Станишев не помни такова напрежение в БСП за листите

85% от левите искат да е евродепутат, но дали ще е кандидат?
173
Станишев не помни такова напрежение в БСП за листите
Снимка: Булфото, архив

Никога по-рано в БСП не е имало такова напрежение за листите, което силно се преживява от избирателите на партията, смята лидерът на ПЕС Сергей Станишев.

Още по темата
Според него листите трябва преди всичко да обединяват избирателите.

Станишев напомни, пред БНТ, че е посочен от 85% от регионалните структури на БСП за кандидат за евродепутат, но дали ще влезе в листата ще стане ясно на Националната конференция на БСП на 14 април.

Имам самочувствието и задължение към всички тези хора да участвам в това състезание, каза председателят на ПЕС.

Той каза, че между манифеста на ПЕС и визията на БСП има много прилики и че не допуска възможността БСП да напусне партийното си семейство.

Силното на БСП е да покаже социална алтернатива. Това е нашето поле, допълни още Станишев. Той коментира като непечаливша стратегия плъзгането по посока на националистите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


173
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Първичните партийни организации на БСП НЕ отразяват избирателите на БСП. В първичните партийни организации са в по-голямата си част стари кадри, които рядко допускат инакомислие, с което отблъскват влизането и оставането на по-младите.В огромната си част първичните партийни организации, НЕ само на БСП, нямат потенциала да предложат човек на много висок управленски пост, не познават такъв в обкръжението си, затова се придържат към популярните лица, какъвто е Станишев.100 мравки не дават 1 орел
29
4
 
14
 
! Отговори
Мак преди 5 години
Станишев, нищо не постигнахте, завлякохте БСП в тресавището, имахте 2 пъти по малко депутати..... изгърмян и то халостен патрон сте, не пречете на Корделия! То не се вижда от теб, Гергов, Миков, Буруджиева, Варелия Велева, АБВ и герберюгите кой всъщност е с нея! И народа гламав, опростачен, готов за купуване и продан.!
28
12
 
5
 
! Отговори
Позитано 20 преди 5 години
Половината от БСП ще гласуваме за Станишев , другата половина за Борисов , ама не казвайте на Корнелия.
27
2
 
12
 
! Отговори
Циник преди 5 години
Само 8 минуса? Сигурен съм, че вие текезесарите - можете и повече! А този червен троглодит на снимката - е един от най-ярките представители на червената потомствена олигархия у нас! Човекът без ден трудов стаж - станал премиерминистър на България - естествено сега е шеф на ПЕСовете, които пълнят Европа с арабски, афганистански, и африкански тарамбуки! Както и Жоро - тарабата ...и този СтанаШеф на новата Коминтерна ! Орбан ви пречи...гиди и шумкарския ви скрап!
26
3
 
12
 
! Отговори
хммм преди 5 години
лично аз не познавам човек , който да иска СС в листите за изборите
25
4
 
13
 
! Отговори
Ти да видиш.. преди 5 години
Ще се избият за пари гад.овете.Подляй водичка на другарче.
24
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Добре де защо е толкова трудно да признае,че обича африкански и арабски мюсюлмани?Само мъже с много мощ.Защо се крие този факт.
23
11
 
19
 
! Отговори
Отвай си. Помним те. преди 5 години
Станишев, само Нинова е в сътояние да води истинска война с герберастката простотия,а Йончева побърка крадливите герберастки тикви.
22
15
 
10
 
! Отговори
Циник до 19 преди 5 години
"Елена" ли бе? Да не ти е първа братовчедка?Елена - беше опита на СърГея - да покаже но света, че уж е хетеросексуален - не се получи...и Елена ( честната боркиня ) има 4 - 5имота ..магазин...откъде ги извади и тя милионите - не е ясно.Поръчковия цербер на КуРсланинова - тя и ушака Радев! Защо не попитат мазния таралеж от снимката - откъде пари за вила в Швейцария.Предупреждава комунягата срещу национализма...щото Меркел да продължи да съсипва Европа.Очички като стафиди в козунак.Противен номен
21
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Bsp sa christianski teroristi i ubiici. Uuuuuu.
20
4
 
13
 
! Отговори
тя преди 5 години
Уяде се !
19
9
 
14
 
! Отговори
тя преди 5 години
И без Станишев ще е същото както и с него , айде друг да дойде , се едни и същи ,стига толкова !
18
13
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Баба Пена се оплакала на Кака Корни.- Корни, много зле, много бедно живеем, двете семейства сме в една стая, ядем само хляб и мляко от козичката.- О, имате и коза, вкарвайте я и нея в стаята и след една седмица ми се обади.След седмица- Како Корни, положението е още по зле. Страшна воня, не се трае, какво да правим?- Изкарвайте козата от стаята!!След месец посрещат Корни в селото на предизборна кампания. Корни видяла баба Пена и попитала- Как сте бабо Пено?- О много сме добре, не мирише
17
8
 
25
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА !!! преди 5 години
Станишев, а ти, какво направи за България като председател на ПЕС ?Хората харесват Елена, защото беше една от малкото, които се опълчи на управляващата мафия.А, теб ще те запомним как се целуваш с Местан на Орлов мост. Скрий се някъде или върви в ГЕРБ, където е мястото на всички антибългари !
16
6
 
19
 
! Отговори
Противен си преди 5 години
Станишев, противен си. Дори и от тиквата Борисов си по-противен.
15
5
 
22
 
! Отговори
Стари бесепари преди 5 години
Ние не искаме Станишев да ни представя в Европа.
14
5
 
22
 
! Отговори
баба мара преди 5 години
какво напрежение българия е в нато и ес без референдум защо ще пращаме700 безделници с огромни разходи да се веят 4 години по света тези пари не може лида отидат при 500 милиона европеици свалете санкциите срещу русия и да живееммирно и тихо сега опасността идва от султаната и бежанците нато вън от черно море
13
8
 
28
 
! Отговори
Браво на Нинова! преди 5 години
Напрежението е само в неговата глава. Дори не може да се оттегли с чест и плещи врели некипели. Браво на Нинова!
12
5
 
17
 
! Отговори
ай сиктир преди 5 години
Крайно време е това комунистическо *** да го издухат и да свърши, ако изобщо може нещо друго в мизерния си животец, а не само да седи на дупетатската софра.
11
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
СтаниШеф, не бой се, винаги можеш да се приютиш в Герб, ДПС или при Местан в ДОСТ. Тези партии приемат всякакви отпадъци.