Севиля защити трофея, пак покори Европа!

Андалусийци надвиха Днипро с 3:2 на финала във Варшава
Обновена: 28 май 2015 14:03 | 28 май 2015 07:36,
8
Севиля защити трофея, пак покори Европа!
Снимка: БТА

Севиля успя да защити трофея си в Лига Европа, след като спечели с 3:2 срещу украинския Днипро на финала, който се игра на "Националния стадион" в полската столица Варшава.

Мачът бе изключително зрелищен и предложи на зрителите страхотен футбол и много голове от двата тима, а украинците допринесоха сериозно шоуто да се получи.

Калинич откри за украинците още в 7-ата минута, но в 28-ата Кришовяк изравни резултата. Три минути трябваха на севилци да стигнат до пълен обрат след гол на Бака.

С прекрасен удар от фаул обаче Ротан изравни минута преди края на полувремето.

Подробностите за срещата в Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
2
 
2
 
! Отговори
циника преди 8 години
Шахтьор ги убиха със 7:0, Динамо Киев не са виждали скоро ШЛ, а Днепър се промъкна с гол от засада на полуфинала срещу Наполи. Срещу Севиля пък бяха като мишлета - андалусците си взеха мача с лекота. Когато им беше нужно, натиснаха, вкараха, после си почиваха.
6
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Евала на украинците, гръмнаха им държавата и пак трите украински клуба Динамо, Шахтьор и Днипро са с класи над който и да е руски отбор!
5
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Все пак второ място в клубен шампионат на Европа не е малко за Днипро.
4
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ейй скъсаха се снощи да крещят ''Бойко-Бойко, Бойко". Може ли да имаме толкова сервилни шпикери. Севиля ги размаза във всяко отношение. Терена беше под всяка критика и това спаси Днипро от разгром.
3
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Потрошенко присъства на мача като се надяваше да се срещне с новоизбрания полски президент на стадиона, но удари на камък. Дуда отказа срещата и украинския убиец на жени и деца седна до загубилия изборите Комаровски.
2
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Честито на Севиля, още от групите се видя, че нещата отиват към тях! :)
1
21
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Този турнир пък кой още го гледа. Бати безинтересния. Истината е в ШЛ! Нямам търпение да дойде 6-ти юни и да видим Барса и Юве в зрелищна битка на финала в Берлин!