Борисов доволен, получил аплодисменти в ЕНП, бил друг лидер в ПЕС

Евровотът показал, че ГЕРБ е обичана партия, справяла се
Обновена: 28 май 2019 19:29 | 28 май 2019 19:23, Камелия Цветанова
283
Борисов доволен, получил аплодисменти в ЕНП, бил друг лидер в ПЕС
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Премиерът Бойко Борисов се похвали в Брюксел, че за него аплодисментите в ЕНП са, че ГЕРБ победи друг лидер в ПЕС.

Още по темата
"Няма как социологическите агенции да са засичали преднина на БСП. Това са 7%. Видяхме къде са отишли парите за медии, социолози, политолози и т.н. Резултатите на ГЕРБ са много добри за състоянието, в което влязохме в тази кампания. Ние сме първа политическа сила сред работещите, младите, интелигенцията“, каза той, цитиран от Нова тв.

Той допълни, че ГЕРБ е губеща сила при хората над 60 години и ниско образованите.

По повод на оставката на Корнелия Нинова, Борисов отсече, че не гледа в другите партии, а в ГЕРБ.

Той обяви, че в консултациите за председател на ЕК ще се обсъждат много имена.

"В консултациите ще се прехвърлят много имена. Сега виждате, даже и с Орбан ще се виждам – той е безспорен антикомунист. Тези, които говориха срещу него, завършиха в своите държави на 3 и 4 място, а той разгроми с 51%. Ние сме приятели от 20 години. Нормално е социалистите да искат техен кандидат, нормално е ние да се борим за нашата кандидатура. В следващите часове ще се говорят много неща. Това ще бъде едно надбягване и които успее да си задържи коня, както аз си задържах партията и я пуснах последните две седмици и победиха с много, те казват нараснахме, не са нараснали, вижте си резултата", каза Борисов.

Борисов заяви, че Мария Габриел е събрала най-голям брой преференции.

Премиерът обяви, че Лиляна Павлова е събрала голям брой преференции на европейските избори.

"Това показва, че партията я обича, справила се е добре за европредседателството", добави той.

"В Добрич и Плевен ще чистя всичко до корен. Там можете да бъдете сигурни", закани се още Бойко Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


283
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
158
2
 
6
 
! Отговори
Даа преди 4 години
Ние в ГЕРБ сме едно голямо семейство от скандинавски тип. Всички се обичаме.
157
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Това беше най-срамният ден в цялата повече от хиляда и триста годишна история на този"народ".Една престъпна групировка,която окраде и най-вече публично се подигра с хората,беше реанимирана пак от тези"хора".
156
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
не са купени изборите, резултата си е логичен. хората не искат да гласуват, а администрацията които са над половин милион са гласували всички за герб и готовоГерб ще печели изборите докато бойко е жив,точка
155
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Бобикой ви кара да гласувате под строй , но с това седене настрани и после мрънкане е типично българско поведение иска се промяна ама ако може друг да я докара , е няма кой друг за това нямате и право тези 70% да се оплаквате колко сте зле
154
3
 
16
 
! Отговори
баба мара преди 4 години
поради ниската изб активност изборите трябват да бъдат касирани герб спечелис купени гласове 5 милиона не са гласували и не са представени в еп
153
2
 
21
 
! Отговори
На територията преди 4 години
Геноцидът продължава, но българите си го заслужават.
152
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Борисов спечели, България загуби ! Няма по заблуден народ от българският!
151
4
 
10
 
! Отговори
ekek преди 4 години
Драги ми смехурко, Винету да те управлява вечно.т. нар. "нонстоп".Да *** спука от управление.Вии сте ини улави патиланци и управия няма и няма и да има. Честито.
150
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Извод - 72 % ненавиждат партиитеОткъде следва този извод, как го направи?
149
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Манията за величие е психически проблем.Всички мисли и действия на болния човек са насочени към непрекъснато уведомяване на другите за своята гениалност и уникалност.Лечение приживе няма.
148
20
 
1
 
! Отговори
Сата НАТО преди 4 години
Боби, аз гласувах.Гласувах против Йончевица и Иво Христов. Така че - биси майката!
147
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До стефанов - Извод - 72 % ненавиждат партиите а някой казва - спечелихме.Да беше гласувал! И останалите, не гласували! Защо се обаждаш, щом не си участвал!
146
7
 
18
 
! Отговори
Боби преди 4 години
При 70% отказали за гладуват, няма победител. Хората казаха: "Не на тази политическа класа". И аз не гласувах и съм от мнозинството българи. Тези 30% дето са гласували, са от малцинството, без да обидя гласуващите българи, но само малцинството гласува под строй, без да знае защо и кой избира. Те просто като роботи изпълняват командите.
145
2
 
22
 
! Отговори
МИ5 преди 4 години
Това същество е откачено и се влошава все повече.
144
2
 
25
 
! Отговори
стефанов преди 4 години
Краята на една безмислена еуфория вече е факт...Извод - 72 % ненавиждат партиите а някой казва - спечелихме. Глупости на търкалета. Спечелиха тези които отиват в Брюксел... Велики приказки за какво ли не -Защо не коментираш основните проблеми в дължавата - НЕПРЕКЪСНАТО СКАЧА ел. енергия - парно .. На хората ИЗОБЩО НЕ ИМ ПУКА за някакви си партии.. Така ли лекуваш демографския проблем...До кога ще ги има тези ЕРП, 430 болници от които поне 130 са излишни . Образованието е в тотален колапс
143
1
 
28
 
! Отговори
Хм преди 4 години
Когато навън те хвалят е сигурен признак,че не работиш за страната си.Орбан що го критикуват постоянно,но унгарците са очевидно доволни!Впрочем Борисов преди изборите сам се похвали,че е гласувал против Орбан,а сега пак се преобръща-приятел му бил...Разликата между Орбан и Борисов е от небето до земята!
142
2
 
27
 
! Отговори
Ха-ха преди 4 години
Избрали го били младите и образовани?Че са млади,млади са,ама образованието е съмнително.Освен ако по махалите нямат своя образователна система,за която не знаем...Щото тоя път заслугата за победата не е толкова на Цецо,колкото на Делян-бая гласове бяха прелети към Герб,да видим какво ще поискат донорите от ДПС.Но няма да е малко!
141
0
 
24
 
! Отговори
До волен преди 4 години
Доволни са "избраните" лелки и чичаци,които ще гушнат за 5 години къмто 2 милиона,за да седят на столчета в европарламента,А5 години "стаж" им осигурява 3 бона пенсия.Напълно безполезни избори за нищо.Няма да защитят наши интереси,а ще се присъединят към агитката.
140
1
 
29
 
! Отговори
122 преди 4 години
Не разбрах от какво е точно доволен Борисов :- че над 70 % от българите не гласувах и с това отхвърлиха цялата политическа класа , включително и неговата партия от службаши ,- че корупцията е овладяла целия му управленски състав - знае ли за новия случай за кмета на Божурище от ГЕРБ,-че възрастните и малообразованите са малоценен според него матрял,че "спечели " от послушните му чиновници ,че цените на всичко се вдигат много , че народа гладува и студува и боледува ...От какво е доволен ! От
139
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Дааа..., лидерът на държавата, която е най-зле в ЕС получил аплодисменти в Брюксел. Е, щом това му върши работа... наистина не знам, май верно е за психиатър.