Борисов доволен, получил аплодисменти в ЕНП, бил друг лидер в ПЕС

Евровотът показал, че ГЕРБ е обичана партия, справяла се
Обновена: 28 май 2019 19:29 | 28 май 2019 19:23, Камелия Цветанова
283
Борисов доволен, получил аплодисменти в ЕНП, бил друг лидер в ПЕС
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Премиерът Бойко Борисов се похвали в Брюксел, че за него аплодисментите в ЕНП са, че ГЕРБ победи друг лидер в ПЕС.

Още по темата
"Няма как социологическите агенции да са засичали преднина на БСП. Това са 7%. Видяхме къде са отишли парите за медии, социолози, политолози и т.н. Резултатите на ГЕРБ са много добри за състоянието, в което влязохме в тази кампания. Ние сме първа политическа сила сред работещите, младите, интелигенцията“, каза той, цитиран от Нова тв.

Той допълни, че ГЕРБ е губеща сила при хората над 60 години и ниско образованите.

По повод на оставката на Корнелия Нинова, Борисов отсече, че не гледа в другите партии, а в ГЕРБ.

Той обяви, че в консултациите за председател на ЕК ще се обсъждат много имена.

"В консултациите ще се прехвърлят много имена. Сега виждате, даже и с Орбан ще се виждам – той е безспорен антикомунист. Тези, които говориха срещу него, завършиха в своите държави на 3 и 4 място, а той разгроми с 51%. Ние сме приятели от 20 години. Нормално е социалистите да искат техен кандидат, нормално е ние да се борим за нашата кандидатура. В следващите часове ще се говорят много неща. Това ще бъде едно надбягване и които успее да си задържи коня, както аз си задържах партията и я пуснах последните две седмици и победиха с много, те казват нараснахме, не са нараснали, вижте си резултата", каза Борисов.

Борисов заяви, че Мария Габриел е събрала най-голям брой преференции.

Премиерът обяви, че Лиляна Павлова е събрала голям брой преференции на европейските избори.

"Това показва, че партията я обича, справила се е добре за европредседателството", добави той.

"В Добрич и Плевен ще чистя всичко до корен. Там можете да бъдете сигурни", закани се още Бойко Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


283
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
178
1
 
4
 
! Отговори
Борисов в затвора преди 4 години
За нагло корупционните ЕКО Проектчета бяха ограбени от народа над 10 000 000 000 живи лева.Изградените нагло корупционни НЕНУЖНИ ЗАРАЗНИ Обекти бяха платени с банкови заеми при обявена лихв анад 12 %.Сега народа плаща годишно над 1 200 000 000 лихви за издръжка на вече платени на корупционерните фирми милиарди.
177
1
 
6
 
! Отговори
Затвор за Борисов преди 4 години
Борисов като нагъл комунистичекси лидер ограбва десеки милиарди от народа без д аму пука на костюмчето.Ограбените милиарди се ПЕРАТ НАГЛО ПРЕЗ ПАРТИИНО СПОНСОРИРАЩИ ФИРМИЧКИ>НА фона на НАЙ НИСКИТЕ ПЕНСИИ И ЗАПЛАТИ В СВЕТА на Борисов се магистралките не стигат .АЙДЕ сега да се ограбят допълнително още 10 000 000 000 euro ot народа за Нови магистрали тежки увреждащи завинаги климата.
176
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Герв няма интерес да се гласува в работен ден,ще загубят,по слаба ще е манипулацията.
175
4
 
14
 
! Отговори
Ами ето защо преди 4 години
избирателите не гласуваха, защото все повече се вижда,че нищо не зависи от тях- само им се втълпява,че зависисамо на 4 години веднъж са нужни за да пуснат една хартийка в една кутияи после само да плащат вечно повишаващи се цени. Да не се оплакват, да не пишат, ако може и да не говорят през тия 4 години и властта ще е най-доволна. Фарс абсолютен
174
22
 
5
 
! Отговори
Леле преди 4 години
Ще изпопукате от злоба мишки нещастни. То с големи букви, то лъжи, то плюене. Излейте си отровата зомбита червени. Смешници !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
173
13
 
8
 
! Отговори
* преди 4 години
Стига с тази администрация дето гласувала под строй. Всеки гласува в тъмната стаичка както реши сам и никой не може да му каже нищо.А и защо да подкрепяме тази политическа сила,при положение че заплатите в някои сфери са колкото минималната.Гласуват онези в София -там са големите заплати.
172
2
 
17
 
! Отговори
A преди 4 години
Тоя пак бил. То не бяха братовчеди, то не бяха БСП - се бие, като в детската градина. .
171
1
 
