Лудогорец надви Стяуа, ще играе в Шампионска лига

В драматичен мач българите победиха след изпълнение на дузпи
Обновена: 28 авг 2014 14:37 | 28 авг 2014 00:32,
355
Лудогорец надви Стяуа, ще играе в Шампионска лига
Снимка: Булфото

Шампионът на България Лудогорец изигра пореден велик, драматичен и луд мач, удари Стяуа след продължения и дузпи пред 20 000 зрители на стадион "Васил Левски" и се класира в групите на Шампионската лига.

Българите победиха Стяуа с 6:5 след дузпи, 1:0 в редовното време и продълженията.

Така приказката за родните шампиони продължава и те си уредиха мачове с грандовете на Европа в следващата фаза на надпреварата.

Редовното време завърши с победно 1:0 за Лудогорец след феноменално попадение на Вандерсон в 90-ата минута, което доведе срещата до продължения.

В тях двата отбора не си вкараха гол, но в 119-ата минута Владо Стоянов бе изгонен с директен червен картон, което наложи на вратата да застане Козмин Моци.

Защитникът направи уникални спасявания, хвана две дузпи и успя да класира Лудогорец в групите на Шампионската лига.

Така в касата на разградчани ще влязат директно 8.6 млн. евро, а в София ще акостират звездни играчи и отбори.

Лудогорец заслужава само суперлативи за мача, както и за цялостното си представяне този сезон в Шампионката лига.

Българите отново изиграха феноменална среща в европейските клубни турнири и логично продължават да пишат история и да мечтаят за нещо още по-велико.

Подробности за мача вижте в Gol.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


355
Още по темата: ЛудогорецСтяуа
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
213
2
 
2
 
! Отговори
da преди 9 години
До lewskarНезабравай Лацио :)
212
12
 
11
 
! Отговори
да преди 9 години
Лудогорец категорично измести ЦСКА от второто място в Българския футбол и стана вторият най-успял бг отбор след Левски.
211
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
до локума: да никой нормален български гражданин не бива да плюе по български отбор изглежда , че ти не си от нормалните
210
2
 
38
 
! Отговори
Константин Корунов преди 9 години
Честито на Лудогорец! Браво !!!
209
2
 
29
 
! Отговори
Трифонова преди 9 години
Локума и всички останали против Лудогорец вие Българи ли сте?Пишете си имената не се крийте зад прякори
208
2
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
умрете в злоба Лудогорец е в Шампионска лига
207
61
 
5
 
! Отговори
гост преди 9 години
Снощи бях заложил за победа на Стяуа. Но пък има още 6 мача на които ще залагам срещу Лудогорец . Играе ли български отбор в шампионска лига - залагай смело срещу него и няма как да сгрешиш, сигурна печалба ......
206
23
 
9
 
! Отговори
АНТИОВЦА преди 9 години
ИМАХМЕ САМО ЕДИН ИСТЕНСКИ БЪЛГАРИН, ВРАТАРЯ и те го изгониха за няма нищо. Иначе за да се нагледаш на Българина колко е заблуден, СЛУШАЙ, "БЪЛГАРИ ЮНАЧИ" "БЪЛГАРИ ЮНАЧИ"?
205
6
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
хаха и сега цесекари и левскари пикаят газ от яд :D :D :D :D
204
6
 
21
 
! Отговори
lewskar преди 9 години
До 282А преди Лудогорец , на какво се радваше бе мишок ? Колко БГ отбори са правили нещо в Евротрунирите , кога ми кажи сега в днешните условия , БГ отбор ще бие Барселона , Байерн, Ливерпул или дори ....Базел . Най -голямата победа на Лудогорец е над Айндховен пожелавам им да я подобрат да речем над .... Барселона Байрен или Ливерпул ама да ли ?
203
6
 
8
 
! Отговори
скакауец преди 9 години
Я съм за СеСеКа - Бъудауски Геуан , ама ГА ЦСКА игуъае у ШЛ , значи треба да е свъушиъу свето !Оти кат ги гуедам ,мязат кат овците от уекуамата на ШЛ , а Тройчо е кат овчъуъ , викааа по тех они ток си знааат , са моат само да глуедат Уъодогоуец само по теуевизията , а кат ги утапа и на Аумиата че станат абонати на Уязангуад
202
1
 
