Станишев не помни такова напрежение в БСП за листите

85% от левите искат да е евродепутат, но дали ще е кандидат?
173
Станишев не помни такова напрежение в БСП за листите
Снимка: Булфото, архив

Никога по-рано в БСП не е имало такова напрежение за листите, което силно се преживява от избирателите на партията, смята лидерът на ПЕС Сергей Станишев.

Още по темата
Според него листите трябва преди всичко да обединяват избирателите.

Станишев напомни, пред БНТ, че е посочен от 85% от регионалните структури на БСП за кандидат за евродепутат, но дали ще влезе в листата ще стане ясно на Националната конференция на БСП на 14 април.

Имам самочувствието и задължение към всички тези хора да участвам в това състезание, каза председателят на ПЕС.

Той каза, че между манифеста на ПЕС и визията на БСП има много прилики и че не допуска възможността БСП да напусне партийното си семейство.

Силното на БСП е да покаже социална алтернатива. Това е нашето поле, допълни още Станишев. Той коментира като непечаливша стратегия плъзгането по посока на националистите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


173
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
50
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Мани го Станишев и подобни! Давайте личности като Румен Радев! Ето как когато мафията реши да направи нещо извежда напред атрактивен човек! Иска ли да пази статуквото и да не разваля рахата на Буковата тиква ни пропагандира ето такива безличия - Станишев, Плевнелиева, Калфата, Радан....
49
4
 
11
 
! Отговори
гост преди 5 години
Гладни са, дърти са, страхуват се заради далаверите си. Няма пристан за всички - скоро ще почнат да се самоизяждат.
48
9
 
8
 
! Отговори
Курнелия лицемерка преди 5 години
*** Нинова започна да чисти БСП от крадци и мафиоти като Георги Гергов, Дъбов,Гуцанов, Ат.Мерджанов, М.Миков,Георги Божинов,Янаки Стоилов,К.Паскалев, Кр.Янков,Сл.Велков,Георги Първанов(Гоце), Сергей Станишев и др. браво на нея, ама има още много работа, но трябва накрая да изчисти и себе си, защото е милионерка, но не от бизнес...
47
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Голямо напрежение за някакви си 25 000 евро на месец.
46
9
 
11
 
! Отговори
Червените милионери преди 5 години
Червените милионери ограбиха България:Р.Овч.(дългият инкасатор)-милионер; *** Нинова(г-жа Лъжа)-милионер, предс.на БСП; Г.Гергов-Свинарят-милионер,предс.на БСП Пловдив; Гуцанов-Медузата-милионер,предс.на БСП Варна; Бриго Аспарухов-милионер пенсионер; Манджуковмилионер;Гущеров-милионер;Гоце агента-милионер;В.Лечева-милионер, Г.Кадиев-милионер и още много червени милионери откраднали милиарди от българския народ. А оглупелите от бедност червени симпатизанти продължават да ходят на Бузлуджа и да гласуват за БСП. Нека са щастливи...Д.Благоев ако ги види от някъде ще се обърне в гроба.
45
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Станишев изпитва напрежение само когато Винегин е зад него.
44
8
 
7
 
! Отговори
Комунистите ограбиха преди 5 години
Комунистите ограбиха държавата и народа като използваха всички облаги преди да станат "Евроатлантици". Сега отново лъжат обикновените хора, които са наивни или неграмотни, че в близкото обозримо бъдеще ще бъде построен социален рай за тях. Станишев баща и Станишев син, две поколения са на държавна хранилка т.е. на наша издръжка. Резултата от тяхната дейност е фалит на социализма и най-бедната държава от ЕС при капитализма.
43
1
 
5
 
! Отговори
Циник до 43 преди 5 години
Ти учуден ли си?Как иначе да се отнасяш с посттекезесар?Бившите страни от соцлагера ни изпревариха ...защото там избирателя - не стиска снимката на Сталин...а сланината и пърцуцата ... не са "разбирането му за идеален живот"Има си истина , че "селянин" у нас е обидна дума!Политическата култура на българина се изчерпва с "бананите и тоалетната хартия" - тези страшни врагове на "нормалния живот"
42
6
 
