Стоичков: Реал спечели три титли за 10 г.. Това е позор!

"Мадридчани могат само да мечтаят за успехите на Барса"
13 юни 2017 12:23, Веселин Коларов
34
Стоичков: Реал спечели три титли за 10 г.. Това е позор!
Снимка: Reuters

Легендарният нападател на Барселона и България Христо Стоичков за пореден път захапа големия противник на каталунците Реал Мадрид. 

Кавалерът на Златната топка за 1994 година даде обширно интервю пред "Р-Спорт", в което не пропусна да се заяде с "белия балет", който през този сезон постигна дубъл – Шампионска лига и титла в Испания.
 
"Финалът с Ювентус не го гледах. Наистина, не мога да гледам как Реал побеждава. Но те в продължение на десет години станаха шампиони три пъти. Това е позор. Истински срам за Реал. В продължение на 30 години имат само седем титли (б.р.- всъщност са единадесет). С такива възможности, каквито има Реал, това е смешно. Мадридчани не могат да спечелят пет трофея за един сезон, както направи Барселона. Могат само да мечтаят за това", заяви Стоичков.
 
Той не пропусна отново да направи сравнение между големите звезди на световния футбол Лео Меси и Кристиано Роналдо. "Няма съмнение, че това са двамата най-добри играчи в момента. Но вярвайте ми, с Меси никой не може да се сравнява. Така както Реал не може да се сравнява с Барса. Там не могат да играят нашия футбол, школата им не може по никакъв начин да се сравни с Ла Масия", каза още Стоичков.
 
На въпрос, че Кристиано Роналдо заслужава Златната топка най-много, той отговори: "Защо? Тя се дава през януари. До тогава може да се промени всичко". 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не е лесно да си гигамегапрос! Колкото и да се пънеш, на рябота няма да се вземат Барса. Щото те виждат какъв *** си!
6
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Стоичков за Барса е нещо като Роската Плевнелиев за американското посолство.
5
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ицо е отново култов и мегатъп...
4
1
 
29
 
! Отговори
OMG_Lucker преди 6 години
Стига си се "свалял" на БарЦа Христо, жалка работа е това. Няма да те вземат за треньор на децата, няма да те вземат за сътрудник дори.Помня четох, как беше казал, че титлата е за Юве. И кво стана? А сега изведнъж не бил гледал мача... Ай стига бе, излагаш се пич. Ако някой ми каже, че дори една купа на Кеш е малко... значи нищо не разбира, а Реал в последно време им стана навик. Ти пак си харесвай БарЦа, пак си ги подкрепяй, но такива глупости по адрес на Реал не са адекватни.
3
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ице, Ице, гениален футболист и жесток селтик, как можа от любимец на целия народ да се превърнеш в такъв омразен ?
2
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Прав си бе, ама нали става дума за фенщина... наште са най-добри и точка!
1
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ицата не се усеща къде е разликата между лека ирония и фенско пристрастие и откровеното плещене на страхотни глупости! Да отричаш очевидното и да плюеш по успеха на другите е най-малкото НЕМЪЖКО!