Домусчиев убеден: Ще бием сборен тим на Левски и ЦСКА

Босът Лудогорец иска Левски в шестицата
14 мар 2015 12:57, Александър Попов
59
Домусчиев убеден: Ще бием сборен тим на Левски и ЦСКА
Снимка: Булфото, архив

Лудогорец ще победи сборен отбор на Левски и ЦСКА. Това мнение изрази босът на шампионите Кирил Домусчиев.

Той каза още, че се радва на неформалния съюз, който направиха вечните врагове в опит да спрат доминацията на разградчани.

"Дали ме притеснява неформалния съюз между ЦСКА и Левски? Не, напротив. Радвам се, че продължаваме да пишем история. За толкова години ЦСКА и Левски никога не са се съюзявали. Ако искат да го направят, както навремето го направиха Левски и Спартак или ЦСКА и Септември. Няма да ни победят дори и обединени, защото публиката не играе на терена, а играят играчите”, каза пред „Меридиан мач” Домусчиев.

Той изрази надежда, че „сините” ще успеят да се класират в първата шестица на „А” група и нарече „парадоксално”, че това зависи от „червените”.

"Предпочитам Левски да е в първата шестица. Тъй като мачовете между двата отбора са с много публика, много заряд и на мен ми харесва да играем с Левски. Да, някой път ни побеждават те, някой път – ние. Това са мачове, които човек ги чака – не само аз, но и феновете. Така че е грехота Левски и ЦСКА да не са в първата шестица".

”Очаквам ли мръсни игри? Напротив. Смятам, че това ще е един истински кръг. За ЦСКА са важни трите точки, за Ботев са важни трите точки. Ще стане един мач, който ще е с голяма гледаемост и за такива мачове нашето първенство си заслужава. Но съдбата на Левски зависи от ЦСКА. Не всяка година се случват такива парадокси. Отделно мисля, че и за бъдещето на Левски не е добре. За мен е важно Левски да продължи да се развива, както и ЦСКА, и всички големи клубове с история. Да се надяваме, че Левски ще се справи. Пожелавам го от сърце”, добави още шефът на шампионите.

Бизнесменът коментира още тежките кризи, в които са изпаднали столичните грандове в последно време, както и базите на Лудогорец.

”Тежкото положение на ЦСКА и Левски? Аз бих избрал подходящите хора на всяко едно ниво. Бих освободил всички, които нямат нужната компетентност. Не бих направил нищо по-различно от това, което правя в Лудогорец. Ако няма възможност да взема от държавата на концесия бази, които ЦСКА чакат от години, няма никакъв проблем да си купиш и да изградиш тренировъчен комплекс, а не да чакаш някой да ти даде нещо. Така направихме в Лудогорец. Теренът го купихме и на зелена поляна, на един баир изградихме първата ни тренировъчна база и сега ни предстои да разширяваме. В ЦСКА няма здрава основа, от която да започнеш да надграждаш. Единствената база са феновете и историята", завърши Домусчиев.

Още спортни новини четете в gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


59
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
3
 
9
 
! Отговори
д преди 9 години
Не само Лудогоре, всички ще ги бият тия мизерници
20
10
 
18
 
! Отговори
Радо преди 9 години
Домусчиев ми харесва максимално! Освен, че е богат е и доста умен! Освен това е човек със стил и магнетична осанка!
19
8
 
7
 
! Отговори
gjg преди 9 години
Няма да е лошо по - малко да му се дава думата на тоя ***. Нищо конкретно няма да чуете от него.
18
3
 
