Левски гони Боримиров и Митов заради Херо

"Сините" готови да дадат цялата власт на Димитър Димитров
9 юни 2017 13:30, Веселин Коларов
9
Левски гони Боримиров и Митов заради Херо
Снимка: Bulphoto.com

Ръководството на Левски не се е отказало от идеята да започне сезон 2017/18 с нов треньор. 

От "Герена" вече са влезли в контакт с Димитър Димитров, който в момента е начало на казахстанския Иртиш. Изпълнителният директор Красимир Иванов се е срещнал вчера с Херо в Бургас, пише "Тема спорт".
За да го привлекат, "сините" са склонни не само да го направят наставник, но и да му дадат цялата спортно-техническа власт.
 
Това поставя по въпрос бъдещето не само на Николай Митов, но и на Даниел Боримиров. Не е ясно дали обаче Димитров ще приеме офертата. През последните години той на няколко пъти беше пред завръщане в Левски, но преговорите пропадаха в последния момент. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още по темата: Левски
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
0
 
! Отговори
НЕЗАМЪРСЯВАЙТЕ ЕЗИКА преди 6 години
ИМА СИ БЪЛГАРСКА ДУМА БЕ ПИСАРУШКИ , ЗАЩО ПОСТОЯННО МИ СЕ НАТРАПВАТ ТЕЗИ НИКОМУ НЕНУЖНИ ЧУЖДИЦИ , КАТО оферта ЕТО ВИ БЪЛГАЕСКАТА ДУМА КОЯТО Е ЗА ВСЕКИ РАЗБИРАЕМА , А ИМЕННО - ПРЕДЛОЖЕНИЕ , ПРЕДЛОЖЕНИЕ ! ! !
7
0
 
1
 
! Отговори
Коментатор преди 6 години
До АнонименТочно този треньор винаги давам като пример за некадърност от страна на ръководители. Млад, интелигентен, спокоен, тактичен и културен човек постигнал успехи на клубно и национално ниво. Едва ли някога в България ще дойде подобна фигура. Едва ли е имало подобна и в миналото.
6
1
 
1
 
! Отговори
Изгърбич Задвратян преди 6 години
парите, парите с които влачите държавата кога ще платите? херо е последния дето ще дойде да работи за слава. а дедо боре ще си тръгне малко преди да спрат тока на геренбахче.
5
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ГДА,не се подавайте на внушения на свои и чужди!За дапребъде Левски,действайте разумно ,последователно и търпеливо!А публика,която само създава главоболия и проблеми,не ви трябва!
4
1
 
5
 
! Отговори
сминдух енд чесън преди 6 години
Утвърден треньор, доказан навън,у нас има само утвърдени некадърници.Дори да има хора с потенциал няма как да изплува ,а няма капацитети да забелязват детайлите
3
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ръководството на Левски имаше шанс със сърбина Йоканович, интелигентен и млад, успешен в Англия. Вкара отбора си от Първа дивизия във Премиер шип. Левски не ми дадоха време да поработи и какво измислиха, накараха го да напусне и кого взеха, Гонзо???? Защо го взеха, защото обичал Левски??? А колко разбира е отделен въпрос. И се започна кой от кой по-обичащ Левски, колкото по-левскар толкова по-смотан. И от всички тези простотии Левски заприлича на нищо. И днес с този мочко Митов, го докараха до н
2
0
 
18
 
! Отговори
Синьо преди 6 години
Херо е добър треньор, но Левски в момента е змиярник. Не зная дали ще го оставят да работи спокойно. Или знам. Няма. Тези от агитката са повече вредни от колкото полезни за отбора. Много лошо впечетление ми напраха на мача с Верея.
1
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Херо трябва да е луд да се забърка с фалирал обор.