15
 
! Отговори
Unufri преди 4 години
184 айде отвори сайта на ЦИК и виж кой печели в ромските махали. Стига вече с вашите *** номера. Не разбрахте ли, че евтината пропаганда не работи. Народа е ***, но не чак толкова да ви вярва на глупостите до безкрай.
170
0
 
16
 
! Отговори
Ямболия преди 4 години
Хайде чисти! В Ямбол кога ?! Тук БСП победи с над 9 % Герб , а градоначалникът е представител на Герб и е известен с прякора " ТОЗИ , КОЙТО НЕ КРАДЕ"
169
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
При 26 процента гласували, от които 31 процента за ГЕРБ са гласували 7,7 процента от избирателите. Оставка о любима мутро,не искам да ни казваш вместо утро,добър ден,и ти работния след малко,да почваш през време работно,да се правиш на тенис мен. Вземи си кмета на Божурище, и ходете заедно в онова мочурище,продадено на тръг нагласен,за да има спонсори наесен.
168
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Показателно колко са българи, колко са умни и красиви тези които гласуват за ГЕРБ е, че БОЙКО ДАЖЕ ДЕТЕ ДА РАЗЧЛЕНИ В ПРЯКО ПРЕДАВАНЕ ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА, ДАЖЕ ДА МУ ИЗЯДЕ СЪРЦЕТО, КАТО ОНИЯ ОТ ИДИЛ, ПАК ТЕЗИ УЖ БЕЗПЛАТНИ ГЛАСОВЕ А НЕ ЗА ПЕТДЕСЕТ ЛЕВА, И НЕ ЗАСИЧАНИ ПОД БРОЙ ПРЕФЕРЕНЦИИ В ДАДЕНАТА СЕКЦИЯ СА МУ В КЪРПА ВЪРЗАНИ. Наесен обаче и аз и други хора ще гласуваме и с ГЕРБ е свършено, как да съберат 51 процента за кметовете си където няма РОМИ за тях е нерешим проблем.
167
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
обаче факт е че на пенсионерите дадоха бонус към пенсиите по 40 лева,а гласовете се купуваха по 50 лева и то якооооо!
166
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Третият в листата на ГЕРБ не е нищо друго освен турски евродепутат, човек на медийния им пик-трубадур Пеевски, свалил заедно с Бойко с цирковите си кандидатури правителството на Орешарски.
165
7
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
БСП спечели изборите при българското население, ГЕРБ при естествения елексторат на олигархията - ромските махали. Медиите и социолозите колкото и да лъжат, е ясно, че това е партията на ромите, ВЪВ ВСИЧКИ РОМСКИ МАХАЛИ ГЕРБ БИЕ С 90 НА 10 ПРОЦЕНТА И ТО ОБЩО ЗА ВСИЧКИ ДРУГИ ПАРТИИ. Редно е държавата, щом роми и избират кой да я управлява да се нарича не България, а Ромска сикаджийска империя. Те и визуално си приличат с прехваления лидер на Шайката.
164
6
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Реално за ГЕРБ тези избори са чутовен провал.За тях гласуваха едва 8-9% от избирателите,като поне две трети от тях са държавни служители,гласуващи под строй и купени роми.Победата им се дължи най-вече на овчедушието на народа,който си остана вкъщи и безучастно гледаше как една шайка нагло го гледа в очите и му се подиграва.Но какви са резултатите.ГЕРБ и БСП реално вкарват еднакъв брой евродепутати-по пет.Не забравяйте,че шестият е от СДС.ГЕРБ имат два по-малко,а БСП един повече.Това са фактите.
163
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Населението страда от стокхолмски синдром. Ама в много тежка форма!
162
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ДааНие в ГЕРБ сме едно голямо семейство от скандинавски тип. Всички се обичаме.Точно така, а при вас в БСП-то сте като кошер с оси.За това и никога вече няма да видите власт.ХАХАХАХА!
161
4
 
14
 
! Отговори
БСП преди 4 години
Дедо Бойко вече е на шейсеттака. Скоро деменцията ще направи изказванията му още по-интелигентни. Олигархията ще трябва да търси нова кукла на конци...БЕСНА СТРАШНА ПЕНСИЯ
160
1
 
10
 
! Отговори
Стоянка Фернандес преди 4 години
Обичам и Габриел и Майдел и Кристалин
159
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Нелепо е да се биеш в гърдите че си спечелил изборите при 70% умишлена избирателна неактивност. Няма как човек да не си спомни следния виц:Цветанов: - Бойко, имам една добра и една лоша новина!Б.Б. - Казвай първо добрата бе Цецо.Ц: - Пак спечелихме изборите.Б: - Добре де, а лошата каква е?Ц: - Пак никой не е гласувал за нас.