Цветанов убеден: ГЕРБ ще спечели евроизборите

През юни започват номинациите за местните избори, каза той
13 апр 2019 21:29, Анисия Иванова
287
Цветанов убеден: ГЕРБ ще спечели евроизборите
Архив: Булфото

ГЕРБ ще спечели европейските избори. Фактът, че някои социологически агенции в момента дават малка преднина на БСП – може само да мотивира структурите ни да работят още по-активно.

ГЕРБ подкрепя водещия кандидат на ЕНП за председател на ЕК Манфред Вебер и вярваме, че той може да ни помогне в осъществяването на целите ни, заяви в Пловдив зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов, цитиран от партията.

Цветанов похвали областния координатор на ГЕРБ в област Пловдив Георги Мараджиев, който за една година успя да даде нужния импулс в работата на структурите, като през това време дори се изградиха нови младежки организации на ГЕРБ.

"Като кмет на Стамболийски Мараджиев също се справя отлично и това личи от усвоените по европейски програми 10 млн. лв. Община Стамболийски се развива бързо и това само доказва колко важна е европейската солидарност и стабилността в държавата“, уточни Цветанов.

"Няма как все още да говорим за конкретни кандидати за кметове за местните избори през есента. На номинационните събрания, които стартират юни, ще бъде отчетен и приносът на всеки един потенциален кандидат за кмет или общински съветник по време на предизборната кампания за евровота“, подчерта Цветанов.

Той коментира, че ГЕРБ има предимство пред политическите си опоненти в борбата за кметския пост в Пловдив, защото при управлението на партията и Иван Тотев градът се развива, все повече се превръща в привлекателно място за туризъм и бизнес и съвсем заслужено получи домакинството на инициативата „Европейска столица на културата“.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


287
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
195
19
 
2
 
! Отговори
Цецо е прав преди 5 години
Кой ще гладува за офшорното ленче и онзи дето нарече 80% от Българите знаете какво
194
2
 
30
 
! Отговори
Приятел преди 5 години
Ако тикварите спечелят ,всички губим.Факт.Вече 10 години тези изедници само крадат и крадат.
193
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Лицето Цветан Елеватора е антиреклама за герб!Така че изборите са загубени за тях още от сега!
192
2
 
29
 
! Отговори
въпрос преди 5 години
Този защо продължавате да ни го показвате?
191
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
S Тридесет милиарда дълг и аз ще спечеля! Пари много, но не за всеки!
190
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Гласувайте с НЕВАЛИДНА бюлетина /не празна, а НЕВАЛИДНА/ и само по този начин гласът ви няма да бъде манипулиран, а партиите НЯМА да получат субсидия за гласа ви. Във всички останали случаи /дори и при не гласуване/ Вашият глас ще бъде употребен и осребрен от партиите.
189
1
 
21
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 5 години
С водачка кат Мария Гаргамел,може да спечелите и...галактическите избори,а еуууропейските ви са в...кърпа вързани.
188
1
 
24
 
! Отговори
Аз Клавдий преди 5 години
До 151-Анализатор:Как не те е срам да сложиш Борисов до Ботев и Левски ?Оня отгоре гледа и дай боже да те накаже за тия ти думи...Боже прости му... От простотия той не знае какво говори и за какво се бори...Заблудено племе ей.
187
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
никога няма да спечелите цвинокио!!!!!! никога!!!!!!!
186
1
 
33
 
! Отговори
Димитър преди 5 години
Ти нямаш думата ! Бива наглост, бива! Да си *** да вуниш и пред теб България да се срива и ти да продължаваш с безумни брътвежи без капка срам! Баси по.ията!
185
1
 
28
 
! Отговори
скъсан цървул преди 5 години
Пунта Мара колко само е сигурен, че властта ще спечели отново шайката! Този път ще им мине котка път на крадливите маймуни. Да отиват и да се натоварят на третовеселяка в асансьора и да се извозят право в мазето така, че никога да не ни се показват вече. Не само, че отвратиха народа, а го отвратиха за десетки, а може би и за стотици години напред от такова "стабилно управление", каквото беше на гробарите.
184
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И какво като ги спечелите???? Едни хора отиват да взимат големи пари. Но какво правят? Нали ги видяхме при гласуването на пакета Мобилност - как нямаше кой да гласува "за" от българска страна. Били са много "заети"! Интересите на България са последното нещо, което ви интересува.
183
0
 
25
 
! Отговори
Кога? преди 5 години
Ще спечели от трите най-дългото!
182
0
 
20
 
! Отговори
Колко показателно преди 5 години
Няма кой да ме накаже!
181
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Цветанов е убеден... Няма кой да ме накаже...Цветанов пак е убеден!
180
0
 
17
 
! Отговори
оставка кметицоооооо преди 5 години
На всяко действие - обратно противодействие. Всеки ден ! НЕ САМО В ГАБРОВО - ИСКАМ ЕФЕКТИВНА ПРИСЪДА ЗАТВОР В ГАБРОВО ЗА ТРИМАТА , ЕФЕКТИВНА ПРИСЪДА ЗАТВОР ЗА ВОЙВОДИНОВО , ДОЖИВОТЕН ЗАТВОР БЕЗ ПРАВО НА ПОМИЛВАНЕ ВЪВ РУСЕ ! НЯМА ЛИ ГИ ПРОТЕСТИТЕ ДА ПРОДЪЛЖАВАТ ! Не на условните присъди ! Оставка на главният прокурор заради всички тези гафове ! ПРОМЯНА В ЗАКОНА !!!!! Не може да кажеш - признавам се за виновен а всички доказателства да са против теб и да отърваваш доживотен затвор в Русе !
179
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Цецко, ако загубите изборите нали знаеш какво те очаква. Не друго, ама асансьорните техници няма да те обслужват.
178
0
 
18
 
! Отговори
1 преди 5 години
До баба мара,другаря свинаров-домусчиев да не е взел канал 3,като бонус при закупуването на нова -домусчиев,че цял ден само за герб-комунисти,излъчват в програмите си,особено ,онова джудже,което води предаването "офанзива"любчо ли как беше.
177
1
 
27
 
! Отговори
справедлив преди 5 години
ЦЦ много добре знае ,че падне от каруцата на властта ,следващото му работно място ще е в Централния.Освен ако не избяга в Щатите ,където редовно ходи да доносничи.Страх е обзел грозната и плешива милиционерска главица.Не случайно остави ЦИК в стария състав ,макар и незаконно.Защото там му минават номерата с фалшивите протоколи.На всички е ясно ,че герберастите подменят целите протоколи и не се занимават с купуването на отделни гласове.Властта на Герб е незаконна.
176
0
 
14
 
! Отговори
1 преди 5 години
др.асансьорчиков,търся работа,като нещатен сътрудник,може при теб,в краен случай,и при началника ти.