Домусчиев убеден: Ще бием сборен тим на Левски и ЦСКА

Босът Лудогорец иска Левски в шестицата
14 мар 2015 12:57, Александър Попов
59
Домусчиев убеден: Ще бием сборен тим на Левски и ЦСКА
Снимка: Булфото, архив

Лудогорец ще победи сборен отбор на Левски и ЦСКА. Това мнение изрази босът на шампионите Кирил Домусчиев.

Той каза още, че се радва на неформалния съюз, който направиха вечните врагове в опит да спрат доминацията на разградчани.

"Дали ме притеснява неформалния съюз между ЦСКА и Левски? Не, напротив. Радвам се, че продължаваме да пишем история. За толкова години ЦСКА и Левски никога не са се съюзявали. Ако искат да го направят, както навремето го направиха Левски и Спартак или ЦСКА и Септември. Няма да ни победят дори и обединени, защото публиката не играе на терена, а играят играчите”, каза пред „Меридиан мач” Домусчиев.

Той изрази надежда, че „сините” ще успеят да се класират в първата шестица на „А” група и нарече „парадоксално”, че това зависи от „червените”.

"Предпочитам Левски да е в първата шестица. Тъй като мачовете между двата отбора са с много публика, много заряд и на мен ми харесва да играем с Левски. Да, някой път ни побеждават те, някой път – ние. Това са мачове, които човек ги чака – не само аз, но и феновете. Така че е грехота Левски и ЦСКА да не са в първата шестица".

”Очаквам ли мръсни игри? Напротив. Смятам, че това ще е един истински кръг. За ЦСКА са важни трите точки, за Ботев са важни трите точки. Ще стане един мач, който ще е с голяма гледаемост и за такива мачове нашето първенство си заслужава. Но съдбата на Левски зависи от ЦСКА. Не всяка година се случват такива парадокси. Отделно мисля, че и за бъдещето на Левски не е добре. За мен е важно Левски да продължи да се развива, както и ЦСКА, и всички големи клубове с история. Да се надяваме, че Левски ще се справи. Пожелавам го от сърце”, добави още шефът на шампионите.

Бизнесменът коментира още тежките кризи, в които са изпаднали столичните грандове в последно време, както и базите на Лудогорец.

”Тежкото положение на ЦСКА и Левски? Аз бих избрал подходящите хора на всяко едно ниво. Бих освободил всички, които нямат нужната компетентност. Не бих направил нищо по-различно от това, което правя в Лудогорец. Ако няма възможност да взема от държавата на концесия бази, които ЦСКА чакат от години, няма никакъв проблем да си купиш и да изградиш тренировъчен комплекс, а не да чакаш някой да ти даде нещо. Така направихме в Лудогорец. Теренът го купихме и на зелена поляна, на един баир изградихме първата ни тренировъчна база и сега ни предстои да разширяваме. В ЦСКА няма здрава основа, от която да започнеш да надграждаш. Единствената база са феновете и историята", завърши Домусчиев.

Още спортни новини четете в gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


59
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
0
 
1
 
! Отговори
miro преди 9 години
кротко бе прованс, кво се пенявиш, не виждаш ли че си пълен аутсаидер...как иначе да си обясня тоталната ти провинциална комплексарщина.....
40
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Апел към селяните!Селото се ОказА точно във граЪт. Все от някъде са дошли бабите ти. София е била смешна и *** *** само до преди 120 години.
39
0
 
2
 
! Отговори
ФАШИСТ преди 9 години
до 44 "Апел към селяните ! " - наричам те СОФЕ , защото да си селянин е висше ! Предлагам на всички българи , да изберем ДЪРЖАВЕН ГРАД НА БЪЛГАРИЯ - Велико Търново , Пловдив , Ст.загора , Варна или Бургас , "столицата " да си е оставим на софетата ! софетата въобще няма да ни липсват , те вонът и цапат всичко чисто, те са "чеда " на сатаната !
38
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ей Домуса пак се плюнчи тази сутрин по БНТ, браво на журналиста, че му зададе някой от неудобните въпроси, като защо българските собственици на фирми плащат заплати на ръба на оцеляването на работещите.И естествено Домуса се заизвива като влечуго и разказваше как тока, газта и други подобни пречели да се плащат високи заплати.Ама нищо не каза за Бентлито си, което струва 20 целогодишни заплати на един работник, гадено ескплоататорско изчадие....
37
2
 
2
 
! Отговори
фен преди 9 години
До 45И Дунав
36
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Абе Домус, всички знаят че си първа дружка на Борисов и бивш съдружник във фирмата му, произвеждаща амфетамини.Естествено, че имаш пари, като си забогатял престъпно.Но да знаеш скоро отборчето ти лудопилец ще изчезне от футболната карта.Има само два велики клуба в България: ЦСКА и Левски!!!!!!!!!!!!!!!!!!
35
2
 
