Стоев: Ако Гонзо си тръгне – аз ще съм лоялен

Най-важният мач е всеки следващ, заяви треньорът на сините
3 апр 2016 08:01,
7
Стоев: Ако Гонзо си тръгне – аз ще съм лоялен
Снимка: архив БТА

Треньорът на Левски Стойчо Стоев обяви, че би последвал спортния директор на клуба Георги Иванов, ако си тръгне.

"Георги Иванов е човекът, който ме покани в Левски. При едно негово напускане аз ще съм лоялен към него и ще го последвам. Такъв човек съм", каза наставникът на "сините" след успеха над Берое с 1:0.

"Естествено, защо да не е реален. Във футбола резултатът винаги е реален по простата причина, че единият отбор побеждава, а другият – губи. Въпросът е малко странен. Берое общо взето нямаха много ситуации, ние имахме повече, които не успяхме да реализираме".

"Винаги когато имаш голяма преднина, това променя много неща. Ако не ни бяха взели тези точки, сега щяхме да имаме такава преднина, че и да бяхме губили до края, пак щяхме да сме втори. Прекалено много ни е къса паметта, за да не си спомняме от къде сте тръгнали, къде сме били. Искаме да прескочим едни стъпала, които няма как да прескочим", добави той.

"Бих казал, че наистина се загуби реализмът за създаването на един Левски. След като вземеш толкова състезатели, трябва да ги изградиш като отбор. Трябва време. Реализмът отстъпи място на едни спекулативни предположения, изгуби се очевидното и започна да се изтъкава някакъв килим от предположения, които нямат нищо общо с действителността”.

"Твърде рано е да се коментира каквото и да е. Имам си съображения. В момента най-важен е всеки следващ мач. Искам да дам нужното спокойствие на футболистите. Знам им качествата. За Европа нямам представа, но за България сме един добър отбор”, добави Стоев.

За още спортни новини - четете Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
1
 
! Отговори
Gost преди 8 години
Уволнение и на двамата
5
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Докога ще занимавате хората със съдбата на този столипиновски ром?
4
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Нека си стои Гонзо, който ги хване той ги бие подуенчетата. Истината е, че никога повече няма да бъдат шампиони, както е през последните години. Лудогорец ще им светва лампичката за ориентир.
3
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Без инжинера не става!
2
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Аааа не сакън, никакви такива, никакво махане! Толкова са си добре със Гонзо, Стоев и т.н. компанията.Идеални са си футболен клуб Левски си тъпче на едно място, развитие нула, много са си добре.Ще вземат да ги махнат и да дойдат някакви дето разбиран от футбол и им се работи и ще вземат да оправят нещата, айде да ги нямаме такива! ;)
1
3
 
4
 
! Отговори
ставри преди 8 години
Защото като изгонят Гонзо кой ще го търпи?