Гергов отсече: Нинова да си понесе отговорността!

Бизнесменът откри серия от грешки в предизборната кампания на БСП
27 май 2019 15:10,
83
Гергов отсече: Нинова да си понесе отговорността!
Снимка: БулФото

Ако така продължим да си крием главите в пясъка и да бягаме от истината, ще продължаваме да губим. Това каза пред 24 часа областният председател на БСП в Пловдив Георги Гергов по повод загубата на партията на изминалите европейски избори.

По думите му, партията спешно трябва да направи анализ на резултатите и след това да потърси отговорност "отгоре до долу". Според него в тази схема всички са виновни.

Попитан дали персонално отговорност трябва да поеме и лидерът на Столетницата Корнелия Нинова, Гергов беше категоричен: "Абсолютно. Всеки трябва да признае вината и да си понесе отговорността".

Още по темата
Като основни грешки във воденето на предизборната кампания бизнесменът определи грешните послания и грешната стратегия.

"Хвърлихме се в битка за преференции и забравихме въобще какво става. Това послание ясно беше прочетено от избирателя и нашите симпатизанти се оттеглиха. Затова и другите малки партии направиха добри резултати", изтъкна Гергов.

Той стана и поредният влиятелен член на БСП, който призова за връщане на депутатите в парламента. Преди него това направи и бившият председател на партията Михаил Миков. За тази мярка се обяви и президентът Румен Радев.

Георги Гергов заявява убедено, че няма амбиция да се кандидатира за следващ председател на червената партия.

"Ние не успяхме да стигнем до сърцето на избирателя. С нещо ги уплашихме, притеснихме и загубихме доверието. Затова така се получи", обобщава резултатите на БСП на вчерашните избори той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


83
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
71
0
 
1
 
! Отговори
Чичо Пей преди 4 години
Нинова е най-сполучливото попадение на червената гвардия в последно време Червените ще си хапят задниците ако пропилеят този шанс Никаква оставка при положение че си подобрил резултатите от миналото ГЕРБ спечелиха като за последно защото Цветанов и този път си свърши добре своята работа Явно кукловодите у нас са решили че ГЕРБ вече стана много досадно явление и трябва да си ходи С елегантният финт-отстраняването на Цветанов те оставиха ГЕРБ без реално управление защото Винету е само един балон
70
0
 
1
 
! Отговори
Чичо Пей преди 4 години
Гергов-свинаря от Моноле и визуално и фактически прос човек бивш мултак,но явно нагъл хитрец си е дал *** мнение за отстраняването на Нинова от кормилото на БСП.С голямо учудване разбрах, че е и областен шев на БСП.Явно червените майнички съвсем са изкукали.Не съм нито член нито симпатизант на тази партия,но считам,че с идването на Нинова тази партия добива по реален човешки вид а и поличиското и кредо добива по човеколюбив характерер,за разлика от студената и човеконенавистка същност на ГЕРБ
69
1
 
0
 
! Отговори
Генов преди 4 години
До другар: В по малките общини и градове ,социалистите от десетина години не могат да си излъчат собствени кандидати за кметове. Председателите им на БСП СА СЕ СДУШИЛИ С ГЕРБАДЖИИТЕ И КАРАТ ПАРТИЙНИТЕ СИ ОРГАНИЗАЦИИ ДА ГЛАСУВАТ ЗА КАНДИДАТИТЕ НА ГЕРБ . ИМА НАСЕЛЕНИ МЕСТА ,КЪДЕТО КМЕТОВЕТЕ НА ГЕРБ КАРАТ ВЕЧЕ ПО ЧЕТИРИ МАНДАТА ,ЗАРАДИ ТАЗИ ПОДМОЛНА ДЕЙНОСТ НА СОЦ.ПРЕДСЕДАТЕЛИТЕ. ИМЕННО ЗА ТОВА БОРИСОВ СПРЯ ДА СЕ ОПРАВДАВА СЪС СТАНИШЕВ И ГО ХВАЛИ НАЛЯВО-НАДЯСНО.
68
1
 
2
 
! Отговори
Бож. преди 4 години
Крайно време е Нинова да извади кирливите ризи на БСП и да се извини на народа за това,че тази партия никога не е защитавала интереса на Българите най-малко пък на бедните! Ако иска партията й да оцелее,трябва да махне от нея всички русофили, рублофили, туркофили и мършофили,без значение дали се казват Цвъ Василев,Мутьо Ошите или Телян Беевски!
67
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Това дебело свинско туловище е за бесилото... Тук не говорим за апартамент чета а за милиарди крадени
66
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Бойковия шпионин Гергов прави всичко възможно да съсипва БСП-Пловдив. Там има 3000 преференции от гласувалите за БСП за КОГО - ЗА ТОЗИ КОЙТО ОТВРАТИ НАРОДА ОТ БСП - СЕРГЕЙ ДМИТРИЕВИЧ СТАНИШЕВ. В същото време само в Пловдив и Кърджали БСП е трета политическа сила. ДОКАТО ГЕРГОВ НЕ БЪДЕ ИЗКЛЮЧЕН ОТ БСП - БСП Пловдив ще е патерица на ГЕРБ с излъгани членове е Гергово гербаво ръководство. Гергов на Костов и на Бойко шпиончето - изчезвай от БСП.
65
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тоа червен капиталист не е за гледане, дружката на ББ.
64
2
 
