Разград в полиция преди дербито Лудогорец - Левски

Предприемат се сериозни мерки за опазване на обществения ред
29 окт 2017 12:27,
25
Разград в полиция преди дербито Лудогорец - Левски
Снимка: архив "Булфото"

ПФК Лудогорец и полицията в Разград ще вземат сериозни мерки за опазване на обществения ред преди, по време и след предстоящия мач с Левски от XIV кръг на Първа лига.

Клубът напомня, че фенове с артикули на гостуващия клуб няма да бъдат допускани в секторите с привърженици на домакините. Достъп до стадиона няма да имат лица в нетрезво състояние и такива, употребили наркотични вещества. Внасянето на остри и опасни за здравето предмети, както и използването на пиротехнически средства е абсолютно забранено, пише gol.bg.

Достъпът с хладно и огнестрелно оръжие, както и спрейове със защитен газ, също е забранен. Стадион "Лудогорец Арена" разполага със система за видео наблюдение, благодарение на която нарушителите ще бъдат идентифицирани и предадени на органите на реда.

Феновете на Левски ще могат да си закупят билети за мача, който започва в 18,15 ч., от каса пред сектор "Гости", който се намира на южната трибуна на стадиона. Билетното гише отваря в 16,00 ч. Достъп до касата ще имат само привържениците, които са минали предварителна полицейска проверка.

Стадион "Лудогорец Арена" ще отвори врати в 16,30 ч. Всички фенове подлежат на щателна проверка по входовете.
ПФК Лудогорец призовава феновете да се възползват от предварителната продажба на билети и да дойдат на стадиона по-рано, за да се избегне струпване по входовете.

Още спортни новини четете в gol.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
абе *** ЦСКА много разчиташе на Вас да вземете от далиормана една точк ама се у срахте
15
2
 
2
 
! Отговори
DDD преди 6 години
Евалла на сините орли!
14
1
 
2
 
! Отговори
Руди Хес преди 6 години
Цвичи ли се ?Веднага да спре да се *** !
13
3
 
3
 
! Отговори
Изгърбич Задвратян преди 6 години
тия 200 *** дето ше стигнат до делиормана ще да са много страшни, почти като оня геврек дето си заключва темите след като напцува чорбата, та му олекне
12
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
тва левскито много силни бе феновете им казха че ще бият ама шута на треньора си с тази ретро игра ми напомят старите филми
11
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
днес състезанието ще бъде между мерцедес и старо ретро фиатче познаите кои ще победи
10
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 5Надявам се че печелиш добри пари от залагания, защото обикновено печелят само организаторите на залаганията.А участниците само си мислят че е лесно да отгатнеш резултата.А резултата просто е описан в теория на вероятностите.
9
10
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абе, резанчовци, ако напуснат щофьора на автобуса и масажиста, отбора още ли ще се нарича български? То само шведи, български език не се чува, два самосвала публика и то в град, където само ветрове се срещат. Каквото и да прави Гела, за публика като на ЦСКА и Левски може само да сънува. И да е вечен първенец, купил целия БФС и поквари футбола.
8
12
 
9
 
! Отговори
Резания ! преди 6 години
Идваме в долината на шарените ***, взимаме си победата и им подаряваме една прасешка глава !
7
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 5Този Киро колко е платил на Реал Мадрид, че да допуснат голове от Лудогорец? И сигурно пак някой плаща, че ония смешници и наркомани "играчи" на Левски и ЦСКА не стават и за някой селски отбор в Испания, Франция, Англия или Германия.
6
2
 
6
 
! Отговори
Момо преди 6 години
ПФК Лудогорец и Левски... Открийте грешката тук!
5
12
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Резултата е ясен, 2 : 0 за чуждестранния отбор. Един гол от дузпа, другият от нещо си. Всичко е подготвено, Киро Гела и платил където трябва, отдавна на Перуката от БФС и шефа на съдиите. С тези две каруци публика, чужденците от цвл свят, Българският футбол не върви а лети напред. Браво Киро, браво Гелчо, така се става шампион.
4
6
 
19
 
! Отговори
ЦСКА преди 6 години
Където има сини хуни от,,Геренбахче,, е нормално да има полиция !
3
7
 
10
 
! Отговори
лош пророк? преди 6 години
Защо е нужно да им гледате селянията наживо след като двеминутката в новиноте им е предостатъчна?Резултатът е ясен отдавна.Ако собственикът на разград е решил да похарчи някой лев за подкупи лудогпрците пичелят.Ако се е стиснал ще е равен.Най вероятно ще се е стиснал.
2
4
 
5
 
! Отговори
муспи преди 6 години
ЦЕКАнаБКП48Сф-ЛАДА още не е закрит, защото е приятно на поробения народ да му гледа агонията.
1
1
 
13
 
! Отговори
Kiffla преди 6 години
Аз пак не разбрах - Разград ли ще е в полицията, или полицията ще е в Разград?