15
 
! Отговори
До 16 преди 9 години
Не е нужно да е просто богат.И Тодор Батков е богат.И Васил Божков е Богат.И Гриша Ганчев е богат.И титаните и вълците са богати.НО СА АЛЧНИ ПРОСТИ МАФИОТИ - бивши борци и биячи, КОИТО НИЩО НЕ РАЗБИРАТ ОТ ИНВЕСТИЦИИ, А САМО ОТ КРАДЕНЕ.За това и са толкова слаби собственици и отборите им са жалки.Домушчиев е добър бизнесмен.Верно е, че и на него са му дошли даром кинтите и предприятията, но за разлика от гореспоменатите иска да ги развива, не да ги разпарчоса за скрап.Та така.
17
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Кой обича цска освен застаряващи чичковци и техните синове,защото са солидарни с бащите си. цска БЕШЕ! Беше отбора на БКП,създаден от БКП и толериран от БКП. Цска е най-омразния отбор,защото винаги е бил привилегированото отроче на комунистите! Затова след като падна комунизма почти нямат титли. Това говори много за този изкуствено създаден отбор с директива на БКП,а не от любовта а хората.
16
1
 
7
 
! Отговори
анонимко преди 9 години
някой хора имам чувството, че получават ерекция докато говорят за любовта си към любимия отбор, даже може и нещо повече
15
1
 
8
 
! Отговори
Lovech преди 9 години
до коментар номер 2 да не дава Господ такова бъдеще
14
11
 
6
 
! Отговори
Gandalf преди 9 години
Слушай 13, слушай,Хората, които обичат ЦСКА са от цяла България. Всякакви. И те обичат ЦСКА не защото винаги побеждава. Не защото там се работи "правилно". Това е любов истинска, тя не се купува, безценна е. За всички други има лудогорец
13
5
 
4
 
! Отговори
ни съ знай преди 9 години
Ами ако се намери някой по-богат от Домусчиев и се насочи към Левски.....................
12
7
 
7
 
! Отговори
haha преди 9 години
Босът на Лудогорец е селянин, а иначе аз лично харесвам футбола, защото си остава единствения легален начин да си купиш ***.
11
2
 
15
 
! Отговори
До 2 преди 9 години
Ако Левски и ЦСКА са бъдещето на българския футбол, еб*м ти и футбола хахахахахахСмешковци.
10
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
до 7Тоя па не вижда разлика в класите.А бе ***, до кога ще казвате на черното бяло.Лудогорец са 3 класи над ЦСКА и Левски.Последните са залязващи перални за мафиотски пари с фенове от нарко средите и застаряващи чичаци.Ако не се реформират, армейците и Левски са чао.Домуса знам, че много го мразите, щото от 5 години където ви хване, все ви пердаши.Показа ви как се прави, игра в Шампионска лига и имаше успехи.А ЛЕВСКИ И ЦСКА КАКВО ПРАВЯТ ОСВЕН СКАНДАЛИ?????????СЛУШАМ
9
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ахмак как са равностойни като и двата отбора от 20 мача срещу Лудогорец нямат и три победи ?
8
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Горна Оряховица има повече фенове на стадиона
7
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ЦСКА ОТ БЛИЗО ПЕТ ГОДИНИ НЯМАТ ПОБЕДА НАД ЛУДОГОРЕЦ, ПРАВ Е ДОМУЗА !
6
3
 
8
 
! Отговори
сляпо да прогледа преди 9 години
В Англия,подобни изказвания не могат да се чуят от треньори и футболисти,а какво остава от собственици на клубове.У нас,собствениците се изживяват като специалисти на играта,а медийните им изяви показват манталитет на плеймейтки.
5
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Казва истината човека !
4
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Домус, давай го по-кротко човече, започваш да се самозабравяш.
3
7
 
7
 
! Отговори
van basten преди 9 години
Тоо от кога разабира от футбол,смешно е,,,да си гледа там фармацията и лекарствата...
2
15
 
15
 
! Отговори
vesraux преди 9 години
Поредната самозабравила се Мутра...... Ало, не забравяй, че от високо се пада много лошо.....ЛудияГорец е от вчера до утре ! Левски и ЦСКА са историята и бъдещето на българския футбол....