Томов вади пачки за стар бой над Левски

Премиите ще надъхат ЦСКА преди старта
21 фев 2015 13:28, Александър Попов
5
Томов вади пачки за стар бой над Левски
Снимка: Булфото

Силният човек в ЦСКА Александър Томов ще зарадва играчите на тима, като плати премиите за последните две победи над Левски, пише "Меридиан мач".

Това трябва да се случи преди гостуването на Локомотови (Сф) в „Надежда" другата неделя. Футболистите чакат по 6000 лева на човек. Бонусите трябваше отдавна да са платени.

Сега според Томов е точният момент, за да бъдат надъхани футболистите на Стойчо Младенов. Като цяло от ръководството дължат цели шест премии за историческата поредица срещу „сините".

Оттогава обаче не малка част от футболистите се смениха. Тези, които още са в ЦСКА, се надяват да получат прилична сума по картите си. За предстоящата среща с Локомотив не се предвиждат специални премии. Бонусите са определени във вътрешния правилник на клуба.

Те ще са по-високи, защото „червените" продължават да бъдат лидери и след мачовете от втория дял на първенството. След драмите за заплати вече всичко е платено.

Ръководството спази обещанието си и изплати дължимите месечни възнаграждения. Бягството на Антон Карачанаков бе изключително неприятно в момент, когато ЦСКА стяга редиците за шампионска титла.

Още новини за български футбол четете в gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още по темата: ЦСКААлександър Томов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Образованият *** е страшно бедствие! Дали се казва Батков или Томов все едно.
3
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Да закриват люпилниците на *** и хулигани веднага! Чорбата и подуянските качулки нямат място в човешко общество!
2
5
 
7
 
! Отговори
булгериииш преди 9 години
източи кремиковци за да раздава на ритнитопковците
1
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тоя престъпник го слушах при Цолова оня ден по Нова за оправдателната му присъда. Така маже и лъже, че нямате си на идея. Еб.ти аз мършата. Чорбари, не ви ли е срам, че ни се присмивате заради Борат? А вашият Томов какъв е? Още по-голям ***. Чобани червени жалки.