Лудогорец продава играчи при провал в Лига Европа

Отпадане в груповата фаза води до радикални промени
19
Лудогорец продава играчи при провал в Лига Европа
Снимка: Булфото

Куп футболисти със сигурност ще напуснат футболния шампион Лудогорец през зимата, ако отборът не преодолее груповата фаза на турнира Лига Европа, призна човек, близък до ръководството на разградския клуб.

Собственикът на "орлите" Кирил Домусчиев бил много ядосан от представянето на тима в последно време. Шампионът ни е в група с Хофенхайм, Истанбул ББ и Брата. След четири изиграни срещи Лудогорец имаше две победи и два равни, като бе лидер в групата с реални шансове да стигне до фазата на директните елиминации, но допусна изненадваща загуба от Истанбул ББ в петия си мач и остана на второ място в група „С“ с 8 точки, като бе изпреварен от Брага, който събра 10 т. Този четвъртък българският тим гостува на коравия Хофенхайм и му трябва задължителна точка.

По-дразнещо за босовете и феновете е слабата и откровено дефанзивна игра, която демонстрират възпитаниците на треньора Димитър Димитров-Херо, съобщава "България днес".

В последните си двубои от Първа лига "орлите" загубиха от Верея и ЦСКА, а биха Левски в дербито на 14-ия кръг и слабака Витоша. Преди днешния си домакински мач срещу Дунав "зелените" имат само точка преднина пред ЦСКА. Без парите, които биха дошли от УЕФА за участието в Лига Европа, бюджетът на Лудогорец няма да може да бъде попълнен, твърди изданието.

В същото време футболистите взимат огромни за българските стандарти заплати и Домусчиеви ще трябва да извадят лични средства, за да закърпят дупката, а това не им се нрави.

Интерес към играчи на отбора не липсва и през зимния трансферен прозорец някои може да сменят клубната си принадлежност. В това число са Сисиньо, който е оценен на 3 милиона евро, Марселиньо (2,8 млн. евро), Вандерсон (2,7 млн. евро), Клаудиу Кешеру (4 млн. евро) и други. На практика всеки играч, пожелан от друг отбор, готов да плати цената, ще бъде продаден, ако Лудогорец се провали.

Още новини от родния футбол четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още по темата: ЛудогорецЛига Европа
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
0
 
2
 
! Отговори
муспи преди 6 години
Единственият възможен купувач е Етрополец.
17
0
 
2
 
! Отговори
БРЕЙ преди 6 години
ЛУДИТЕ,ЗАДМИНАХА ЛЕВСКИ ПО СЪДИЙСКИТЕ АВАНТИ,ГЛЕДАЙТЕ СЕРИОЗНО МАЧОВЕТЕ НА ЛУДОГОРЕЦ,ИЛИ НЯМА ЗАСАДА,ИЛИ ДУЗПА,ИЗМИСЛЕН ФАЛ НАБЛОЗКО ДО ВРАТАТА,ПОЛОВИНАТА ОТ МАЧОВЕТЕ ГИ РЕШАВА МЪДИЯТА,КАКТО НА ЛЕВСКИ,ПРИ СИРАКОВ ББЯХА ДАЛО ОКОО 30 ДУЗПИ ЗА ЕДНА ГОДИНА,ТОВА НЕ Е ФУТБОЛ,ТОВА КАКТО ВСИЧКО ОСТАНАЛО ОТ "ЖИВОТА" В НАШАТА МИЛА РОДИНА,ВРЪЗКИ,ПОДКУПИ,МУТРИЗАЦИЯ И ВСИЧКО ДРУГО НО НЕ И НОРМАЛНО РАЗВИТИЕ И ФИНАНСИРАНЕ НА СПОРТА И ДЪРЖАВАТА,РАЗДАВАТ СТАДИОНИ КОЙТО СЛУШКА БЕЗ ЗАКОННИ ОСНОВАНИЯ,ЛЕВСКИ И ЛУДО
16
0
 
6
 
! Отговори
Пророк Илия преди 6 години
Това ще е краят на Лудогорец! Херо ще съсипе и последните останки на един отбор, който имаше самочувствие да се надиграва с големите, а ще направи умрял от страх *** по свой образ и подобие...
15
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Български отбор без нито един българин. Такова нещо досега не се беше случвало, дори в Тикволандия, страната на Абсурда.
14
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 12Какво не му е ясно на финансирането на делиорманците. Киро гела произвежда амфетамини в завода в Разград и пере пари от трафика им pрез футболния отбор, не било ясно....!?
13
2
 
4
 
! Отговори
до хахахаха /4/ преди 6 години
Ей разбирачо, какво означава думата "напрет" ???
12
7
 
17
 
! Отговори
PILOT преди 6 години
Един измислен собственик с неясно финансиране !!!
11
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Само една промяна е необходима, махат Херо и връщат чичо Гошо.
10
3
 
15
 
! Отговори
хехе преди 6 години
мисля че Херо ще е най малко здържалият се треньор в Лудогорец ...или бъркам ? Ако загуби срещу Хофенхаим ...по добре да се не връща от Германия ..... ГОЛЕМИЯ псевдо-"СТРАТЕГ" !може да е голям стратег за стандартите на България ама за Европа не става ! ... Аре бегай у Казахстан
9
0
 
16
 
! Отговори
след дъжд качулка преди 6 години
този Херо поне разбра,че Кешеро трябва да играе
8
1
 
16
 
! Отговори
майорски преди 6 години
от началото бе ясно че Херо ще съсипе играта на Лудогорец! очаквам срещу Хофенхайм да забъркат отзад "бетон" и ще гледаме безинтересен футбол!С Дерменджиев когато падаха се радвахме поне на хубав футбол!а сега и да бият ...безидейна работа !Херова работа !
7
2
 
18
 
! Отговори
ПОЕТА преди 6 години
НИКОЙ НЕ РАЗБРА,ЗАЩО СМЕНИХА ПРЕДНИЯ ТРЕНЬОР,С ТОЗИ АКТЬОР/ХЕРО/...ОТ ГОДИНИ ВЕЧЕ...КЪДЕТО СЕ ПОЯВИ И ВСИЧКО ПРОВАЛИ.
6
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това е т.нар. частен собственик-има загуби/ пропуснати ползи/ или просто скимване- продаваш. Той създаде отбор от едно нищо и може да го унищожи, ако иска де...! . За жалост повечето частни собственици у нас, гледат краткосрочно на нещата... Жалко за Разград, че ако разтурят отбора им остава едни трибуни в наследство..
5
10
 
11
 
! Отговори
Night Wolf преди 6 години
Херо е супер! Добре се справя.Ясно е че Хофенхайм ще победи в предстоящия мач. Лудогорец няма да разпродатат отбора през зимната пауза, защото няма кой да ги купи всичките...
4
22
 
12
 
! Отговори
хахахаха преди 6 години
вервайте си, то ако с писане на статии стават тези неще, то все ден някой ще фалира :)Лудогорец ще продължава да мачка в БГ, и всяка година ще играе в Европа, те са толкова напрет с парите, че не могат да изпаднат близките 5 години във финансова криза.Аз също съм близък до отбора, да кажем, че нещо като помощник счетоводител :)хайде злобейте....
3
10
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бутиковото отборче на гелосания производител на амфети май ще се разпадне.
2
3
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Какво го фаворизират Херо, не ми е ясно?
1
7
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
A dano