Левски се отдалечи от титлата след загуба в Разград

С човек по-малко Лудогорец победи "сините" с 2:1
21 фев 2016 18:00,
33
Левски се отдалечи от титлата след загуба в Разград
Снимка: БТА

Лудогорец почти уби интригата още на старта на пролетния дял на "А" група, след като победи с 2:1 основния си конкурент за титлата Левски. Така преднината на разградчани на върха пред "сините" набъбна на 8 точки – 39 срещу 31, а Берое вече е на 2-ро място с 33 т.

Дербито в Разград не беше от най-високо ниво, но класата на Марселиньо се оказа решаваща за крайния му изход. Бразилецът с брилянтен пас изработи гола на Вандерсон още в 5-ата минута и сам реализира второто попадение от фаул в 55-ата минута.

Шампионите завършиха мача в намален състав, след като 20 минути преди края Козмин Моци беше изгонен с директен червен картон за безумен фаул. Малко след това Роман Прохазка намали на 1:2, но силите на Левски за изравняване не стигнаха и до края не падна нов гол.

Георги Дерменджиев заложи на шестима бразилци в титулярния си състав, като Жуниор Кишада беше предпочетен пред Клаудио Кешеру на върха на атаката.
Стойчо Стоев пък пусна петима дебютанти – Александър Александров, Сърджан Лукин, Мехди Бурабия, Франсис Нар и Венцислав Христов, но въпреки това столичани изиграха слаб мач.

Четете още спортни новини в gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още по темата: ЛудогорецЛевски
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Дебелян Пеевски вероятно е свалил 20-тина кила от нерви.
24
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До До 2плювалник му кажи и го зарежи...........хахахахя
23
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До АнонименЧервена мъкаааа и омразаааааа.....аматьорите играят по селата.....кой е там ...кой.....един залязващ изкуствен експеримент на комунистите........в момента наследниците на *** злобеят срещу отбора на народа защото са напълно безсилни срещу хода на цивилизацията.
22
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До До 2какво ни остава на нас червените освен злоба и мъкааааа.....аматьорскаааа...хахахаха
21
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
На тези *** от Гейарена трябва да им се забрани носа си да показват на запад от Калотина. Не останаха вече географски обекти , които от Гейарена да не са ги открили. Скрийте им международните паспорти на тези подуенски ливади. Да си играят с Монтана , Враца и Видин и на друго място да не се показват. А съгледвачите на Челси и Арсенал ще гледат Краев на ливадата.
20
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Левски са на трето място при положение , че три отбора които в миналото първенство им скъсаха задниците ги няма в групата. ЕЙ голям обор е тва Левскиньо. С голем тренер и спортен директор. Ама нещо мега звездата Краев отново не бележи. Защо бе Мунчовци ? Или Вие си мислите че Венци, Матондо и Нар ще бележат ? А дано ама надали. Най- добрия таран в момента след напускането на Асприля в България е Преслав Йорданов. Може би съдията трябваше да изгони трима от Л---ец за да може Левски да вземе точка
19
0
 
6
 
! Отговори
Цецка преди 8 години
До ЛАВИНАТА МАЧКАААААААЦЕЦКА ... Ама ,,ЛЕЦКА,, няма да е даже и ТРЕТА...
18
1
 
6
 
! Отговори
ЦСКА преди 8 години
И през зима и през лято, СИНЬОТО сакато...
17
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
е па левски че станат софийски шампиони
16
0
 
9
 
! Отговори
история преди 8 години
Има две исторически личности, които са святи, а някакви подуянци и коматевци петнят имената им.
15
15
 
7
 
! Отговори
Левски или Смърт преди 8 години
Въобще не ме интересува че пеевски и Бойко са новите чорбаджии в ЛЕВСКИ важното е че мачкаме наред и ако не тази то догодина сме в Европата най малко на полуфинал за ШЛ или на финал за купата на Европата виждам потенцияла в нашия състав виждам переспективата момчета се борят и блъскат разбира се все пак е футбол не е балет е не сме дрийм *** от времето на Мъри но все пак за нас ще се говори тепърва не само в Европата пък те Лудогорец ще свършаот парите като цска но БОЙКО и ПЕЕВСКИ никога
14
3
 
9
 
! Отговори
gost преди 8 години
искам да попитам градев и тонев доволни лиса от изхвърлянето на литекс и без нас не станахте шампиони с тая умряла селекция и иляна раева ви осмя срамни и жалки *** няма титлаа няма купа има само грозна тишина
13
5
 
18
 
! Отговори
До 2 преди 8 години
Левски е най-изпадналия отбор в слънчевата система, а феновете му са най-затъпелите типове в нашата галактика.
12
1
 
5
 
! Отговори
onz преди 8 години
До Набил Еженавинемой бара на ората жените с мундар ръки, саждо
11
16
 
6
 
! Отговори
ЛАВИНАТА МАЧКААААААА преди 8 години
Чорбарите ряпа да ядат!(без сол. Само варена ряпа.)В крайното класиране на българските отбори между ЛЕВСКИ и Ц(*цка ще има към 50 друга отбора.Хахахахааааа (б.а. Това е ЗЛОКОБЕН смях!)
10
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До ЛАВИНАТА МАЧКААААААА Смени дилъра , много си зле
9
1
 
14
 
! Отговори
ставри преди 8 години
До ЛАВИНАТА МАЧКАААААААСлез,слез на земята,бацеИли те хванал някакъв нов грип?
8
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Така си, играта беше мъка на този мач. То, това ръргби ли е, или футбол. Вече не ми се и гледа това първенство. Сега така ли ги учат, толкова ли си могат. Това е някаква биткаджийница съвременния футбол.
7
13
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Днес вълшебното трио на ФК БОСТАН Пеески ,Бойко и Цацаров бе безпомощно
6
6
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
срещу големите подуенци могат да бият само и единствено със силна съдийска помощ(поне два червени картона, дузпа и силни нерви на ръководството на противника), друг вариант на този етап не се вижда!