"Червена" радост: ЦСКА падна от Ботев в Пловдив

Загубата изхвърли Левски от първата шестица
Обновена: 15 мар 2015 17:27 | 15 мар 2015 17:25, Александър Попов
158
 "Червена" радост: ЦСКА падна от Ботев в Пловдив
Снимка: Булфото

Ботев Пловдив тресна с 2:0 ЦСКА в Коматево и по този начин заслужено си осигури място в Топ 6 преди втората фаза на първенството.

От там изхвърча Левски. "Сините" ще играят във втората шестица и ги чакат мачове със Славия, Марек и Хасково.

Головете за Ботев мушнаха Милен Гамаков и Лъчезар Балтанов през първото полувреме. Пловдивчани изиграха фантастичен мач, раздодоха се изцяло, смачкаха армейците и логично си осигуриха победата и място в първата шестица.

От своя страна червените тотално разочароваха, записаха трета поредна загуба в първенството и мястото на Стойчо Младенов в ЦСКА сериозно се заклати.

Твърде е възможно Стойчо да бъде уволнен, а на негово място да застане Любо Пенев.

Най-доволни от развръзката са привържениците на ЦСКА, които искаха да видят вечния съперни в долната половина на таблицата. По-рано дори шеф на "червените" разкри, че футболистите са били заплашвани да загубят в Пловдив.
 

 

Още футболни новини и отзиви след мача четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


158
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
5
 
6
 
! Отговори
тт преди 9 години
Историческите събития на които ставаме свидетели по отношение на фк лефски в негативен план нямат край .
51
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ЛЕВСКИ И ЦСКА НЕ СА ОТБОРИТЕ КОИТО БЯХА ПРЕДИ 30 ГОДИНИ. СЕГА КОЙТО ГИ ХВАНЕ ТОЙ ГИ БИЕ. БЯХ ЛЕВСКАР ДОКАТО ГУНДИ БЕШЕ ЖИВ. СЛЕД КАТО ТОЙ ПОЧИНА УМРЯ И ЛЕВСКИ.
50
8
 
7
 
! Отговори
petar stojn4ev преди 9 години
защо говорите глупости аз цска не съм гивиждал така настървено да играят се едно това беше мачът на животаим сегае многолесно да кажем че мача е продаден звучи като едно голямо оправдание а се окказа че царят е гол толкова си могат хаи ваните между другото не съм ботевист а локомотивец
49
7
 
14
 
! Отговори
Боби Ай преди 9 години
Цска да се накаже с отнемане на лиценза и във В група!!!!! Феновете били заплашили футболерковците да загубят,а те виждаш ли се уплашили ......и паднали без да искат!!!!! Отнемане на лиценза и разформироване.....къде е БФС,къде е г-н Перуков?????......Мафия......
48
3
 
20
 
! Отговори
ne4 преди 9 години
Типи4но по шопски ....Я не сакам я да съм добре,я сакам Вуте да е зле
47
2
 
8
 
! Отговори
Мразим търтеите преди 9 години
"4 кинта за такова порно не давам , гледах Челски -Саутхемптън ! Някой май пак ще е ФК Калъфка"Аз пък ритах с приятели. Беше супер, направихме си страхотен мач и се раздвижихме чудесно. А ти стой пред телевизора и подкрепяй отбора до край, нали си истински фен?
46
2
 
15
 
! Отговори
Румбо преди 9 години
ЦСКА се изгавриха може би заслужено с Левски,ама има малък проблем-свикне ли един елитен отбор да приема загубите за нормално явление....лошо му се пише!А и Левски се очертава като по-удобен съперник напоследък.Ще бъде голямо шоу накрая Ботев да изяде главата на ЦСКА.
45
1
 
