Жозе Моуриньо отряза много грубо фенове на Юнайтед

Португалецът за пореден път скандализира с отношението си
4 ное 2017 14:17, Екип на Dnes.bg
3
Жозе Моуриньо отряза много грубо фенове на Юнайтед
Снимка: Reuters

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо си "показа рогата", след като реши да откаже среща на една от най-големите общности от фенове на тима в Англия.

Тръстът на феновете на "червените дяволи" реши да покани Специалния, за да бъдат обсъдени наболели въпроси около проблемите при представянето на тима.

Известно е, че преди време португалецът упрекна феновете, че не подкрепят достатъчно отбора и това в крайна сметка ги разгневи много сериозно.

"Не мога да се срещна с една четвърт от Планетата", така им отговори ибериецът на поканата, цитиран от "Скай Спортс".

"Мисля, че толкова от населението на земното кълбо подкрепя нашия клуб, но няма да мога да се срещна с всеки един от тях".

Към момента Юнайтед е втори в класирането във Висшата лига и изостава на 5 точки от лидера Манчестър Сити.

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
3
 
! Отговори
Шаран-БГ преди 6 години
Те няма да са запалянковци / едно време така им викахме/ на МЮ, ако не искат да целунат краката на всеки футболист и треньор! А португалецът, ако не е екстравагантен, няма да е Жозе Моуриньо ! От него всичко може да се очаква. Феновете трябва да се опитат да го разберат. " Големите" футболни отбори от къде имат пари? Дават им ги баламите- навиячи, fans ! Колкото по-вече - по-добре." Специалният" да внимава.............
2
0
 
3
 
! Отговори
Правилен български преди 6 години
Прав е човекът. В момента шампионатът и ШЛ вървят с пълна сила. Сигурно има доста проблеми за решаване. Със сигурност той познава най-добре ситуацията в клуба , както и възможността за покупки. Феновете ще изчакат до лятото.
1
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Прав е човека. В момента върви шампионата и ШЛ с пълна сила. Сигурно има доста проблеми за решаване. Със сигурност знае пп-добре ситуация в клуба и възможността за покупки. Феновете ще изчакат до лятото.