Евросметки: Борисов даде избираемо място за СДС в евролистата

Убедени демократи са, ще работят за ЕНП, сигурен е премиерът
Обновена: 20 мар 2019 11:11 | 20 мар 2019 09:35, Красимир Ангелов
364
Евросметки: Борисов даде избираемо място за СДС в евролистата
Снимка: БТА

ГЕРБ ще даде на СДС избираемо място в своята листа за изборите за европарламент, съобщи премиерът Бойко Борисов след среща с ръководството на Съюза.

Още по темата
"Партията, която е нанесла най-много поражения на БСП, е нормално да работи с най-старата дясна партия. Разпоредил съм на партията, СДС да получи избираемо, сигурно място в листата", отчете министър-председателят след срещата.

"С Румен Христов се познаваме от времето, когато бях в Института по психология в МВР, когато аз правех дисертация там, после работихме заедно, докато беше при президента Стоянов. С Владо Кисьов се познавам от времето, в което беше председател на СОС, а аз станах кмет без нито един съветник“, върна се назад във времето Борисов.

Той отчете, че в СДС са убедени демократи и хора, "които като отидат в Брюксел ще са убедени, че ще защитават каузите на Европейската народна партия". "Надявам се и други партии да подкрепят този съюз, защото той е от полза на българските граждани", каза още премиерът.

От своя страна лидерът на СДС Румен Христов подчерта, че при евентуално общо явяване на изборите за европарламент няма да има разпиляване на гласовете за ЕНП. "Ще продължим да работим в тази посока", увери "синият" лидер. Той подчерта, че това е първата среща между двете партии, но е констатирано, че те нямат различия по отношение на европейската политика.

"За нас от СДС, като най-старата формация член на ЕНП, сътрудничеството с най-голямата партия, член на ЕНП за евроизборите, е нещо нормално и логично. Ще продължим да работим в тази посока. Предстоят и други срещи", посочи още лидерът на СДС.

Както е известно, преди седмица лидерът на ЕНП Жосеф Дол призова партиите-членки на европейската дясна партия да работят заедно за евровота.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


364
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
62
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тези се опитват да ашладисат нещо, дето преди години е било живо а сега е само една пръчка подходяща за печката.
61
2
 
20
 
! Отговори
Стратег преди 5 години
До изнервенНе се нервивай, има малки, но важни подробности. Вехтите два апартамента на Цецо със сигурност не са имали голям гараж и ВИП асансьор;)))
60
3
 
33
 
! Отговори
реалист преди 5 години
Сигурен знак, че една партия си заминава е когато търси партньори за да се задържи на власт. ГЕРБ са пътници. Но ще бъда наистина удовлетворен когато видя Вожда и други от Шайката с раирани дрехи.
59
1
 
16
 
! Отговори
До 64-изнервен преди 5 години
Не се нерви толкова,де.Новия е срещу два стари,т.е.останали са му 4 от старите+още един луксозен с асансьр до апартамента,станаха пет.Дай боже всеки му,нали,изнервения.
58
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ЗАФОРМИ СЕ ТРОЯНСКИЯ КОН!Е СЕГА МОЖЕ ДА ПРЕВЗЕМЕТЕ ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ!ХА,ХА,ХО,ХО
57
2
 
32
 
! Отговори
До 65 изнервен преди 5 години
Апартамента е купен със "Сделката била за 627 евро в сграда, където цените започват от 2600 евро". Това са фактите.
56
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И в доклад на американския департамент и в доклад на европейската комисия се казва,че в България корупцията на най-високо ниво е потресаваща.Голяма част от медиите са купени,народа обеднява и сме най-бързо изчезващата нация в света.След всичко това има ли още наивници,които да вярват,че ГЕРБ ще ни извади от блатото,в което потънахме с тяхна помощ.
55
29
 
2
 
! Отговори
изнервен преди 5 години
До бай Танас. Ами новият апартамент е срещу два стари бе, галошш? Ккаво толкова чудно има?
54
0
 