4
 
! Отговори
До "до Левскар& преди 9 години
"Вярно е това , но и другите отбори не са по-добри от Левски с изключение на Лудогорец ."Това, че другите отбори са слаби, не означава, че трябва да се сравняваме с тях. Да, другите са слаби. И въпреки това от 22 мача имаме 8 загуби, 4 равенства и едва 10 победи. Това е срамно за отбор като Левски. А сега като играем още мачове с "великани" като Хасково, Марек и Славия едва ли нивото на отбора ще се вдигне особено много.
44
1
 
3
 
! Отговори
до 48 преди 9 години
Значи щом са променили регламента Левски ще вземе купата на България !
43
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
На калпавата ракета космоса и пречи.Вижте си обора бе рогати.Когато ЦСКА стана шампион със 16 точки преднина цялата дс мафия беше задействана синята свлоч да играе в шампионската лига.ДНЕС ФК ЦСКА БЕШЕ ОТМЪСТЕН
42
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
4 кинта за такова порно не давам , гледах Челски -Саутхемптън ! Някой май пак ще е ФК Калъфка
41
0
 
8
 
! Отговори
до Левскар преди 9 години
Вярно е това , но и другите отбори не са по-добри от Левски с изключение на Лудогорец .
40
0
 
19
 
! Отговори
Левскар преди 9 години
Време е за реформи в Левски. Нещата не могат да продължават по същия начин. И да обвиняваме Ботев или ЦСКА за нашето позорно класиране е просто смешно. С тази безобразна игра Левкси определено нямат място сред първите шест.Време е да има оставки. Но този път не треньорски - Стойчко Стоев е от 2 месеца в Левски и с нищо не е виновен за негативните резултати. Но Тонев, Гонзо и Батков трябва сериозно да се замислят дали те не са най-голяма причина за проваления сезон.
39
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Само дето финалистът за купата не играе в Европа и това е променено вече от около една година. Не се изказвайте неподготвени. Единствен шанс Левски да играе в Европа (ако вземе лиценз де) е да спечели купата.
38
7
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ах каква интересна футболна пролет предстои,битките между Левски и Хасково ще продължат.Опашкарските дербита винаги са били интересни когато се срещат отбори от една черга
37
5
 
10
 
! Отговори
хахахааха преди 9 години
На Левски му трябва само финал с Лудогорец за Купата на България и е в Европа , защото Лудогорец става шампион и дори да вземе и купата втория отива . Кой сега е измамената камила ???
36
8
 
14
 
! Отговори
гьон сурат преди 9 години
ЦСКА с поредно мафиотско изпълннение , УЕФА трябва да разследва този мач за уреден резултат!
35
1
 
8
 
! Отговори
ДИСАГИТЕ преди 9 години
Истината е че Стойчо няма никакви треньорски качества!Отделно футболиститена ЦСКА са пълнеж от не ориентирани цмотаняци с възможности на махленски играчи.Цска ще пада и в плейофите.На отбора му липсва елементарна футболна визияОт сегашната селекция и най добрият футолист(аз не мога да посоча такъв защото е валидна квалификацията кой от всички е най слаб)не би имал шанса да играе в някогашен отбор на Б групите ни!
34
5
 
10
 
! Отговори
Симитлията преди 9 години
Чорбарската злоба им изяде главата , защото загубиха титлата точно днес ! Пука им на Левски дали са 4 или 7-ми така и така място в турнирите нямаше да дойде от там . Сега ще се концентрират и ще си вземат купата и виза за Европа , а чорбата накрая и Европа няма да види , защото Ботев я им върне 3-те точки я не !
33
14
 
10
 
! Отговори
Браво армейци!!! преди 9 години
Сега Ботев трябва да счупат краката на турците от Разград, да ги изпоконтузат! После Ботев ни лягат в двата мача - 6 сигурни точки за ЦСКА срещу Ботев и титлата се решава в директните мачове между ЦСКА и Лудогорец! Няма защо да ходим на цирк! Нашето футболно първенство е най-хубавия цирк! Честити 4 мача на говедата с Хасково и Марек! Борат Байганьов да закрива Уефски Подуене! САМО ЦСКА! КЗЛ!!! Сънди е истински армеец!!!