"Червена" радост: ЦСКА падна от Ботев в Пловдив

Загубата изхвърли Левски от първата шестица
Обновена: 15 мар 2015 17:27 | 15 мар 2015 17:25, Александър Попов
158
 "Червена" радост: ЦСКА падна от Ботев в Пловдив
Снимка: Булфото

Ботев Пловдив тресна с 2:0 ЦСКА в Коматево и по този начин заслужено си осигури място в Топ 6 преди втората фаза на първенството.

От там изхвърча Левски. "Сините" ще играят във втората шестица и ги чакат мачове със Славия, Марек и Хасково.

Головете за Ботев мушнаха Милен Гамаков и Лъчезар Балтанов през първото полувреме. Пловдивчани изиграха фантастичен мач, раздодоха се изцяло, смачкаха армейците и логично си осигуриха победата и място в първата шестица.

От своя страна червените тотално разочароваха, записаха трета поредна загуба в първенството и мястото на Стойчо Младенов в ЦСКА сериозно се заклати.

Твърде е възможно Стойчо да бъде уволнен, а на негово място да застане Любо Пенев.

Най-доволни от развръзката са привържениците на ЦСКА, които искаха да видят вечния съперни в долната половина на таблицата. По-рано дори шеф на "червените" разкри, че футболистите са били заплашвани да загубят в Пловдив.
 

 

Още футболни новини и отзиви след мача четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


158
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Иво Тонев вън от Левски!
31
1
 
20
 
! Отговори
Левскар преди 9 години
Някой в коментарите по-долу е посочил, че Иво Тонев е човекът, донесъл толкова много радости за ЦСКА. И е абсолютно вярно. Този човек е унищожил всеки един отбор, в който е стъпил. Унижощи и Левски със своите далавери и комисионни. За 3 години в Левски Тонев успя да ни докара до 7-мото място. Успя да направи така, че ЦСКА да имат 6 поредни победни - нещо , което не беше се случвало последните 20 години.Наистина е време Иво Тонев да се маха от отбора. Нямаме повече нерви да го търпим.
30
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
А КАКВО ДА КАЖЕМ ЧЕ ПОЛОВИНАТА ОТБОР НА БОТЕВ СА ЛЕВСКАРИ ДОРИ ГОЛ ВКАРА БИВШО ***.
29
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Подуяне-Асково-НАЙ-ЧЕСТНИЯ МАЧ!
28
9
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не забравяйте, че Ботев ще изорат терена срещу Лудогорец.
27
0
 
9
 
! Отговори
Грандове та дрънкат преди 9 години
Ех, Тодоро, Тодоро...
26
15
 
22
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 9 години
Ах колко жалко е да изпуснеш титлата заради врагът си!Ах колко жалко е да си чорбар!
25
16
 
14
 
! Отговори
Браво армейци!!! преди 9 години
Голям цирк! Ха-ха, нека говедата да ги топли доста години тоя мач! Сънди е истински армеец, а при първия гол и футболист на Ботев с патерици и в инвалидна количка би вкарал гол с глава! Баба да беше там, щеше да вкара! Аз съм от ЦСКА, фен от 30 години, признавам си, че мача беше яко уреден, но нека, говедата си го заслужават, особено заради уредените титли от 90-те години!!! КЗЛ!!! САМО ЦСКА!!! Жалко само, че турците от Разград пак ще са шампиони! Борат Байганьов да закрива Уефски Подуене!!!
24
1
 
29
 
! Отговори
Жо преди 9 години
НИКОЙ не му е виновен на отбора на Батков и Гонзо!Не търсете виновник, вижте своята вина!
23
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
"Без публиката на Левски не се ли очертават по-малко проходи от мачовете на първата шестица отбори. Май всички губят."С тази "многобройна" синя публика...хаха
22
0
 
2
 
! Отговори
рв преди 9 години
до 24Вълчо,знам че си ти!
21
7
 
16
 
! Отговори
муспи преди 9 години
Левски отпада от шестицата - голяма работа българското първенство! ЦСКА се закрива, най после този 70 годишен тумор ще изчезне!
20
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Единсвено ме е яд, че можеше да имаме 4 победи над Левски този сезон. А сега ще трябва да се задоволим само с две. Но това няма особено значение, защото и без това имаме вече 6-7 поредни победи. Така че този пък "великият отбор" извади късмет, че не е сред първите 6.
19
6
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
"Най-доволни от развръзката са привържениците на ЦСКА, които искаха да видят вечния съперни в долната половина на таблицата. По-рано дори шеф на "червените" разкри, че футболистите са били заплашвани да загубят в Пловдив"Простотията и българската злоба, олицетворени от чорбивите фенове.Не е важно на мен да ми е добре, важно е на вуте да му е зле.И без тва Левски щяха да са 5-и, максимум 6-и, щото са в тотална криза.Сега обаче чорбата може да каже чао на титлата.Браво и успех на Лудогорец.
18
13
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ако Цскато е пуснало на Ботев, значи го е страх от Левски! Факт неоспорим!
17
4
 
15
 
! Отговори
рв преди 9 години
хехеехе, конспиративните теории пак се развихриха! цецка били легнали...дабе,да! те горките топката не могат да намерят,толкова са зле че и аскову ще го попилее. Обаче разни буферчета и разни рогати все друг им е виновен,все някой им подлива вода. А че ги бият кой къде ги хване не го броят. ЧЕСТИТО КАНАРИИИИИИИ
16
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Да живее Иво Тонев - човекът, който донесе толкова много радости на ЦСКА. Жив и здрав да е и още много години да ни радва. Наздраве, левскари.
15
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Какво искате за ЦСКА да е добре. Отбора е пред фалит. Има да връща около 22милиона. Сашо Томов взима пари, колко от тях е откраднал ще се разбере. Съучастник му е Ст.Младенов. Влачат се скапани футболисти-чужденци от португалски менажер като от всеки Младенов взима комисионни. Няма българи, добрите избягаха защото ги лъжат за всичко особено за зоплатити. Сига Томов ще обвини Младенов, той ще му отвърне, а ЦСКА е пред загуба на лшцинза. Нарушават се грубо договори с големи неустойки.Идва фалит.
14
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
КЕЕЕЕФ. Браво на Тонев и Мустачко, изградиха наистина един стойностен отбор, който заслужено ще заеме 7-мо или 8-мо място.
13
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен 1Цесекато първо казваше, че иска Левски, за да има гарантирани 6 т. в първата шестица. Ама май нещо не бяха много сигурни.