Трансферна бомба в ЦСКА: Бенфика вади ?7 млн. за Каранга

Той вече достигна границата от 20 попадения в 27 срещи на армейците
9 ное 2017 16:15, Веселин Коларов
16
Трансферна бомба в ЦСКА: Бенфика вади ?7 млн. за Каранга
Снимка: Bulphoto.com

Португалският футболен шампион Бенфика иска да привлече голмайстора на ЦСКА Фернандо Каранга, научи БТА. 

"Червените" вече са получили конкретна оферта от лисабонския гранд на стойност 7 милиона евро за кариоката, но от управата на клуба не бързат с отговора, тъй като към Каранга има сериозен интерес от още няколко водещи европейски клуба.
 
26-годишният нападател пристигна на "Българска армия" от бразилския втородивизионен Боа Ешпорте през миналата зима. Той вече достигна границата от 20 попадения в 27 срещи на ЦСКА. 
 
Скаути на Бенфика са наблюдавали Каранга в няколко срещи от началото на настоящия сезон, в който той вече има 14 гола и 5 асистенции в 15 двубоя за "армейците".
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
5
 
5
 
! Отговори
Фен на ЦСКА преди 6 години
Фен съм на ЦСКА и не мога да разбера тези, които се кълняха, че няма да одобрят обединения с "Литекс", а сега викат за отборчето на Гриша Ганчев, който фалира съвсем умишлено истинското дружество и го подмени с някакъв хибрид Ловеч-Етрополе. Поне емблемата и търговската марка да беше платил, да имам някакво основание да вярвам, че това е любимият ми отбор. Ама същите тези фенове два пъти подкрепиха Сашо Томов, така че какво повече да кажа...Боли ме, ЦСКА не заслужаваше да бъде затрит!
14
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До всички сини ***, хайде разберете се помежду си.Когато биете ЦСКА казвате че сте били ЦСКА, когато паднете казвате че сте паднали от Литекс.Имайте достойнство и уважавайте постигнатото от другите отбори, по слаб Левски не съм виждал никога досега.
13
0
 
3
 
! Отговори
Hafen die Wahrheit преди 6 години
До 12В каквото искате си вярвайте! Нямам намерение да дискутирам въпроса. Има си в УЕФА компетентни органи, които са се изказали. Вие винаги търсите причините за несполуките на "Левски" навсякъде другаде, но не и при вас. Желая успех на абсолютно всички български отбори. Колкото по конкурентно е първенството, толкова повече се вдига нивото на българският футбол!
12
5
 
0
 
! Отговори
ко речи ? преди 6 години
До Hafen die Wahrheit : Ааааа случайно , не бяха ли Литекс или се мьчим да повярвяме в нещо друго ?
11
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
От Бенфика пратили оферта на микренския гном и той веднага ги контрирал с характерен въпрос - абе ей вие къщичка за птички някога правили ли сте, а португаски ***, вие сте ми под нивото, като направите къщичка за птички тогава ще говорим, чао смешници!
10
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Важното е че Фк Ляфске никой не го интересува.
9
3
 
10
 
! Отговори
Hafen die Wahrheit преди 6 години
Каранга е футболист на световно ниво! Дано поне изкара сезона пък тогава да ходи ако ще и в Реал М. ЦСКА винаги са шлифовали добри футболисти!
8
2
 
17
 
! Отговори
Тинтири Минтири преди 6 години
До Цска умряНе съществува вечното дерби, пък на мача ви с тях имаше 30 000 души. Цялото Етрополе ли се е изсипало, или просто се правите на улави? :)
7
21
 
5
 
! Отговори
1948-2016 преди 6 години
ЦСКА умре. Няма вече ЦСКА има ЦИЦЕКС, ЛИСКА, ЦСКА-София или както и да го наричаме това, което е останало от обединението на Етрополе и Литекс. Какво тук значи някаква си петолъчка. Това са тъжните факти за бившите чорбари
6
20
 
6
 
! Отговори
Цска умря преди 6 години
По повод новосформираното селско тимче от Етрополе и Ловеч, откраднало името на вечния съперник Цска, НИЕ ФЕНОВЕТЕ НА ВЕЛИКИЯ ЛЕВСКИ РЕШИХМЕ СЛЕДНОТО: Поради фалита на Цска на 09.09.2016г. вече не съществува ВЕЧНОТО ДЕРБИ! А то завърши окончателно с 188 мача, от тях 78 победи за ЛЕВСКИ, 47 равенства и 63 загуби при голова разлика 268-251 в полза на ЛЕВСКИ!!!!! Единственото нещо, което не може да се промени на този свят са фактите, а те са трагични за покойния Цска.
5
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До До 3Димитър Иванов играеше 8 1999г. най-бързия гол на Левски 36 сек.
4
4
 
5
 
! Отговори
До 3 преди 6 години
Имаше един димитър иванов ли беше нещо такова се вкарваше на Левски ама какво излезе от него.... Риташе за елховския общински отбор
3
14
 
3
 
! Отговори
***заЛевски,Оле! преди 6 години
Футболист, който не може да вкара на Левски, няма да стигне далеч. Историята говори...
2
21
 
12
 
! Отговори
Ss преди 6 години
Кой цска? Селския или селския? Се селяни и се ми е тая...
1
2
 
15
 
! Отговори
Ракия преди 6 години
Тъкмо ще платят за емблемата :)