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Реалист 164 споко ще ходим да работим в Русия, то се знае. Запада е пред фалит, живее зле, народа на запад направо ГЛАДУВА и е пълно с народ, дето отива да работи на изток. То се е видяло. Поне 80% от стоките, които ползвам са произведени и измислени от руснаци. То Русия да не е като арабите - голям военен бюджет, над 20 години управлява един и същи, разчита основно на природни ресурси, които да са им под краката. Нищо подобно! Единствената им прилика с арабите, е че имат доста мюсюлмани.
140
3
 
10
 
! Отговори
Към Бун преди 1 година
Ти видя ли ?
139
7
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Македония, Албания, Украйна, Молдова, Косово.. с тези членове ЕС ще цъфне и върже, даже няколко пъти. Войната наистина е трудна, но не за Русия, а за цяла Европа. Дори не осъзнават колко трудно ще стане след няколко месеца. Германия е на прага на пълен икономически крах, а с нея потъва заедно и целият измислен ЕС. Вместо да се плюнчат по медиите, всички въшливи политици да започнат да мислят малко и да чуят какво иска да им каже Русия.
138
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И това го казват най големите колонизатори
137
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Колко трябва да е злобен и направо глупав и нагъл човек, който поне за миг не погледнал себе в огледалото своето нулево излъчване но седнал да пише квалификации за хора и народи които в десетки пъти го превъзхождат ай си
136
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тази снимка е грозна не знам на кого е но лицето е доста занемарено.
135
13
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Днес бг вместо да публикува пропагандните тъпотии на Френските евро атлантически мошеници и лъжци, да беше пуснала новината, че украинците днес са бомбардирали с ракети един от центровете в които се намират пленените войници от Азовстал и са убили 40 от тях. Това се казва ликвидиране на свидетели, защото е ясно, че щяха да разкажат какви зверства е правила украинската армия над собственото си население и как сами са унищожили Мариупол.
134
10
 
25
 
! Отговори
Дон Басс преди 1 година
А ти, де беше ***, га 9 години разтребваха Донбас и се ляха реки от кръв с ваша подкрепа? В гена ви колонизаторски, е да избивате, и да се правите на ударени..
133
6
 
12
 
! Отговори
rusnak преди 1 година
Бун, от Бунак ли иде?
132
7
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
чудя се как бг народ ви търпи лъжите и пропагандите не се събират ла ви махнет заради ваще издивателства с бг народ до кога щеп продължавате
131
6
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Образът от снимката е ярко доказателство за това,защо Европа и света са на тоя хал! Из-ча-дия-та са готови да унищожат Планетата заради хищническите си попълзновения и ненаситна алчност!!!
130
6
 
28
 
! Отговори
баце преди 1 година
Аман от пропаганда. Дайте некви актуални новини бре. аз сам ще си направя изводите.