13
 
! Отговори
Разградлия преди 9 години
Който смята че varg е мръсен предател и би продал Левски ако беше живял тогава - плюсче, който не смята монусче.
201
1
 
18
 
! Отговори
xph преди 9 години
До vargОтиди и лично им го кажи в Разград, където има и много много Българи, как ли ще се почувстват като им го кажеш?! За теб ми е ясно, ти си безгръбначно мекотело, няма и да разбереш какво е станало, с липса на мозък нормално е!
200
1
 
18
 
! Отговори
онбашията преди 9 години
До Кестенговориш сякаш зад футболните отбори седи нещо, някаква идеология или нещо велико което ги тласка напред. и видиш ли, зад лудогорец няма такава идея, а цесека и левски имат затова имат бъдеще. пълни глупости са ти в главата, това са просто отбори, смисъла им е само забавление, и отдавна е минало времето когато наистина са представяли региона си. сега във всички играят ***, цесека и левски по нищо не се отличават от лудогорец, освен по това че са по-слаби.
199
33
 
4
 
! Отговори
Ивайло преди 9 години
Чакайте бе, не играе националния отбор, че всички да викаме за него.Аз лично не харесвам Лудогорец, трябва ли задължително дда ги подкрепям ?!?
198
28
 
5
 
! Отговори
Ивайло преди 9 години
Чакайте бе, не играе националния отбор, че всички да викаме за него.Аз лично не харесвам Лудогорец, трябва ли задължително дда ги подкрепям ?!?
197
1
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Егати, 200-300 чорбари, викащи за Стяуа, привлекоха между 80% и 90% от коментарите. И това за най-безобидната игра като футбола.Сега разбирам защо нито една революция или протест не са успели в България. Защото няколко провокатори и предатели успяват да привлекат цялото внимание върху себе си и всички от тълпата забравят за какво всъщност се борят. Всичко щеше е в пъти по-лесно ако просто не обръщаме никакво внимание на тези мишоци.А тъпакът просто иска внимание, така че убий го с мълчание.
196
2
 
32
 
! Отговори
Ястребовски преди 9 години
До Ултра "Левски&q 205Абе колега , Левскар съм и да ти кажа честно още ме е срам от тая пародия дето я спретнаха на Ивайло Петев!За какви стриптийзи говориме изобщо? Това е НАЙ-ПОЗОРНИЯТ момент в 100 годишната история на отбора!!! Мустакатият и шпиц командата му от дрогирани *** в момента се представят за Левски София. СРАМ!!! Иначе Браво на Лудогорец , момчетата си заслужиха да играят в Ш.Лига.Каквото и да пишат някои Домусчиев е най- умният от шефовете в БГ футбола.
195
4
 
10
 
! Отговори
lewskar преди 9 години
Лудогорец над игра Стяуа категорично , само пропуските на все още търсещият оптимална форма Мисиджан , тази необяснима покупка Хамза и потъващият в слабата си форма Марселиньо спомогнаха на румънците да не се приберат 3-4 гола разлика.Бих предложил на великият Гетсби " Домувчиев" да се бръкне малко по-дълбоко и да купи Чипчиу от Стяуа , но мисля че вече може да картотекира само " Братси" за ШЛ.Феновете на ЦСКА сега и преди феновете на Левски с Лацио си страдат по-загубената слава , но уви!
194
20
 
4
 
! Отговори
Кестен преди 9 години
Тук все едно е турски сериал. Който не е от лудогорец е предател. Когато Левски игра в групите на ШЛ феновете на цска викаха ли само Левски ? Или обратното, феновете на Левски да викат само цска. Феновете на Сити да викат за Юнайтед. Истината е следната: Хората от провинцията, подкрепиха лудогорец. Изключвам провинцията на римската империя, защото Пловдив е футболен град. Мислите ли, че след 10 години този отбор ще съществува? А след 20 някой ще си спомня за него?