Белослава, Рут, Мария Илиева... на безплатен фест в София

Sofia Spark Fest ще мине под мотото: "Градът е на всички"
12
Белослава, Рут, Мария Илиева... на безплатен фест в София
Белослава ще бъде част от феста. Снимка: Sofia Spark Fest

Подобно на всички големи европейски столици и София вече ще има собствен безплатен фестивал.

На 15, 16 и 17 септември Sofia Spark Fest ще събере хора от всички краища на града на голямата поляна в Южния парк, за да се забавляват, да научат нови неща, да спортуват, да слушат най-актуалните звезди на българската поп сцена, и да отбележат заедно деня на София.

Фестът ще мине под мотото: "Градът е на всички" ще покаже София такава, каквато искаме да бъде. Фестивалът е посветен на най-голямата ценност на града – хората, които живеят в него и го правят пъстър, жив и искрящ, анонсират организаторите.

Водещи ще бъдат Митко Павлов и Йоанна Драгнева.

Идеята на програмата във всеки от трите дни на фестивала е да покаже важните теми за столицата и нейните жители – образование, спорт и култура, с фокус върху личностното израстване и грижата за другите.

Sofia Spark Fest ще предложи целодневни активности за всеки член от семейството, а вечер на голямата музикална сцена ще се изявяват както утвърдени поп изпълнители, така и млади таланти.

15 септември е посветен на образованието, а вечерта е запазена за звездите от "Гласът на България" и Поли Генова.

16 септември е денят на спорта и активния начин на живот, който ще завърши с мега концерт на триото Белослава, Миленита и Рут.

Празникът на София – 17 септември, ще бъде посветен на изкуството и културата, а звездата на голямата сцена в тази специална вечер е Мария Илиева.


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
5
 
4
 
! Отговори
Ужасен преди 4 години
Митко Павлов, младежа с аграрна физиономия и ... ъъъ, копирах - триото Белослава, Миленита и Рут. Изумително! Тежко дишащата, втората не знам коя е, третата май е по известна с фриволното си сексуално поведение.
10
14
 
4
 
! Отговори
Korean soup преди 4 години
Как па се събраха под тази новина да коментират само титани на мисълта?!? Трябва да са ви събирали с конкурс? Невежеството, за съжаление, не е грип да го излекуваш.
9
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Има много свободни стопански постройки по селата !"Краварници "ги наричаха !Там ще бъдат много по -полезни !Но ,там се иска РАБОТА !ЯКА РАБОТА !!!
8
7
 
6
 
! Отговори
Stefko 88 преди 4 години
На 15, 16 и 17 се прави защото разчитат на случайна публика.... ще има хора в парка и затова иначе никой няма да отиде !
7
5
 
15
 
! Отговори
Forest преди 4 години
Тоест,никой няма да отиде.
6
6
 
11
 
! Отговори
Forest преди 4 години
Ако е платено ще лъсне истината за платените им гледания в тубата.
5
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Е то ако беше с пари кой щеше да отиде да ги гледа?!
4
8
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
На 15, 16 и 17 септември всички бездария от родния "шоубизнес"омръзнали на всички, ще се натрапват на посетителите на Южния парк.
3
7
 
6
 
! Отговори
Stefko 88 преди 4 години
аааа "naked water" фестивала лииии?!?!?!?!?!
2
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Кой е Рут?
1
5
 
16
 
! Отговори
Георгиев преди 4 години
Рут Колева сега ще се възгордей и ще каже, че хората за нея са отишли на този концерт. И, че е отменила концерта си по-рано за да не стане някоя трагедия от навалицата от фенове...