Домусчиев убеден в титлата на Лудогорец

Оптимист съм и знам, че ще се получи, заяви собственикът
9
Домусчиев убеден в титлата на Лудогорец
Снимка: Булфото

Финансовият благодетел на Лудогорец Кирил Домусчиев обяви, че разградчани отново ще станат шампиони на България. В момента "орлите" са на второ място в класирането, като изостават с три точки от ЦСКА и върха.

Бизнесменът обаче увери, че Лудогорец ще заличи изоставането си и за четвърти пореден път ще грабне златните медали.

„Моето мнение е, че ще стане, но ще бъде трудно. Винаги съм бил оптимист и знам, че ще се получи. Вярвам, че ще станем шампиони в края на сезона. Футболът стана в един момент хоби, а след това се превърна в успешен бизнес. Ние си го направихме така, сякаш правим едно предприятие. Затова поставям едно до друго футбола и фармацията", каза Домусчиев.

Ооще новини от българския футбол четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ей 6 ЦСКА е история ,минало свършило ,демек нищо не е вече ,така че ще мълчите!!!
7
2
 
6
 
! Отговори
Ludogorec преди 9 години
Цесекари,не говорете глупости-ставате смешни!!!Най-добрия БГ отбор и вече признат в Европа се казва ЛУДОГОРЕЦ ,не е ЦСКА и няма да бъде никога.Яд Ви е но ,ще плачете много преди края на сезона.Първо нямате финансиране,нямате бази,стадиона Ви не е от най-добрите(скоро Лудогорец ще си играят всички срещи в Разград)а Вие лапайте мухите софийски мекерета.Вече не забелязахте ли ,че не искат в Софийски отбори да инвестират.Дано 3 ти да станете поне Ви желая.Левски ще Ви бие и двата мача!!
6
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
бе тикво празна, ЦСКА е история и традиция....................Традиция? От 2005 та до сега ЦСКА е пълна 0, история има, но се забравя, а и на страи лаври не е лежи. Тикво празна, ще викаш на себе си, ясно!? Чорба=Подуяне.
5
9
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Какъв отбор е лудопилец бе тикво празна, ЦСКА е история и традиция. Разградските недоносчета са някакъв проект, който скоро ще замре поради алчността на собственика си Киро Гела, мутра, близък приятел и бивш съдружник на ББ в производството и търговията с амфетамини
4
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Подуяне и Чорбата много се ядосват нещо. Хайде за Подуяне е ясно, селски ***, а чорбарите? Бяхте гордост само до преди десетина години, а сега сте слабаци и ***, като подуянци. Лудогорец е отбора. И да ви е яд, това е положението.
3
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Киро кораба е платил на перуката и съдиите а честито Кирее е нема дръжава
2
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
UBEDEN SAM ,CE EDIN DEN EDIN PROKUROR , SHTE IZDADE ZAPOVED ZA AREST,I SLED EDNA-DVE GODINI V ARESTAZ SHTE BADE IZPRATEN PONE ZA 10 G. V ZATVORA.
1
10
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Значи вече е платил, където и на когото трябва, на БФС и в частност на Боби Михайлов, олигарх престъпен