Партиите са разклатени, очаква ги наказателен вот

Антоний Тодоров предрича ниска избирателна активност на евровота
1 апр 2019 15:00,
40
Партиите са разклатени, очаква ги наказателен вот
Снимка: БулФото
"Кондицията на политическите партии е доста разклатена, защото в обществото има сравнително ниско доверие към тях", коментира проф. Антоний Тодоров в ефира на предаването "Добър ден" по радио Фокус.
 
Според него ни очаква наказателен вот на предстоящите избори за Европейски парламент. Експертът допълни, че очаква ниска изборателна активност и въздържане от гласуване.
Още по темата
"Европейските избори досега не  са мобилизирали много избирателите", каза Тодоров. Професорът критикува партиите и за това, че кампанията се води предимно по вътрешно-полически теми, но не и за бъдещето на Европа. Според него важно за избирателите е кой ще бъде на първите избирателни позиции в листите - дали са политици, които са им симпатични или не.
 
В същото време ново социологическо проучване на Алфа Рисърч показва, че скандалът "Апартаментгейт" оказва огромно негативно влияние върху имиджа на ГЕРБ - цели 66.6 % от анкетираните виждат скандала като  злоупотреба с влияние на хора във властта. 
 
Почти всеки втори(47.3%) от симпатизантите на ГЕРБ също споделят това мнение, а само 10 % смятат, че проблем в придобиването на апартаментите няма и това е атака на опозицията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


40
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
1
 
23
 
! Отговори
House M.D. преди 5 години
Къде се намира апартаментният портал?
13
17
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
червения маймунарник пак ще издрапа на гурба на старците
12
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
този тодоров лъже ! ,за да не идат да гласуват хората , а електорато на греп ще гласува под строй и готово.Да, ама Не - Народа ще гласува масово ,щото вече не се търпи !
11
1
 
15
 
! Отговори
Victimized преди 5 години
"Професорът критикува партиите и за това, че кампанията се води предимнопо вътрешно-полически теми, но не и за бъдещето на Европа."Първо, нашите политици, както впрочем и задокеанските, не агитират с политика, тяхната агитация се изразява в това да вадят кирливи ризи на опонентите си. Абсолютно фиаско. А хората са толкова дистанцирани от Брюксел и политиките които се водят там, че едва ли биха повярвали на някакви си мантри. Имайки предвид как скопиха интернет, бъдещето на цензурата идва.
10
3
 
28
 
! Отговори
1 преди 5 години
Най тежко ще бъдат наказани,герб-комунисти.
9
0
 
27
 
! Отговори
До N:6 преди 5 години
Ела във Варна и виж за какво става въпрос. Мръсотия, дупки и безхаберие.
8
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Платените лъжци социолози, политолози, социални антрополози, такъв па няма никъде по света се скъсват да водят дясна олигархопропаганда.
7
2
 
32
 
! Отговори
Така е преди 5 години
Управляват ни крадци и простаци.
6
3
 
26
 
! Отговори
безспорен факт преди 5 години
Десните при тоталиторното си монополно управление съсипаха китния град София, китния град Пловдив. Днес Пловдив изглежда като Одрин, ориенталски град а не български, европейски град.
5
4
 
29
 
! Отговори
ПЕТРОВА преди 5 години
ДО 2 И В ДВАТА СЛУЧАЯ ВОТА ЩЕ БЪДЕ МАНИПУЛИРАН ОТ ГЕРБ И ПАК ТЕ ЩЕ СПЕЧЕЛЯТ. ЗАПАЗЕНА МАРКА ЗА ТЯХ. ЦВЪКИ ВЕЧЕ СИГУРНО ПЕЧАТА В КОСТИНБРОД ФАЛШИВИТЕ БЮЛЕТИНИ И ЩЕ ПОКАЖЕ, ЧЕ СКАНДАЛА С НЕГО НЕ Е ПОВЛИЯЛО НА ИЗБИРАТЕЛИТЕ ЗА ГЕРБ. КАКТО ВИНАГИ ФАЛШ.
4
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
до 1Ако не се спомене Костов, значи денят е бил загубен.
3
1
 
6
 
! Отговори
м дааа преди 5 години
някои са РАЗ- пък други сме ИЗ-кво да праиш, съдба
2
5
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Напротив трябва да гласуваме на евроизборите и да накажем самозабравилите се крадци от герб Тиквата и Плъха Цветанов!
1
6
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тоя щатен гербски политолог а преди това на Костов какво го извърта. Десните са по-разклатени отвсякога а БСП по-силни от всякога.