5
 
! Отговори
ПроСоТо преди 4 години
бре да видиш ти!!!!!...-Сви нари "телом и духом",да са прават на "диригенти"..?!..много пара,или много до-муз фърлят на масата?
63
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Я кажи колко милиони имаш батинка!
62
2
 
15
 
! Отговори
преди 4 години
При БСП сработи ефекта "Цецка Цачева", само че този път името му е Сергей Станишев. Заради наглеца Станишев колебаещите се избиратели от т.н. периферия тотално се отвърнаха и наказаха БСП. Партийните "феодални старци", които бламираха Нинова да си пускат оставките и да ходят да си поливат доматите. Тяхното време свърши.
61
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
По стара партийна традиция,там ще поемат вината!После... ракиите,мезетата,маанетата...и така до края на света!
60
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Вън от БСП на свинаря,серГея,миковците и останалите евро-атлантически о т р е п к и ,които срещу заплащане от Козяк и синагогата разбиват БСП отвътре.Време е за пречистване на партията от тези еврЕоатлантици и търгаши
59
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ЕВРЕЙСКОТО -АТЛАНТИЧЕСКО ЛОБИ В БСП ,НАЧЕЛО С ТОЯ ОЛИГАРХ ГЕРГОВ ДЕТО ПРОБУТАХА РАДЕТЕЛЯ НА ДЖЕБНДЪР ИДЕОЛОГИЯТА И ЛЮБИТЕЛ НА ТЪМНОКОЖИТЕ ИМИГРАНТИ-ХАЗАРИНА СТАНИШЕВ СА ГЛАВНАТА ПРИЧИНА ЗА ЗАГУБАТА НА БСП.ТЕ И ЗАТОВА МУТРАТА БОРИСОВ ТОЛКОВА ГРУХТЕШЕ В ПОЛЗА НА СЕРГЕЙЧЕТО,ЗАЩОТО СЪЗНАВАШЕ ,ЧЕ ВКЛЮЧВАНЕТО НА СЕР-ГЕЯ ОЗНАЧАВА ЗНАЧИТЕЛЕН ОТЛИВ НА ИЗБИРАТЕЛИ НА БСП.НИНОВА МНОГО ДОБРЕ СЕ ЗАСТРАХОВА,ЧЕ СЛЕД КАТО ПРОБУТАХА СТАНИШЕВ ИБ НА БСП НОСИ ОТГОВОРНОСТ ЗА ИЗБОРНИТЕ РЕЗУЛТАТИ
58
1
 
20
 
! Отговори
Я па ти.. преди 4 години
До 1234 47 Как така да изключат директно Гергов от БСП ?Какво ще прави без партията. Че нали тя го направи най богатия човек у нас.Без партията живот ли е ?
57
5
 
1
 
! Отговори
dps преди 4 години
da si xodi ama ne iska da ispusne guvecha..
56
8
 
17
 
! Отговори
Комунист преди 4 години
Нинова съсипва червения бизнес.Гергов е прав!Нема храна за Партията БСП.
55
18
 
11
 
! Отговори
Гербер преди 4 години
Що, бе.... Добра си е Нинова!Я, как хубаво губи избори!Нека си седи жената, има още много избори за печелене от ГЕРБ!!!!
54
1
 
17
 
! Отговори
тенкю вери спосибно! преди 4 години
от Звиняр акъл?без анализ на самата Корнелия-никаква иставка. Тя има какво да каже, покаже и докаже!Акъл от светата бесепитна троица: Герго, Серго и Минго - тенкю вери спосибно!
53
9
 
6
 
! Отговори
Май като Мей преди 4 години
Вижте сега, Ниночка вече се доказа като активен борец против системните партии и статуквото! През която и партия да е минала на петата година резултата е снижен с около 10%, а на 10-тата партията вече я нямаааа, а на 15-та и прибират централата! Та както каза Тереза - Време е!А, Жорка да знаеш, че не е важно дали главата е в пясъка, по-важно е кво става със задницата през това време!
52
3
 
23
 
! Отговори
другар преди 4 години
Този другар иска коалиция с бойко! За това иска оставка! Не одобрявам Нинова, но явно много е засегнала бб, щом всичката опозиция на БСП иска оставката й. За това по-добре да стои! А много от богатите и ненакрали се от ИБ на БПС искат коалициа с ББ. Това е истината. Който иска да е независим от ББ - губи! Не виждам как в скоро време може да се освободи страната от гроб! Всичко е в техни ръце и ножа и кокала!