Левски разби Вихрен с 8:0 в първи мач за 2015-та

С хеттрик се отчете Валери Домовчийски
16 яну 2015 15:27, Александър Попов
15
Левски разби Вихрен с 8:0 в първи мач за 2015-та
Снимка: Булфото

Левски тресна с 8:0 Вихрен в първата си контрола за годината. Проверката се игра на градския стадион в Сандански.

Хеттрик за "сините" заби Валери Домовчийски, по един добавиха Луис Педро, Илия Димитров, Роман Прохазка, Ради Цонев и Бедоя. Контролата бе неофициален дебют за Стойчо Стоев начело на Левски.

Гостите започнаха атакуващо контролата и още в самото начало натиснаха здраво домакините в собствената им половина.

В петата минута Валери Домовчийски се озова сам срещу Пангев, но стреля в аут. Левски продължи да атакува и две минути по-късно успя да вкара.

Тогава Бедоя центрира от ъглов удар, при което Пангев не се намеси добре, топката достигна до Домовчийски и той без проблеми опъна мрежата на Вихрен за 0:1.

Това бяха силните минути на "сините" и в следващата си атака те вкараха втори гол. Мики Орачев центрира в наказателното поле на санданчани, където Домовчийски отново заби попадение за 0:2.

Играчите на Вихрен се опитаха да върнат един гол, но удар на Пехливанов мина встрани от вратата на Йоргачевич. В 24-ата минута Бедоя се озова на чиста позиция, но стреля в аут.

Пет минути по-късно Краев излъга защитата на домакините и намери Луис Педро, който не сгреши за 0:3.

Левски започна мощно второто полувреме и набързо вкара нови два гола. В 52-ата минута Роман Прохазка намери отлично Илия Димитров и той без проблеми направи 0:4.

Три минути по-късно "сините" забиха ново попадение, този път точен бе Роман Прохазка. Домакините бяха в нокдаун, а сините правеха каквото си поискат на терена и се забавляваха.

След час игра Левски опъна за шести път мрежата на домакините, като точен този път бе Ради Цонев. 0:7 пък направи Валери Домовчийски в 75-ата минута, а пет минути по-късно Бедоя оформи крайното 0:8.

Така футболистите на Левски заслужено записа разгромна победа в първата си контрола за годината.

Още футболни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още по темата: ЛевскиВихрен
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До ВарненьецИ цска да сменя, но някак е все тази за чорбата. Имената на Левски и Ботев са святи за всички българи.
11
4
 
2
 
! Отговори
Варненьец преди 9 години
Айде направете справка дали Левски е единствения отбор който носи името на герой! И защо Левски и Ботев да сменят? Цска не трябва ли? Живеете в стар свят... Левски е един и той е на целия народ! Спортен клуб левски е друга бира, както цска ботев локо спартак и тн... Ама злобата в българина му пречи да мисли глобално
10
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До АнонименСрещу Левски никой не пуска остроумия. За Подуяне никой не го е грижа.
9
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Айде бе, защо спряхте? Няма ли още някой да напише някое остроумие за Левски? Стана ми скучно.
8
0
 
0
 
! Отговори
доброжелател преди 9 години
На умряло куче нож да вадиш!!!!:))))
7
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Левски 18 Юли 1837 - 18 Фефруари 1873. Извинявам се. Присъдата му е потвърдена на 21 Януари 1873 от султана.
6
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Има известна разлика между Левски и спортният отбор подуянски. Левски-Васил Иванов Кунчев 18 Юли 1837-21 Януареи 1873. Разликите с отбора на милицията, Чорни и Батков, Сираков и Гонзо, като добавим и качулките са съществени.
5
4
 
7
 
! Отговори
до 4 преди 9 години
Василовци колкото щеш в БГ, но Левски е един и той заради подуенците вместо да е обединител на нацията и да се споменава само на големите български празници, ежедневно името му се намесва в футболни битовизми, като например Левски закупи Бонго-Бонго от Нигер, или Локо Пловдив прегази Левски и всякакви такива простотии! Подуенци и пловдивчани трябва да си сменят името на футболните си отбори и да се спре най-после с гаврата с имената на светините ни Ботев и Левски! Отделно от това журналистите д
4
2
 
7
 
! Отговори
до 4 преди 9 години
Ами може би и заради псувните, но никъде по света няма футболен отбор, който да носи името на националния герой на дадената страна! А също и това, че националния герой принадлежи на всички хора в дадената страна, а не само на една част от тях, затова и няма спортен отбор, независимо дали е футболен, баскетболен и т.н. по света, който да носи името на национален герой! Само в България съществува такава простотия - светините Ботев и Левски да се свързват едва ли не само с футбола !
3
5
 
4
 
! Отговори
варненьец преди 9 години
И как се гаврят с името? Гаврят се чорбарите които псуват името! Да не би цска по твоята логика да не се гаври с армията? Или Ботев Пловдив и Враца с Христо Ботев? А азис не се ли гаври с името на апостола, казва се Васил, банго василий не е ли пак гавра? докога ще продължавате с глупостите и не разберете че това е спорт?!
2
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ей не спряха да се гаврят с това свято име?! Поне едни кавички да слагат, ама и това ги мързи!
1
3
 
6
 
! Отговори
кк преди 9 години
Айде! Подхванахме ги вече!!!!