Само в Gol.bg: Причината за скандала с Милчо Ангелов в ЦСКА

Очаква се нападателят да бъде реабилитиран след Нова година
1 дек 2017 12:23, Веселин Коларов
3
Само в Gol.bg: Причината за скандала с Милчо Ангелов в ЦСКА
Снимка: Bulphoto.com

Нападателят на ЦСКА – Милчо Ангелов, е пратен да тренира с юношите заради неразбирателство с треньора Стамен Белчев на каква позиция да бъде ползван, научи Gol.bg от сигурен източник от "Българска армия".

Както е известно, наставникът на "червените" обяви, че няма да разчита на 22-годишното острие до края на полусезона. Спецът изтъкна като причина "лоша дисциплина", под което може да се разбере и нарушаване на режима. 

Причината обаче не са шумни купони, а е свързана с поста на Ангелов. Неговата титулярна позиция е на върха на атака, но Белчев се опита да го ползва на крилото и зад нападателя Фернандо Каранга, където бившият младежки национал не може да разгърне пълния си потенциал.
 
Очаква се все пак нападателят да бъде върнат в първия отбор след нова година и да проведе пълноценна зимна подготовка с ЦСКА. Ангелов играе на "Армията" от лятото на 2016 г. и в 12 мача с "червения" екип в Първа лига, има 4 гола и 1 асистенция.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още по темата: ЦСКАМилчо Ангелов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
не лош нападател, но е 1 от 5те в отбора, които идват като придобивка от Литекс + разбира се Стойчо и Гришата. Ние сме от Грише-КА ша ла ла ла.
2
3
 
5
 
! Отговори
Хан Крум преди 6 години
И Белчев е ..... А бе как ще мъчиш играч който 10 г. се е учил да играе като ц. нападател да играе крило. То е ясно че няма да стане! Защо не мъчи онова дървоКубемба да играе той крило?
1
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не е лош нападател. 12 мача, 4 гола. Да го пуснат някъде под наем, да трупа опит. И да се научи да слуша треньорите.