Лудогорец ще трепери до последно, Херо го е яд

Господ ни беше обърнал гръб, заяви треньорът на "орлите"
Обновена: 24 ное 2017 08:40 | 24 ное 2017 08:40, Александър Попов
40
Лудогорец ще трепери до последно, Херо го е яд
Снимка: Булфото

Треньорът на Лудогорец Димитър Димитров-Херо остана разочарован от загубата с 1:2 от Истанбул ББ в мач от груповата фаза на Лига Европа. След почивката разградчани създадоха куп опасни положения, но реализираха само едно, заради което до последно ще треперят за мястото си във фазата на директните елиминации.

"Изключително ме е яд за положенията през второто полувреме. Нищо не може да се промени. Господ ни беше обърнал гръб. Това е футболът, приемаме нещата. Болно ми е, защото след второто полувреме нашият отбор не заслужаваше да загуби. В контрола на топката имаше брак в нашите действия. След 30-ата минута стана 2:0 и заиграхме както трябва. Щастието не беше на наша страна, вторият им гол стана с рикошет. След почивката нашият отбор диктуваше събитията на терена. Трябваше ни малко повече шанс през второто полувреме. Не мога да виня момчетата в нищо, те се стараха", заяви Херо.

Лудогорец загуби с 1:2 от Истанбул Башакшехир в среща от Група "С" на Лига Европа и направи голяма грешка в битката за класиране в следващия кръг на надпреварата. Добрата новина за разградчани е, че все още държат съдбата си в собствени ръце, след като имат 8 точки в групата.

Лидер е Спортинг Брага с 10 точки, турците от Истанбул ББ са с 5 пункта, а Хофенхайм е с четири и аут от следващата фаза на турнира. Португалците със сигурност продължават напред в турнира.

Неприятното за разградчани обаче е, че в последната среща гостуват в Германия, където Хофе ще търси реванш пред феновете си.

Равенство срещу германците ще прати напред Лудогорец, независимо как ще завършат Брага и Истанбул ББ. Головете за турците в мача забиха Висча (20) и Фрай (28), точен за българите бе Марселиньо (65).

Още отзиви от мача в Лига Европа четете тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


40
Още по темата: ЛудогорецИстанбул ББ
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
2
 
13
 
! Отговори
Българин 1 преди 6 години
Мач не се печели само с едно полувреме,а и състава май не беше,като че ли много правилен.
12
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
10Май нещо не си внимавал в училище. Или мислиш, че Лудогорец имат шансове срещу Хофенхайм в Германия? Германците ще ги бият и адиос класиране. Пак прочети написаното.
11
16
 
21
 
! Отговори
ганчо преди 6 години
1.Като не знаете да играете футбол, така Ви се пада. 2.Защо си изгонихте добрия треньор???????3.Защо не пускате българи да играят във вашия отбор????4.Футбола Ви е демодиран и първобитен.5. Това е отбор съставен от наемници и не е български.
10
11
 
20
 
! Отговори
Вуйчо преди 6 години
Игра ли някой българин снощи???!
9
11
 
1
 
! Отговори
BG fan преди 6 години
"Вали... гърми.." Математиката не ти се отдава особено май!? Брага водят с 2 точки, при това отстъпват на Крейзи в преките двубои....
8
12
 
14
 
! Отговори
ЦСКА преди 6 години
Кирьо, всичко се връща! Цяла България те мрази!КЗЛ, КЗБФС, КЗКиро!!!
7
12
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За жалост на бг футбола, тъй като все пак се носят някакви точки и коефициенти, Лудогорец няма да се класират. Това на практика беше най-важният мач за тях, в който се провалиха. Турците в последния мач играят у дома срещу Брага, които са на първо място - вали, гърми, няма кой да ги измести и естествено ще излязат с младежите. Нещата са напълно ясни - първи Брага, втори Басаксехир, Лудогорец отпада.
6
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Така е във футбола - последният в групата бие първия на домашния му стадион...
5
18
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Смешно и жалко делиорманско извращение.Ако не са купените мачове и съдии тия ще отпадат още в първия предварителен кръг на евротурнирите.Както се случи оная година с молдовците,на които и името не запомних.
4
1
 
23
 
! Отговори
щщд преди 6 години
А в Брага, когато и Господ,и съдия бяха с Херо! Къса е човешката (херовата) памет,когато трябва да си спомниш подаръците.
3
6
 
11
 
! Отговори
Фиорентина преди 6 години
Шпикера снощи на 2-то полувреме: Моци престана да се връща в нашата половина-хахахаха Мооци-Мооци-Мооци за какво му е бнали вкара гол от 3-метрова засада.
2
4
 
26
 
! Отговори
:):) преди 6 години
Херо е пътник...
1
27
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Дано отпаднат! Това ще е поздравът на целия бъларски народ към Киро Парахода!