Борел отхвърли забраната за руски граждани

Смята, че визи трябва да се отказват на определени лица
22 авг 2022 17:30, Росен Стойчев
17
Борел отхвърли забраната за руски граждани
Снимка: БГНЕС/EPA

Върховният европейски дипломат Жозеп Борел обяви, че отхвърля идеята за отмяна на издаването на европейски визи за руските граждани, съобщи Блумбърг.

Идеята има одобрението на няколко държави в ЕС. Водещите такива за сега я отхвърлят.

Борел смята, че забраната за пътувания на всички руски граждани не е добра идея.

Още по темата
Той смята, че подборът трябва да е само за определени лица.

Припомни, че много руснаци се опитват да напуснат страната, защото не приемат нейното управление. Предстои среща на европейските външни министри.

Вероятно там достъпа на руските граждани до европейските държави ще е водеща тема. Естония вече обяви, че забранява техния достъп.

Няколко държави подкрепят нейния подход, докато Германия и Португалия го отхвърлиха на този етап.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Саки 9 - ТОЧНО ТАКА , и те затова залъгват простолюдието с " демокрацийки " , " свободи " и шаренийки ! Лесно беше да ги подлъжат и да ги ограбят ( и материално и духовно ) след сивотата на Соца - Точно като Индианците в Америка са ли лъгали с огледалца и дрънкулки !
10
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Те Руснаците сами ще спрат да идват като им замиришете , и като дойдат и няма топла вода да се изкъпят ! Те тези Руснаци , които ходят по света НЕ са мужиците от Сибир както някой си мисли , а са хора с положение , пари и ПРЕТЕНЦИИ ! Вие май не сте виждали жив Руснак ?!
9
7
 
5
 
! Отговори
Я па ти.. преди 1 година
До !!!!!!!!!!!!!! 11 Как можа да стигнеш до това велико прозрение ?Капитализма винаги е вървял ръка за ръка с фашизма ..? Я дай пример.
8
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
зеления как забрани на *** да напускат крайна..
7
2
 
9
 
! Отговори
Саки преди 1 година
Западните страни са спокойни ,защото източно европейските държави,служат като буфер между тях и Русия и ,ако стане нещо те ще операт пешкира.
6
14
 
1
 
! Отговори
Приемаме преди 1 година
Само туристи които са против войната и няма да се връщат. Като се изнесат 2 милиона, Тогава путин ще им забрани да излизат от блатото! Това ще доведе до рееолюция и путин ще бъде убит.
5
10
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Руските граждани са в молшинството си за инвазия в чужди държави. В този ред на мисли поддържат режима. Така че на тоя логиката му издиша.
4
8
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И защо ще ги зарибяват ли,като те първи трябва да отхвърлят тая нагласа комунисти-хитлеристите да се подпутиноват с всички заради плащачите тарикати откраднали всичко от труда народен или интереса обществен да си подобри живота.
3
18
 
4
 
! Отговори
what the f*ck преди 1 година
И този се е продал на Путин за 30 сребърника, аман от европитекантропуси като него.
2
2
 
18
 
! Отговори
анонимен преди 1 година
защо искт премахване на визите за руснаците ,ами да не се излагат политиите от запада че са довели народите си до там че да не се къпят,представете си в метро или автобус да се возят не мити и не къпани хора ужасен мирис,та да не видят тази мизерия руснците им забраняват да посещават европата
1
3
 
15
 
! Отговори
Пижо преди 1 година
То пък колко руснаци са се запътили към Естония.... Руснак до руснак. Посолството на Естония не може да обработи заявките на милионите руснаци запътили се към ... полюса, кажи-речи. Всички искат да ходят на море там. Да се срещнат с някой морж, тюлен, бяла мечка... Тя, Естония, не знае какво е това "турист", седнала да говори за визи...