2
 
! Отговори
Тиквич преди 5 години
Чудно нещо! Санираните не щат Греб, а несанираните чакат да ги оправи и тях и пак ще го изберат! Затова - на къса каишка и да се надяват!
41
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Щом Бойко го хвали, значи не е за БСП тоз Станишев! Искам Йончева да отиде и да вади престъпните им деяния на показ от високата трибуна на Брюксел! Защото тук не се впечатляваме много от безобразия и си ги избираме като наши хора.Таков ни е манталитетот!
40
4
 
6
 
! Отговори
Сашо преди 5 години
Добре е Станишев да поднесе извинения пред членовете на собствената му партия и после да дава мнение.
39
6
 
5
 
! Отговори
до Циник преди 5 години
Че то в Герб организациите по места си работят точно както по текезесарско време, в това им е силата и както се вижда - успешно! Напиши си минуса, но нали поради тази организационна дейност и способности Цецерон е незаменим!
38
6
 
12
 
! Отговори
Бой по крадците ГЕРБ преди 5 години
Вчера. Панелен блок. Раздумка пред него. И нито един не иска Станишев. Така е в цяла България. Браво на Нинова!
37
5
 
8
 
! Отговори
Циник преди 5 години
Коментар 33 !!! Ето ви пример за "носталгичен посттекезесар"! Седнало то да ми обяснява за "организации по места" ...все едно, че се готви за XIV ия конгрес на БКП.За такива времето е спряло - някъде между деветосептемврийската и първомайска демонстрации ( под строй ) покрай мавзолея .. от където отговорните другари вяло му махаха с ръка ... отегчени до смърт...и мислещи за банкета!Затова България е септична яма и до днес!
36
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Станишев няма никакъв опит в реалната икономика, в организацията на каквато и да е реална основна структура, винаги е бил само и единствено партиен функционер. Този голям недостатък се проявява и в абстрактните му коалиции, но с реални съсипващи последици, и в основните направления, по които работи ПЕС. Центробежните сили в европейските страни и осъзнаването на високомерието на старите спрямо новите расте. ЕС се държи като полицейщина и диктатура.
35
3
 
17
 
! Отговори
Циник преди 5 години
Сергей Димитриевич Станишев .... по чисто стечение на обстоятелствата - син на Димитър Станишев секретар на ЦК на БКП .... изумителното е, че такъв - ни българин ... ни руснак ... прави кариера в страна - обявила с нарочен закон - комунистическата партия за престъпна...използвал България за трамплин да се намърда в щедро финансирания европарламент. От сой...така да се каже! И тука вместо да извикат - българските селяни - сериозно му викат "политик" А европарламента вече е новата Коминтерна!Отвр
34
9
 
16
 
! Отговори
Този разцепи БСП, преди 5 години
сега иска и да я унищожи! Сега се разбра какви са му целите, иска да вреди и на България, затова натиска за джендърската конвенция! Не забравяйте, че е украинец и действа и срещу Русия. А повечето от БСП са за Русия, дано надделеят! Ако го изритат този ***, и аз ще гласувам за БСП, но при никакъв дослук с турците!
33
8
 
12
 
! Отговори
Активист на БКП преди 5 години
Нинова никога няма да ти прости че я уволни като зам. министър заради кражби и злоупотреби, няма да си дори в листата
32
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ППО по места въздишат не толкова па Станишев, колкото по Парваноглу Архаря, бойкотират Корнелия и се коалират с Греб! Предните избори събрания правиха Греб и ОП! БСП тактично пропуснаха с надеждата Корнелия да загуби с много и да и искат по аргументирано оставката! Същите, които бяха я докарали до 40 депутата!
31
2
 
18
 
! Отговори
Щерю преди 5 години
Борбата на сребролюбивите български политици за големи евро-заплати и обширни апартаменти продължава с пълна сила, а народът - има да чака за добри промени...