Бербатов започна с гол 2015-та

Българинът вкара за победа на Монако над Гингам
14 яну 2015 21:19, Александър Попов
9
Бербатов започна с гол 2015-та
Снимка: Reuters

Димитър Бербатов се превърна в герой за Монако, след като вкара първото попадение за успеха с 2:0 над Гингам в среща от 1/4-финалите на турнира за Купата на Лигата. Вторият гол бе дело на Антони Мартиал.

Бившият нападател на Манчестър Юнайтед, който доскоро страдаше от контузия, започна като титуляр и бе заменен в 73-ата минута.

Той обаче изигра добър мач и още в 3-ата минута имаше шанс да се разпише за тима си, но топката остана зад гърба му при една доста добра ситуация.

В 8-ата минута обаче бившият капитан на България все пак вкара попадение

Таранът бе намерен на далечната греда от Ферейра-Караско и с глава прати топката във вратата на гостите и даде аванс на тима си в резултата.

Гостите останаха с човек по-малко в 36-ата минута, след като Мандан бе изгонен с директен червен картон .

Докато бе на терена пък Бербо пропусна няколко добри ситуации.

Българинът бе изведен сам срещу вратаря час след началото на срещата, но не успя да го преодолее и би право в краката му.

Няколко минути след това пък той бе на косъм да засече добро центриране и да удвои аванса на гостите, но сантиметри не му достигнаха да го направи.

Малко след това Бербатов падна в наказателното поле и реферът му показа жълт картон за симулация, а българинът в крайна сметка бе заменен в 73-ата минута от Мартиал.

Последният се разписа в продължението на срещата и оформи крайния резултат.

Още спортни новини четете в gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още по темата: бербатов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
BERBATOV-EDNA MUMIA-SMULANT I NISHTO POVECE
3
9
 
1
 
! Отговори
Alex Ferguson преди 9 години
Koi beshe toia????
2
3
 
10
 
! Отговори
Пич преди 9 години
Браво на българина! Отличен футболист, доказан професионалист е Бербатов!Но защо се отказа да играе за националния отбор по футбол на България?!Странно е, неразбираемо?Да представляваш националния отбор на страната си е ЧЕСТ за всеки спортист!Разбира се, право е на Бербатов да има избор: да играе ли, или не с националната фанелка, за да брани футболната ГОРДОСТ на България!Обаче, от морална гледна точка, той трябваше да продължи кариерата си в националния футболен отбор на БЪЛГАРИЯ!
1
0
 
9
 
! Отговори
доброжелател преди 9 години
Бербатов беее,бележи бееее!!!:)))