38
 
! Отговори
Винету преди 5 години
Супер, сега БСП съвсем ще му изядат тиквата.
53
4
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Вожда рече и отсече ,и никой няма право да пита нещо!Колко демократично ,браво Борисов!!Точно като в комунистическите времена ,Първият нарежда надолу изпълняват!СДС ,ако действително са демократи ,трябва да откажат ,защото им е ясно ,че нямат и 1% обществена подкрепа!Да ,ама не са демократи и никога не са били ,единствено ги интересувало държавни постове и забогатяване!
52
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"За нас от СДС, като най-старата формация член на ЕНП, сътрудничеството с най-голямата партия, член на ЕНП за евроизборите, е нещо нормално и логично."Много ЧЛЕНОВЕ!!! Просто кажете, че СИК и ВИС си стиснаха ръцете като ДС "сикрет сървиз" .От АТЛАНДИДА съм . Мит мит мит
51
1
 
27
 
! Отговори
бай танас преди 5 години
Бе то (с)ДС-то е ясно, ама нищо не виждам тука и дума написано за новият апартамент на Цвъ.Цвъ? Нещо се притеснявате ли или ко?
50
4
 
24
 
! Отговори
House M.D. преди 5 години
Господин Бойко Борисов неслучайно носи прякора "Христос". Съживява мъртъвци като Съюза на Държавна Сигурност.
49
1
 
23
 
! Отговори
Ефенди Коритаров преди 5 години
Последните 10 дена Гербавите Агенти и платени журналисти освиниха и надвикваха в меддиите, да защитават своя агент и пълния неугледник и срам за БСП -- ЛУЗЪРА СЕРГЕИ СТАНИШЕВ .СЕРГЕЙ Е НАЙ-ГОЛЕМИЯ СРАМ И ПРОВАЛ НА БСП ОТ 1891 Г..ОТ СЪЗДАВАНЕТО НА БРСП на БЛАГОЕВ . 12 ГОДИНИ БЕШЕ ЛИДЕР -- ОТ 2002 Г. ДО 2014 Г. И ИЗЯДЕ СУМАТИ БОЙ ОТ КОИ Й ЛИ НЕ--САМО ОТ ГЕРБ 11 ПЪТИ . ПОСЛЕ ПОСТАВИ ДРУГИЯ ЛУЗЪР-НЕУГЛЕДНИК И МУШМОРОК - МИХАИЛ МИКОВ, ЗА ДВЕ ГОДИНИ, ДО 2016 Г. , КОГАТО ИСТИНСКИЯ ЛИДЕР ВЗЕ ВЛАСТТА.
48
2
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Цветанов с новия апартамент засрами се бе. Виж как Бойко живее само с 15 000 лв. спестени от заплати и командировки в една малка къща в Банкя!
47
5
 
29
 
! Отговори
987654321 преди 5 години
Щом СДС се връща пак ще теглим външен дълг. Последният път 10 милиарда не им стигнаха.
46
2
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Каква демокрация, след като ви управлява един обикновен тиранин? В България няма никаква демокрация, не можете да излъжете европейците. Махнете тиранина! Тогава ще е истинска демокрация!
45
2
 
19
 
! Отговори
Стратег преди 5 години
До до 31Елена, Елена, Елена, Елена, Елена, Елена... Аз поисках Елена, твърдо я поисках и я получих. За какво ми е Сатанишев? Той е куха кратунка за вода. Бил шеф на ПЕс. Ама моля ви се;))) Световното еврейство си произвежда кадрите на килограм.
44
3
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А пък аз виждам осен страх и голяма доза паника. Баце е пътник.
43
2
 
9
 
! Отговори
БАНДА БЕЗ КОМАНДА преди 5 години
И КВО СТАНА ОЩЕ ЕДНА ПРИСЛАМЧИЛА СЕ ЛЯВА ПАРТИЯПРАВЕЩА СЕ НА ДЯСНА.СДС=ДС,А СЕГА СЛЕДВА И КУНЕВА,МОЖЕ И ЦАРЯ+БСП И НЕЙНИТЕ НАЦИОНАЛИСТЧЕТА.ЕЕЕЕ ЗА ТОВА ГОВОРИМ,ОТРОЧЕТАТАНА БКП,КОИТО ВЗЕТИ ЗАЕДНО НЯМАТ И 15%ГЛАСОПОДАВАТЕЛИ.ВЗЕТИ СА КРУТИ МЕРКИ ОТ ЕС СРЕЩУ ЗАРАЖДАЩИЯ РУСКИ БАНДИТИЗЪМ!!!!!!!