Васил Колев се изцепи: ЦСКА-София е урод от Микре

"Не могат един мач да организират, а претендират за дерби"
Обновена: 12 окт 2016 14:25 | 12 окт 2016 14:25, Георги Пешев
10
Васил Колев се изцепи: ЦСКА-София е урод от Микре

Бившият председателят на тръст "Синя България" Васил Колев, който бе изритан от Управителния съвет на Левски, излезе с любопитен коментар във Фейсбук преди наближаващия мач между "сините" и ЦСКА-София. Колев отскоро е известен със звучния прякор "Очко-бобочко", даден му от президента на Славия Венцеслав Стефанов.

"Защо Тръста, НКП и Левски изразяват позиции в последните дни и искат да домакинстват срещу урода от Микре на своя стадион?"

"Ами ето за това. Защото селяндурите се чувстват гости на столицата, не могат един мач да организират като хората и силата им явно е само в това да провокират, както години наред го правят в Ловешки окръг."
 
"Днес е сряда по обяд и не се знае още кога ще има билети, как ще се пуснат, откъде ще се купуват, кой къде ще сяда и т.н. Това са им претенциите за "вечно дерби". Отделно полицията очевидно иска да зачеркне всичко добро, свързано с реда и сигурността на хората на стадиона, което се е създало с огромните усилия на НКП през годините. Всъщност Ловеч винаги е било мястото, където няма никакъв ред".
 
"Билети се продават от една набързо скована къщичка, полицията влиза в сектора, провокира и бие. Съответно публиката чупи. Полицията също чупи имущество и глави".
 
"На този етап единственото, което се усеща е, че след като пренесе Литекс в София, микренецът иска да пренесе и мачовете Литекс - Левски в столицата с цялата съпровождаща ги простотия и селяния. Литекс не е ЦСКА и няма никога да бъде. Вижда се, че не става на терена, няма да стане и извън него".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още по темата: ЦСКАЛевскиВасил Колев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
По добре *** от Микре, отколкото недоскиф от село Подуене
7
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ха! Днес, сложете си звездички в заглавието.
6
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Очко Бибочко, преди да дава квалификации, да се погледне в огледалото. Да види какво е истински ***.Кой въобще дава трибуна на наркозависими индивиди от малцинствата?
5
1
 
1
 
! Отговори
Village of Poduene преди 7 години
Poduene rules!!!
4
1
 
2
 
! Отговори
Румен преди 7 години
До ЦоЦкАИ ДИНАМО-СОФИЯ СЪЩО
3
3
 
5
 
! Отговори
ЦоЦкА преди 7 години
ЦЕСЕКА УМРЕЕ, АЛЕ АЛЕ АЛЕЕЕ
2
9
 
4
 
! Отговори
аз преди 7 години
Ти не си тоя който ще каже кой кой е.*** ***,а и какъв е тоя?
1
7
 
6
 
! Отговори
Бат Венци преди 7 години
Ооо,Очко Бибочко реши да изпълзи от дупката си! :)