Галатасарай и Бешикташ в битка за Обертан

Двата гранда искат звездата на Левски през януари
29 сеп 2017 09:00, Веселин Коларов
10
Галатасарай и Бешикташ в битка за Обертан
Снимка: Levski.bg

Със силните си изяви с екипа на Левски Габриел Обертан започна да привлича погледите на чуждестранни клубове към себе си. 

Затова и скаути на турски клубове ще седнат в ложите на “Герена” по време на неделния двубой срещу Черно море. В местната преса вече се появиха информации. че Обертан е хванал окото на съгледвачи, работещи и с грандовете. Твърди се, че той е в полезрението на Галатасарай и Бешикташ, които през зимата ще имат нужда от подсилване в предни позиции, пише "Тема спорт".
 
Интересното е, че в Галатасарай играе бившият футболист на Левски Гари Родригес, а той е пред трансфер в бившия клуб на Обертан - Нюкасъл.
 
От “Герена” са доволни от интереса към 28-годишния французин, но не смятат да се разделят с него. В момента той е незаменим в концепцията на Делио Роси. Италианецът реши да постави Обертан в ролята на плеймейкър, а играчът се справя отлично с нея. Доста често време на двубоите Габриел се изтегля и на фланга, откъдето пробива в наказателното поле.
 
До момента бившият футболист на Манчестър Юнайтед има 9 шампионатни мача за “сините”, в които реализира 1 гол. Той пристигна на “Герена” през лятото като свободен агент и подписа с Левски за 2 години.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още по темата: ЛевскиГабриел Обертан
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
3
 
! Отговори
НАГЛОСТ преди 6 години
Ако вземат два или три милиона за него да го хързулват на момента. За тия пари ще купят поне 3 нови млади момчета с перспектива за развитие и нови печалби.Този втория сезон ще загасне.
5
1
 
2
 
! Отговори
Пената от Мировяне преди 6 години
С Делио Роси заедно !!!
4
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Поискат ли го ще го вземат, нали не мислите, че в договора няма клаузи с които да може да се махне бързо, за да дойде такъв футболист в България ще постави условие при добра оферта бързо да си тръгне
3
0
 
10
 
! Отговори
1 преди 6 години
До Анонимен-3ганчо.и дума не може да стане за разликата ,между Галатасарай,Бешикташ,и селския лудогорец.
2
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аз не виждам нещо лошо ако Левски го продаде за няколко милиона на турците.Взимаш за без пари, после продаваш за милиони. Ми така де. пък и човека играе за пари.
1
3
 
17
 
! Отговори
Див Петел преди 6 години
Е не може да не изкоментирате нещо негативно за Левски. Турските отбори да си гледат работата. Да са го взели като свободен агент. Имат си скаути да обикалят окололията на Литекс - София и да си вземат от ловчанлии играчи.