SPICE Music Festival ще го има, партито през август

Датите на фестивала се запазват - от 7 до 9 август в Бургас
1 юни 2020 22:15, Петя Славова
2
SPICE Music Festival ще го има, партито през август
Снимка: SPICE Music Festival

Световната пандемия бавно отшумява и след внимателен анализ на ситуацията в България и по света, организаторите на SPICE Music Festival взеха решение фестивалът да се проведе на предварително обявените дати – 7, 8 и 9 август 2020 в Бургас.

Фестивалният живот ще се върне към своя ритъм при спазване на всички актуални указания на здравните експерти и правителството за мероприятия от такъв мащаб, и при ограничен капацитет.

Вече се работи и по необходимата организация за осигуряване спокойствието и безопасността на посетителите, организаторите имат готовност да приложат и всички нови изисквания, които ще бъдат актуални към момента на провеждането на събитието.

"По време на извънредното положение феновете на SPICE Music Festival не спряха да питат дали фестивалът ще се  състои и затова с огромна радост съобщаваме новината – и тази година фестивала ще го има! Успяхме да намерим най-подходящия начин това да се случи и ви уверяваме, че вече работим усилено да осигурим всичко необходимо за провеждането му. Фестивалната зона ще бъде разширена и дори удвоена по размер спрямо миналогодишната. Така че ви очакваме през август в Бургас! Сигурен съм, че феновете на SPICE Music Festival могат да се забавляват и да бъдат отговорни едновременно." – споделя Николай Тодоров, организатор на събитието.

Всички артисти от програмата са в добро здраве, по-голямата част от тях вече потвърдиха готовността си да пътуват до България и правят всичко възможно да организират пристигането си у нас през август. В последните няколко месеца много от тях бяха принудени да се лишат от срещи с публиката си, затова нямат търпение да се върнат на сцената и да зарадват феновете си.


.


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
2
 
0
 
! Отговори
Българин преди 1 месец
ТОЧНО ТОВА ТРЯБВАШЕ! ЗА КВО СЕ ПАЗИХМЕ 2 МЕСЕЦА БЕ,ДА ПУСНЕТЕ СЕГА НАДРУСАНИТЕ ХИПАРИ ДА СЕ СЪБИРАТ ПО 1000 ЧОВЕКА НА 2 кв.м. НЕМИСЛЕЩИ ХОРА,ОЧАКВАМЕ ПРЕЗ СЕПТЕМВРИ 2-ра,3-та ВЪЛНА!!! ***