7
 
! Отговори
Do VARG преди 9 години
Варг, пак ли ти мазнокосо гнусно атакистче :)Сигурен съм, че си безработен деградат щото по цял ден само в тоя форум висиш нали ***.Та кажи ми кво ше стане.Аре елате, ченгетата ше ви спукат *** глави като на кучета.***.
34
3
 
10
 
! Отговори
ФАШИСТ преди 9 години
до "художника" - софе , никога няма да живея в "голямото село " и пръдните ви не искам да дишам , до "комплекси" - имам самочувствие по-голямо и от английската кралица , това , че си без "покритие " човече ти личи, Не живея в София , не работя в София , не получавам и грам от София но , София ми обира чрез данъци и малкото българско което ми е останало !Самонадеяно софе си и нищо в повече !
33
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ех ама като почнат да си вярват, стават смешни.Ако някой си мисли че това което се случва с Лудогорец с ТВ правата, с Домусчиев е хубаво много е заслепен. Домусчиев е толкова вреден колкото бяха и другите преди него.В момента управлява Домусчиев преди него бяха други.Просто е малко по излъскаво той се интересува неговите неща да са ок за да печели.Трябва много кардинална промяна във футболаизразаваща се в две думи: ОТГОВОРНОСТ и НАКАЗАНИЯ. Само тогава ще тругнат нагоре нещата!
32
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
То Лудогорец ще бият националния отбор, камо ли Левски и чорбата! *** то всъщност и ние - кочовете от квартала да се съберем, ще бием националите! Пълна драма е, ама това е друга тема.
31
2
 
6
 
! Отговори
зико преди 9 години
Ей този ни накара да да плащаме допълнително за да гледаме мач по телевизията. Дефакто ние плащаме ТВ правата на клубовете.
30
7
 
3
 
! Отговори
художника преди 9 години
До ФАШИСТА бе КОМПЛЕКСАР, що тогава всички се натискате да дойдете у София? Овца си ти, защото по-далече от носа си не виждаш! Бе ееееее .....
29
10
 
11
 
! Отговори
ФАШИСТ преди 9 години
браво на "Лудогорец " , БРАВО и на " БЕРОЕ " Ст. загора , БРАВО на " БОТЕВ " Пловдив !!! Да го духат Цъ Съ Къ и подуянските махаленски отборчета . софетата мразят България и БЪЛГАРИТЕ !
28
1
 
8
 
! Отговори
До №20 преди 9 години
Правилно е ,че ЦСКА беше отбор на БКП и Армията, докато "Левски" беше отбор на МВР и милицията т.е на ченгетата, се една дума отново на БКП!В момента целия български футбол е в дупка и дава парите си за второкласни чужденци, които никога няма да напълнят стадионите!
27
8
 
10
 
! Отговори
евлоги преди 9 години
домусов стига грухтя естествено че ще биеш сборен отбор на цска и левски .няма как да не биеш като има поръчкови съдии като цецо кръстев станислав тодоров и още много които са на хранилка при теб.няма как да не биеш като си хванал боби перуката за топките .няма кака да не биеш като десципа на бфс го е страх да не накаже някой от лудогорец да не би да те разтревожи .а кучев направо *** хваща като стане дума за лудогорец .може да биеш но не можеш да накараш феновете да обичат твоите еничари.
26
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
КАК ГО НЕ Е СРАМ НАГЛЕЦА.С БОНОВИ КНИЖКИ СТАНА БИЗНЕСМЕН А НА ХОРАТА ЕДИН ЛЕВ ДИВИДЕНТ НЕ Е ПЛАТИЛ. А БОЛНИТЕ МОЗАЦИ ОТ ЦСКА И НЕНОРМАЛНИТЕ ЛЕВСКАРИ НАПЪЛНИХА СТАДИОНА И ТОЙ ПРИБРА МИЛИОН ОТ БИЛЕТИ И ГИ ОБИЖДА И АКЪЛ ИМ ДАВА.ТАКА ЧЕ АКО НЕ БЕХА ТИЯ БОЛНИ И НЕНОРМАЛНИ МОЗАЦИ ЛУДОГОРЕЦ ЩЕШЕ ДА Е ЕДИНСТВЕНИЯ В ШАМПИОНСКА ЛИГА ИГРАЛ С РЕАЛ ПРЕД ДЕСЕТЕ ФЕНА С ЕДИН ТЪПАН.
25
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
А отбор от силните европейски първенства ще смачка сборен отбор на Лудогорец, Левски и ЦСКА.
24
3
 
9
 
! Отговори
Сандо преди 9 години
не били ЦСКА, Левски бики27 септември 2014 г."Левски" Лудогорец 3:2а сезона им почна със загъба от Хасково !!!
23
4
 
5
 
! Отговори
Сандо преди 9 години
няма ли някои да му напомни че паднаха от ЦСКА тоя сезон
22
6
 
7
 
! Отговори
Еди Койси преди 9 години
Те и втори в групата за ШЛ щяха да бъдат ама не свириха български съдии.